Κυριακή, Νοεμβρίου 20

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ   ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΑΧΧΧΧΧΧ………………..  ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΙΡΙΑ!!!!!!
Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟ 3Χ3 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ
 ΝΕΟ «Χ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
Αναλυτικά το πρόγραμμα
της 3ης  αγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
2 -1
2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3 – 0
3.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
1 – 0
4.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
4 – 2
5.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
0 – 0
6.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
2 – 1
7.
ΑΧΑΪΚΗ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
0 – 0











ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
     Πολύ καλά στάθηκε η Εικοσιμία απέναντι στο Διαγόρα στα Βραxνέϊκα και θα μπορούσε να επιστρέψει με κάτι καλύτερο από την Αχαϊκή πόλη. Κακός της «δαίμονας» για μια ακόμη αγωνιστική η απειρία της και τα πολλά λάθη των ποδοσφαιριστών της ειδικά στα καίρια σημεία του αγώνα.




      Σίγουρα το βαρύ σκορ δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση με την εικόνα του αγώνα και την ομάδα μας παρά την καλή της εμφάνιση να γυρίζει και πάλι με άδεια χέρια.
Τα γκολ του αγώνα:
     Ένα λεπτό πριν οι ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου η Εικοσιμία δέχεται ένα τυχερό γκολ σε μια στιγμή που έδειχνε ικανή να πετύχει κάτι καλό στο παιχνίδι. Έτσι ο πιο τυχερός Διαγόρας ευτύχησε να προηγηθεί 1-0 με ένα απ΄ ευθείας κόρνερ του Νάτση που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άννινου αφού πρώτα κτύπησε στο δοκάρι.
     Και σαν να μην έφθανε αυτό ένα νέο γκολ στο 47΄έκοψε τα πόδια των παικτών της Εικοσιμίας όταν ο Νικολόπουλος με έξυπνο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
     Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Ανδρεόπουλος όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Εικοσιμίας και με όμορφο πλασέ στο τετ α τέτ με τον Άννινο δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 3-0.
     Καλή η διαιτησία του Τσιρώνη και των βοηθών του Κακατσίδη και Ντζουροπάνο από την Αιτωλοακαρνανία που απέβαλε τον Ντινόπουλο στο 70΄ για κτύπημα εκτός φάσης στον Αντ. Κορσιάνο.

     Οι συνθέσεις
Διαγόρας Βραχνεΐκων (Μ. Καπετανάκης): Λιούρδης, Ντινόπουλος, Μπίζος, Νικολόπουλος (84΄ Γεωργίου), Αμπατζής, Παπαδόπουλος, Λάζαρης, Νίκας, Νάτσης (85΄ Παναγόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Ανδρεόπουλος (80΄ Τσούντος)
ΑΟ Εικοσιμίας (Δ. Ζησιμάτος): Άνινος, Κουμαριώτης, Κουλάκης, Ντουκάι, Μινέτος Χρ., Αλεξανδράτος, Πολλάκης, Αποστολάτος (66΄ Κορσιάνος Αντ.), Ανωνάτος Κ., Μπούσι (81΄ Χαραλαμπόγλου), Ψαριανός (53΄ Γερασιμάτος).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 3 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
9
5 – 1
2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
7
8 – 3
3.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
5
8 – 1 
4.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
5
3 – 1
5.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
5
3 – 2
6.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
4
5 – 4
7.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
4
2 – 2
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
4
3 – 4
9.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
4
4 – 4
10.
ΑΧΑΪΚΗ
3
1 – 1
11.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
2
1 – 8
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1
1 –6  
13.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
1
4 – 8 
14.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
0
0 – 3
ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟY
4.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
5.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
6.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – ΑΧΑΪΚΗ
7.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ 
ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΛΛΑΓΗ «ΦΡΟΥΡΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι. ΝΕΟ ΟΔΗΓΟ
ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΖΑΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Α«Χ»ΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. «ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ 0-0 ΔΙΛΙΝΑΤΑ-ΠΑΓΚΕ
Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
1-2
2.
Α.Ο.Κ.Ι - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
9-0
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0-0
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Α.Ο.Κ.Ι.                                           ΟΔΥΣΣΕΑΣ
9                                             0

 




ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΑΒΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο Α.Ο.Κ.Ι. 9-0 !!!!!! ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΟΥ "ΨΑΧΝΕΙ" ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ!!!!
     Σε έναν αγώνα που «απουσίαζε» ο φιλοξενούμενος «βολοδέρνοντας» να βρει την χαμένη του Ιθάκη ο Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα υγιεινό περίπατο στον Κούταβο διέσυρε τον Φιλότιμο κατά τα άλλα Οδυσσέα Ιθάκης με το εντυπωσιακό 9-0. 
     Ο Α.Ο.Κ.Ι. φαινόταν σαν να έπαιζε μόνος του στο γήπεδο αφού οι ομάδα της Ιθάκης ήταν πολύ κατώτερη του και αν δεν κατέβαζε ταχύτητα το σκορ ίσως να ήταν πολύ μεγαλύτερο από το τελικό!!!!! 

     Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα από την Ιθάκη ήρθε με μόλις 11 ποδοσφαιριστές στην Κεφαλονιά και από το 45΄ αγωνιζόταν με 10 αφού τραυματίστηκε ο Μήτσουρας χωρίς ωστόσο ο Κ. Κουτσουβέλης να έχει όπως προαναφέραμε κάποιον στον πάγκο για να τον αντικαταστήσει. 
     Το παιχνίδι φυσικά δεν αντέχει σε καμία σοβαρή κρητική και σίγουρα κανείς δεν θα θέλει να το θυμάται ακόμη και αυτοί οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ.Ι.. 
   Τα γκολ του αγώνα: 

     Γρουσούζικο τελικά αποδείχθηκε το 13΄ για τον Οδυσσέα αφού την ίδια ώρα δεχόταν το 1-0 και άρχιζε ο «εφιάλτης». Στο λεπτό λοιπόν αυτό ο Βουκελάτος με ωραία σέντρα από αριστερά βρίσκει τον Μπαζάρογλου μόνο με αντίπαλο την εστία μέσα στην μικρή περιοχή το πλασέ του οποίου έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χαϊδεμένου και εν συνεχεία στα δίκτυα του. 
     Στο 17΄ σέντρα και πάλι από δεξιά του Μοσχονά βρίσκει τον προωθημένο Μεσοροπιάν στο σημείο έξω από την μικρή περιοχή και με γυριστή κεφαλιά να πετυχαίνει το 2-0 για την ομάδα του. 
     Το 3-0 στο 27΄ ο Βουκελάτος με ένα «παράξενο» αριστερό εξωτερικό σουτ (κάτι σαν σέντρα σουτ) στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Οδυσσέα. 
     Τα γκολ συνέχιζαν να πέφτουν «βροχή». Έτσι στο 31΄και πάλι ο Βουκελάτος με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνει το 4-0. 
     Το 5-0 πετυχαίνει ο Κανάκης με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Βουκελάτου στο40΄. 
     Στο 43΄ το σκορ φτάνει την μισή «ντουζίνα», όταν ο Φατούρος έκανε ένα εύκολο γύρισμα στον Χαϊδεμένο αλλά αυτός έκανε ένα πολύ κακό διώξιμο «προσφέροντας» ένα πολύ ωραίο δώρο με τον Κανάκη να μην το αρνείται στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα του Οδυσσέα. Σκορ που τελικά ήταν και ημιχρόνου. 
     Στο β΄ ημίχρονο έγινε ακόμη πιο δυσάρεστο μένοντας και ο Οδυσσέας με δέκα και απλά όλοι παρακαλούσαν να τελειώσει ο αγώνας και το μαρτύριο και των δυο. 
     Στο 55΄ ο Μοσχονάς γυρίζει την μπάλα από πλάγια στον Κανάκη το διαγώνιο πλασέ του οποίου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και το σκορ στο 7-0 και χατ τρικ για το επιθετικό του Α.Ο.Κ.Ι.. 
     Στο 80΄ήταν η σειρά του Βουκελάτου για το δικό του χατ τρικ και δεύτερο στον αγώνα με πολύ ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. 
     Τέλος ο δείκτης του σκορ επιτέλους παίρνει τέλος με το 9-0 να είναι σκορ αγώνα και τον Αλ. Πολλάτο σκόρερ με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ από αριστερά στην απέναντι γωνία του Χαϊδεμένου. 
     Κάπου εκεί η λύτρωση ήρθε από τον διαιτητή κ. Μενεγάτο και το σφύριγμα της λήξης!!!!!! 
     Άριστος ο διαιτητής Λ. Μενεγάτος και οι βοηθοί του Λουκέρης-Σκαλτσής 
     Οι συνθέσεις: 
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος (46΄Ζαμπαύτης), Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μεσοροπιάν, Μπουγάς, Μπαζάρογλου (46΄Πολλάτος Αλ.), Κόμητας, Κανάκης, Μοσχονάς,Βουκελάτος, Μολφέτας. 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.:(Κ. Κουτσουβέλης), Χαιδεμένος, Κουτσουβέλης Ι., Μήτσουρας, Φατούρος, Μαλιακρίδας, Αργυρακάκης, Μαρούδας, Σπύρου, Κουτσουβέλης, Περίχαρος, Ανδριανάτος.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ                                  Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
1                                          2
 





ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ «2» ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ
     Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλά παράπονα για την διαιτησία τα Ομαλά απέσπασαν πολύτιμη νίκη από τους Πρόννους 2-1 μέσα στα Τζανάτα και συνεχίζουν το κυνήγι της καταδίωξης των πρωτοπόρων και την όσον το δυνατό καλύτερη θέση στην 4αδα των play offs του πρωταθλήματος. Αντίθετα οι Πρόννοι παρέμειναν για 6η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς βαθμό και όλα πλέον είναι στραμμένα στο ντέρμπι «διαβίωσης» της επόμενης αγωνιστικής με τον Οδυσσέα Ιθάκης. Το κακό για την ομάδα των Πρόννων είναι η απουσία αρκετών ποδοσφαιριστών που δέχθηκαν κόκκινη κάρτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όμως για αυτούς θα είναι ένας «τελικός» έτσι και αλλιώς.
     Το παιχνίδι από την αρχή ήταν δυνατόν και τις δυο ομάδες να παλεύουν για τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετά νεύρα που στο τέλος έγιναν πολύ έντονα με 3 κόκκινες κάρτες (δυο για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους) και τους Πρόννους να τα έχουν με την διαιτησία του κ. Γαβρά.
     Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για την ακύρωση δυο τερμάτων. Το πρώτο στο σε απ΄ ευθείας φάουλ του Ζαπάντη επειδή όπως είπε, ενώ έδειξε την σφυρίχτρα, ο ποδοσφαιριστής των Πρόννων εκτέλεσε το φάουλ χωρίς να έχει σφυρίξει και το δεύτερο ότι ο σκόρερ Δ. Λιναρδάτος χρησιμοποίησε χέρι στην προσπάθεια του πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
     Τα γκολ:
     Στο 34΄ τα Ομαλά ανοίγουν το σκορ 0-1 με κεφαλιά του Ντόκο μέσα από την περιοχή ύστερα από πολύ ωραίο φάουλ του Π. Μπαζάρογλου στο δεύτερο δοκάρι του Μανέντη.
     Το σκορ αυτό ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο β΄ και συγκεκριμένα στο 79΄ οι Πρόννοι κατάφεραν προσωρινά να ισοφαρίσουν σε 1-1 με προβολή του Δ. Λιναρδάτου και ασταθή απόκρουση του Αρτούρ σε πολύ μακρινό φάουλ του Ζαπάντη.
     Το γκολ για το τελικό 1-2 που έδωσε τελικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 84΄ο Ζάβαλης με φοβερό απ΄ ευθείας φάουλ από 35 μ. και παρά την προσπάθεια του Μανέντη που έδιωξε με υπερένταση την μπάλα για να την στείλει τελικά στο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του.
     Με λάθη η διαιτησία του κ. Γ. Γαβρά και των βοηθών του κ.κ. Κωστόπουλου και Χ. Αβάζαρου που απέβαλε από τον αγώνα τους:
Λιναράτο Δ. (2η κίτρινη), και Τραυλό Σπ. (επίσης 2η κίτρινη από τους Πρόννου και για τα Ομαλά τον Παγουλάτο Τζ. (χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης).
Οι συνθέσεις:
Α.Ο.Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Μανέντης, Τραυλός Αθ., Στέλλος, Κουρκουμέλης Σπ., Σολωμός, Λιναρδάτος, Προβολισιάνος, Χιόνης, Καμπίτσης Δημ. (46΄Αναγνώστης), Προβολισιάνος (52΄Τραυλός Σπ.), Ζαπάντης.
Α.Σ. Ομαλά:(Γ. Τσιμάρας), Αρτούρ, Μπαζάρογλου, Τζάκης, Αγγελόπουλος, Μεταξάς, Σοτίρ, Μπάμπης (54΄Μινέτος Ηλ.), Ζάβαλης, Καλογηράτος (80΄Παγουλάτος Τζ.), Παπαχρυσανθάκης (66΄Τριανταφύλλου), Ντόκο
ΔΙΛΙΝΑΤΑ                                         ΠΑΓΚΕ
0                                           0
 









ΑΣΦΑΙΡΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. 
 ΟΛΑ «ΜΗΔΕΝ»
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ «Χ»ΑΡΗΚΕ ΑΣ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
     Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι που απουσίαζαν οι καλές φάσεις και το θέαμα Διλινάτα και Παγκεφαλληνιακός ήλθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.
     Και οι δυο ομάδες κοίταξαν περισσότερο να εξασφαλίσουν το «0» στην άμυνα κάτι που τελικά πέτυχαν εις βάρος όμως του θεάματος και του καλού ποδοσφαίρου.
     Ο Παγκεφαλληνιακός  δικαιολογημένα τα έχει με την ατυχία του αφού είδε την μπάλα να σταματά δυο φορές στα δοκάρια του Καλαφάτη. Από την άλλη τα Διλινάτα έχοντας σε πολύ κακή μέρα το σύνολο των ποδοσφαιριστών τους δεν δικαιολόγησε την πρώτη θέση που κατείχε μέχρι εκείνη την ώρα αφού πλέον μετά το παιχνίδι βρέθηκε στην δεύτερη θέση πίσω από τον Α.Ο.Κ.Ι.
     Φάσεις:
     Στο 22΄ο Σεμπάστιαν με κεφαλιά από πολύ καλή θέση αστοχεί προ του Γιαννά.
     Δοκάρι για τον «Πάγκε» στο 32΄ όταν σε κόρνερ του Τούρλα από αριστερά και αφού η μπάλα κοντράρισε σε σώματα αμυντικών των Διλινάτων κατέληξε στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του Καλαφάτη και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους.
     Ένα πολύ δυνατό διαγώνιο σουτ από αριστερά του Β. Βαγγελάτου φεύγει σύριζα άουτ στο 37΄.
     Στο 47΄ νέο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Κατσούρη φεύγει ελάχιστα άουτ.
     Μεγάλη ευκαιρία για τα Διλινάτα στο 53΄όταν από σέντρα του Κ. Τζωρτζάτου στο πρώτο δοκάρι ο Δ. Τζωρτζάτος με κεφαλιά περνάει την μπάλα στον Κατσούρη το γυριστό βολπλανέ του οποίου φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Γιαννά.
     Η τελευταία και μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάνεται για τον Παγκεφαλληνιακό στο 55΄ όταν ο Τούρλας με στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Καλαφάτη.
     Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Π. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ. Λουκέρη και Γαβρά.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Διλινάτα:(Τ. Φωής), Καλαφάτης, Λάσκαρης (83΄Σκριβάνος), Μύρτο, Αναλυτής, Τζωρτζάτος Κ., Βαγγελάτος, Τζωρτζάτος Δ., Σεμπάστιαν, Αναλυτής, Τζωρτζάτος Χρ., Κατσούρης (70΄Ζαίμι Ντ.).
Π.Α.Ο. Παγκ/κος:(Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Ζαφειράτος, Κουλουμπής Νικ., Αρμάντο, Ψάλτης, Σαρλάνης, Τούρλας, Γιακουμάτος, Μαγουλάς (46΄Μηλιαρέσης), Μερολάϊ (83΄Κατσιγιώργης), Διακρούσης.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 6 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
12
17-05
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
11
10-04
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
11
14-07
4.
Α.Ε.Κ. 
9
13-08
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
8
08-04
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
05-16
7.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
01-22
                               Ο πρωταθλητής παίζει play offs για άνοδο στο περιφερειακό.
                               Ο  7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία. 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 7η 26-27/11/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - A.O.K.I.
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
Β΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΤΡΕΝΟ Η ΣΑΜΗ 5Χ5
ΟΔΥΝΗΡΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ 0-2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ
ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ 4-2 ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3-0
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ 
0-2
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4-2
4
     ΡΕΠΟ: Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ   ΔΙΛΙΝ.ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
         
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ                                                                     ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3                                                               0
 
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΣΑΜΗ 6Χ6 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!!!!!!
ΕΥΚΟΛΑ 3-0 ΤΟΝ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
     Με νίκη 3-0 συνέχισε την «τρελή» της πορεία προς την κορυφή η Σάμη στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Πυλαριακό κάνοντας το εντυπωσιακό 5Χ5 αυξάνοντας στους 6 βαθμούς την απόσταση από τον δεύτερο.
     Η ομάδα του Β. Μιχαλάτου ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και η νίκη της ήταν δίκαιη, ειδικά στο πρώτο 20΄ του α΄ ημιχρόνου.
     Στο β΄ ημίχρονο η Πύλαρος ισορρόπησε τον αγώνα κέρδισε πολλές μπάλες στο χώρο του κέντρου αλλά ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια, ενώ είχε και τρία δοκάρια!!!

    Έτσι μια αγωνιστική πριν το τέλος του α΄ γύρου η ομάδα της Σάμης δείχνει σαν να παίζει χωρίς αντίπαλο και αν δεν υπάρξει καμία μεγάλη έκπληξη θα είναι η πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου στην Β΄ κατηγορία.
     Αντίθετα η ομάδα της Πυλάρου μετά το «βροντερό» πέρασμα της από τα Τζανάτα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και αυτό είναι κάτι που κάνει την κατάσταση για το μέλλον της επικίνδυνη.
     Τα γκολ:
     Με το «καλημέρα», στο 3΄  η Σάμη ανοίγει το σκορ 1 -0 με τον Διον. Αλυσανδράτο να «εκτελεί» τον αδελφό του Μενέλαο, τερματοφύλακα του Πυλαριακού.
     Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου και συγκεκριμένα στο 16΄ οι γηπεδούχοι κάνουν δυο τα τέρματα τους με τον μόνιμο σκόρερ τους και πρώτο στην ειδική αυτή κατάταξη Γ. Αμούργη στο 16΄.
    Ο ίδιος παίκτης πετυχαίνει το τελικό 3-0 για την πρωτοπόρο ομάδα της Σάμης στο 89΄.
    Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Δ. Βασιλόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Π. Κομητόπουλου και Λογοθέτη.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Σάμης:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καππάτος, Ζησιμάτος, Αυγερινός, Μeills, Βιτωράτος Κ., Αλυσανδράτος Δ. (60΄Βιτωράτος Κ), Γερολυμάτος, Αμούργης Αρ., Αμούργης Γ. (88΄Μωραίτης Κ., Περιβολάρης.
Α.Ο. Πυλλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Αλυσανδράτος Μ., Γασπαρής Αλ. (46΄Μιχελής Β.), Κουλουμπής Αθ., Ποταμιάνος, Καρούσος, Παπαδάτος, Βallaj (35΄Papa V.), Κουγιανός, Σταμούλης Παν., Σταμούλης Ν., Γονατάς Β..
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ                                                         ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0                                                                2
ΘΥΜΙΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
 ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟ ΒΑΘΥ 2-0!!!!!
     Σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε εκτός έδρας ο Παλληξουριακός με 2-0 επί της Προόδου στην Ιθάκη.
     Η ομάδα του Ληξουρίου απειλήθηκε ελάχιστα και έχασε πολλές ευκαιρίες.
     Το σκορ άνοιξε ο Κατσιβέλης ύστερα από κάθετη πάσα του Λυμπερόπουλου και πλασέ μέσα από την περιοχή.
     Στο 54' ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Πρεντάνου-Παπαδάτου, ο τελευταίος βρίσκει μονό του τον Κατσιβέλη μέσα στην περιοχή ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 2-0.
     Η Πρόοδος προσπάθησε με κάποια μακρινά σουτ και σέντρες αλλά σε καμιά περίπτωση δεν απείλησε τον Παλληξουριακό ο οποίος με τρεις συνεχείς νίκες βρίσκεται σε καλό δρόμο για την άνοδο.            
     Διακριθέντες για τον Παλληξουριακό οι Γαλανός, Λυμπερόπουλος και Λαδάς Ι. και για την ομάδα της Προόδου ο Βασιλάκης, Κωστόπουλος και Χάνος.
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σκαλτσή όπως και των βοηθών του.
 Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Γ. Βώρρος), ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΔΟΡΙΖΑΣ Π., ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΤΟΦΑΛΟΣ Μ., ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ Β., QORRAJ R., ΤΣΙΡΟΣ Α. (ΠΕΦΑΝΗΣ Γ.) ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ., ΧΑΝΟΣ Γ. (ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Χ.) ΠΟΡΤΟΛΟΣ Ε. (ΠΟΛΗΣ Α.)
Παλληξουριακός:(Χ. Αραβαντινός) ΛΑΔΑΣ Ι., ΛΑΔΑΣ Ι., ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ Α., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. (ΦΑΡΑΚΛΟΣ Γ.), ΜΑΡΚΑΤΟΣ Σ., ΓΑΛΑΝΟΣ Δ., ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Π., (ΓΑΒΑΛΑΣ Α), ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Δ., LAZAI R., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Δ.. 
ΗΡΑΚΛΗΣ                                                                                ΦΩΚΑΤΑ
4                                                                   2
 
ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ AΛΛΑ ΚΑΙ 4ΑΔΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ 4-2 ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ 
     Σε ένα πάρα πολύ ήρεμο παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε φίλαθλα αθλητικά πλαίσια με τον Ηρακλή να εκμεταλλεύεται την πολύ κακή είσοδο στον αγώνα των παικτών των Φωκάτων αλλά και το γήπεδο τους (φυσικό χόρτο) αλλά συγχρόνως πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό του παιχνίδι επιβλήθηκε δίκαια της ομάδας του Μιχάλη Αθηναίου και έχασε και αρκετές καλές ευκαιρίες στο 3-1 και 4-1 να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Τα γκολ του αγώνα:
     Το σκορ για τον Ηρακλή άνοιξε στο 20΄ με κεφαλιά του Σπυρ. Ρασσιά μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Κουγιανού.
     Στο 21΄τα Φωκάτα καταφέρνουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με κεφαλιά του Ν. Σταμένη από την γωνία της μικρής περιοχής μετά από μακρινό φάουλ-γέμισμα στην περιοχή του Γουλιμή.
     Στο 30΄ο Παν. Καμπίτσης βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στον «ουρανό» των διχτύων του Κουγιανού για το 2-1.
     Στο 40΄ο Ηρακλής κάνει τα τέρματα του τρία με τον Νικ. Στάβερη ο οποίος με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από γύρισμα της μπάλας από τον Λ. Βανδώρο.
     Το 4-1 πέτυχε στο 70΄ο Κυρ. Στάβερης με φοβερό σουτ από 30 μ.
     Το σκορ του αγώνα έκλεισε με γκολ από τα Φωκάτα αυτή την φορά όταν την μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας εκμεταλλεύτηκε ο  Μπ. Ρικάϊ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα προλαβαίνοντας την έξοδο του Γουλιμή.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κομητόπουλου και των βοηθών του Βασιλόπουλου-Βουτσινά Αγγ.
     Οι συνθέσεις:
Ηρακλής: Γουλιμής, Μαράτος, Μεταξάς Φιλ., Καμπίτσης Π. (46΄Κορκός), Στάβερης Κυρ., Ρασσιάς Γ., Μανέντης Α., Στάβερης Ν. (60΄πετράτος Χ.), Βανδώρος Λ., Ρασσιάς Σπ., Σπαθής.
Φωκάτα:((Μ. Αθηναίος), Κουγιανός (80΄Μενεγάτος), Αυγουστάτος, Θωμάτος, Ντικούδης, Μάστορας, Γαλιατσάτος, Καλιακούδας, Σέρρας Παν., Σταμένης Ν. (Σέρρας Μιλτ), Ψυχογιός,Κουρκουμέλης (Ρικάϊ Μπ.).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 6 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
15
12-01
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
9
14-10
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
7
09-07

4.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
7
11-09
5.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 
6
08-12
6.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
10-18
7.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
1
00-18
                                   Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs
                                   μαζί με τον finalist.
                                   Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία
                                   Ο Παλληξουριακός ξεκίνησε με -4 βαθμούς από πρόπερσι.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 7η  26-27/11/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου