Κυριακή, Νοεμβρίου 13

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.Σ.Κ.Α.Η.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.Σ.Κ.Α.Η.
ΠΑΙΔΙΚΟ
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ  ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ Α.Σ.Κ.- Ν.Ε.Ο.Λ.
     Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για τις  παιδικές ομάδες του Α.Σ.Κ. και Ν.Ε.Ο.Λ. στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α.-Η.. Ο Α.Σ.Κ. νίκησε στον Πύργο τον Ίφιτο 57-21 ενώ ο Ν.Ε.Ο.Λ. ηττήθηκε στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο με 66-49.

     Όσον αφορά την ανδρική ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ. αυτή γνώρισε την ήττα μέσα στο Ληξούρι από τον πρωτοπόρο και αήττητο Υπερίωνα Αμαλιάδας με σκορ 64-55. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Ληξουριώτικη ομάδα.
ΜΕ ΤΟ 7Χ7 ΣΤΙΣ «ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΣΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ
ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΛ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ
    Ταξίδι αναψυχής αποδείχθηκε τελικά ο αγώνας του Α.Σ.Κ. στον Πύργο αφού δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία από τον Ίφιτο και νίκησε πανεύκολα με σκορ 57-21.
     Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και η νίκη της δικαιότατη. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν ο Λ. Παπαδάτος δεν κατέβαζε «ταχύτητα».
ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ 66-49 ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ
     Οδυνηρή όσο και βαριά ήττα έφερε ο Ν.Ε.Ο.Λ. στην Αμαλιάδα με αντίπαλο τον τοπικό Κόροιβο και μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση του στην επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος.
     Οι «μικροί» του Μ. Δούλια πραγματοποίησαν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και η ήττα ήρθε δίκαια όσο και φυσιολογικά. Μοναδική δικαιολογία, και είναι αλήθεια είναι η μεγάλη ταλαιπωρία και οι άσχημες συνθήκες του ταξιδιού.
     Τα δεκάλεπτα: 16-5, 10-11, 22-12, 19-21.
Ν.Ε.Ο.Λ.: Σταματελάτος 13, Μαρούλης 6, Σούλης 2, Δρακόπουλος 1, Αρακλησιάνος 2, Βολτέρας 23, Καππάτος 2.
     Το άλλο Σάββατο θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος όπου στο κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου Α.Σ.Κ. – Ν.Ε.Ο.Λ. θα «μονομαχήσουν» για την νίκη.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο
Αγώνας
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ - ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ ΒΟΗΘΗ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ - ΑΓΣ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
ΑΝΔΡΙΚΟ
ΗΤΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
    Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Ληξουρίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 ΕΣΚΑΗ πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και δίκαια υπέστη την τρίτη διαδοχική του ήττα από την πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι στιγμής ομάδα του Υπερίωνα Αμαλιάδας με σκορ 55-64.
     Οι παίχτες του ΝΕΟΛ από το ξεκίνημα του αγώνα παρουσιάστηκαν νωθροί και επηρεασμένοι από τις δύο προηγούμενες διαδοχικές ήττες τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο η έμπειρη ομάδα του Υπερίωνα και να πάρει από την αρχή τα ηνία του αγώνα, 11-16 το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παρότι οι γηπεδούχοι δυνάμωσαν την άμυνά τους, εντούτοις δεν βρήκαν τις απαραίτητες επιθετικές λύσεις με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 20-27 υπέρ των φιλοξενούμενων.
     Στην επανάληψη, και παρά τις «φωνές» του προπονητή του ΝΕΟΛ στα αποδυτήρια, η μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε και οι Αμαλιαδιώτες, βασιζόμενοι στον Χαρίτο, μπόρεσαν και δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας 34-49.
     Στην τελευταία περίοδο οι παίχτες του Μάρκου Τζουγανάτου μπήκαν αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα. Με πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά μέχρι τους 7 πόντους αλλά τίποτα παρά πάνω με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 55-64
     Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και από το συγκεκριμένο παιχνίδι απουσίαζε ο Χάρης Κουνάδης λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς.
     Τα δεκάλεπτα: 11-16, 9-11, 14-22, 20-14
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος Μ.): Αντωνάτος Β. 11(1), Μαντζαβίνος Φ., Ματιάτος Κ., Βολτέρας Δ., Αντωνάτος Η. 12(2), Ρουμελιώτης Σ. 5, Συνοδινός Χ., Μουρελάτος Θ., Βαλλιανάτος Ν. 6, Μπακούρος Α., Πρεντάνος Ν., Αντωνάτος Γ. 21.
ΥΠΕΡΙΩΝ (Φωτόπουλος): Χαριζάνος, Κίντος 4, Ρουμάνι 14, Παπαδόπουλος, Χαρίτος 25(5), Τσιπολίτης 7, Νικολόπουλος 2, Σένα, Μητρόπουλος 11
Την επόμενη αγωνιστική ο ΝΕΟΛ θα ταξιδέψει στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΧΑΙΟΥ 47.
                        Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΥΠΕΡΙΩΝ
6
12
2
ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ
5
10
3
ΙΤΙΕΣ
5
9
4
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ/Π.Α.Ο.Κ.
5
9
5
ΑΧΑΙΟΣ Γ.Π.Σ.
5
8
6
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
5
8
7.
ΓΑΛΗΝΗ
5
7
8
ΣΦΗΚΑ
4
7
9.
Ν.Ε.Ο.Λ.
57
10.
ΑΧΑΙΟΣ '47
5
6
11
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ
5
6
12
ΙΦΙΤΟΣ
5
6
13.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
5
5
14.
ΡΟΪΤΙΚΑ
5
5
   






















Η ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23-11)
ΑΓΩΝΑΣ
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ Α - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π - ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΑΕ
ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο (19-11)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου