Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

Δ.Τ. Ν.Ε.Ο.Λ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΤΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ
     Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Ληξουρίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 ΕΣΚΑΗ πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και δίκαια υπέστη την τρίτη διαδοχική του ήττα από την πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι στιγμής ομάδα του Υπερίωνα Αμαλιάδας με σκορ 55-64.

     Οι παίχτες του ΝΕΟΛ από το ξεκίνημα του αγώνα παρουσιάστηκαν νωθροί και επηρεασμένοι από τις δύο προηγούμενες διαδοχικές ήττες τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο η έμπειρη ομάδα του Υπερίωνα και να πάρει από την αρχή τα ηνία του αγώνα, 11-16 το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.
     Στο δεύτερο δεκάλεπτο παρότι οι γηπεδούχοι δυνάμωσαν την άμυνά τους, εντούτοις δεν βρήκαν τις απαραίτητες επιθετικές λύσεις με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 20-27 υπέρ των φιλοξενούμενων.
     Στην επανάληψη, και παρά τις «φωνές» του προπονητή του ΝΕΟΛ στα αποδυτήρια, η μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε και οι Αμαλιαδιώτες, βασιζόμενοι στον Χαρίτο, μπόρεσαν και δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας 34-49.
     Στην τελευταία περίοδο οι παίχτες του Μάρκου Τζουγανάτου μπήκαν αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα. Με πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά μέχρι τους 7 πόντους αλλά τίποτα παρά πάνω με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 55-64
     Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και από το συγκεκριμένο παιχνίδι απουσίαζε ο Χάρης Κουνάδης λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς.
     Τα δεκάλεπτα: 11-16, 9-11, 14-22, 20-14
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος Μ.): Αντωνάτος Β. 11(1), Μαντζαβίνος Φ., Ματιάτος Κ., Βολτέρας Δ., Αντωνάτος Η. 12(2), Ρουμελιώτης Σ. 5, Συνοδινός Χ., Μουρελάτος Θ., Βαλλιανάτος Ν. 6, Μπακούρος Α., Πρεντάνος Ν., Αντωνάτος Γ. 21.
ΥΠΕΡΙΩΝ (Φωτόπουλος): Χαριζάνος, Κίντος 4, Ρουμάνι 14, Παπαδόπουλος, Χαρίτος 25(5), Τσιπολίτης 7, Νικολόπουλος 2, Σένα, Μητρόπουλος 11
Την επόμενη αγωνιστική ο ΝΕΟΛ θα ταξιδέψει στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΧΑΙΟΥ 47.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου