Τρίτη, Νοεμβρίου 8

Δ.Τ. Ν.Ε.Ο.Λ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ

Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Ληξουρίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 ΕΣΚΑΗ υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, αυτή τη φορά εκτός έδρας, το Σάββατο το απόγευμα από την ομάδα των Ιτεών με σκορ 65-54.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίχτες του Μάρκου Τζουγανάτου αφού μπήκαν δυνατά μέσα στο παρκέ του γηπέδου των Ροϊτικων και κατάφεραν να προηγηθούν 8-14 με το τέλος της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η κατάσταση άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον ρυθμό που είχαν αποκτήσει ύστερα από κάποια συνεχόμενα σφαλτοσφυρίγματα του 2ου διαιτητή της αναμέτρησης και οι παίχτες των Ιτεών εκμεταλλευόμενοι των εκνευρισμό των Παλλικισιάνων μπόρεσαν όχι μόνο να ισορροπήσουν τον αγώνα αλλά και να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια με σκορ 26-23. Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμα και με διαφορά 8 πόντων αλλά οι παίχτες του ΝΕΟΛ έκαναν την αντεπίθεσή τους ισοφαρίζοντας το σκορ σε 38-38 με το σφύριγμα της λήξης του δεκαλέπτου. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το τελευταίο δεκάλεπτο θα ήταν ντέρμπι, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο ΝΕΟΛ προδόθηκε από την αμυντική του λειτουργία, βρέθηκε να κυνηγάει από τα πρώτα λεπτά της περιόδου και παρότι ‘πάλεψε’ το ματς και μείωσε μέχρι τους 5 πόντους δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω και επομένως η ήττα ήρθε φυσιολογικά με 65-54.
Έντονα παράπονα έχει ο προπονητής της ομάδας του ΝΕΟΛ από τους παίχτες που χρησιμοποίησε στη θέση του play maker αφού σε αρκετές περιπτώσεις δεν κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και από το συγκεκριμένο παιχνίδι απουσίαζε ο Χάρης Κουνάδης λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς, ο Δημήτρης Βολτέρας λόγω ίωσης και ο Διονύσης Πρεντάνος λόγω προσωπικών υποχρεώσεων
Τα δεκάλεπτα: 8-14, 18-9, 12-15, 27-16
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος Μ.): Αντωνάτος Β. 14(3), Μαντζαβίνος Φ., Αντωνάτος Η., Ρουμελιώτης Σ., Συνοδινός Χ. 2, Μουρελάτος Θ., Βαλλιανάτος Ν. 13, Μπακούρος Α. 6(2), Πρεντάνος Ν. 2, Αντωνάτος Γ. 17.
Ε.Σ. ΙΤΕΩΝ (Μπαρμπούνης): Κατσιγιάννης 2, Πετούσης 6, Κιάφας 14(4), Σαββόπουλος 8(2), Δημητρακόπουλος 6, Θανόπουλος 15, Βαλεόντης 4, Μάργελος 10
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του ΝΕΟΛ είναι στο κλειστό της Παλλικής με την πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι στιγμής ομάδα του Υπερίωνα Αμαλιάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου