Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/11/2011
Ξεκινούν οι άνδρες του ΑΣΚ

Η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, ρίχνεται την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στη μάχη της Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Πάτρα και θα αντιμετωπίσει στις 2 μ.μ. τον τοπικό Κρόνο.

«Ξεκινάμε την Κυριακή με εκτός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα είναι καινούργια και ο κορμός της αποτελείται από παίδες και έφηβους, συν την προσθήκη τω παιδιών που έπαιζαν πέρσι στη Σάμη. Μας έχουν φύγει αρκετοί παίκτες θα προσπαθήσουμε να δέσουμε τον ενθουσιασμό των νέων παικτών και την καλή ποιότητα που έχουν με τη δύναμη των μεγάλων. Μας λείπει η εμπειρία, όμως θα παλέψουμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Το ζητούμενο είναι δουλεύουμε, ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Πάνος Ματιάτος.
Ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Σαρρής συμπληρώνει: «Είναι η πρώτη αγωνιστική και ελπίζω ότι θα πάμε καλά. Είμαστε νομίζω στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι. Έγινε μία δουλειά εδώ και δύο μήνες και θα δούμε τώρα πώς θα πάει».
Ο Ιορδάνης Γεμενετζής δηλώνει από την πλευρά του: «Δεν γνωρίζουμε τον αντίπαλο της Κυριακής. Εμείς είμαστε καινούργια ομάδα, με απώλειες σε σχέση με πέρυσι, αλλά και με νέες προσθήκες. Πάμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Ο Μπαμπης Καβαλιεράτος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στη Σάμη, έχοντας πολύ καλή παρουσία δηλώνει: «Ελπίζω να ξεκινήσουμε καλά και δυνατά. Θα πάμε για το καλύτερο, γιατί ο στόχος μας είναι η άνοδος. Πιστεύω να ενεργήσω καλά και να βοηθήσω τον ΑΣΚ».
Ο Ανδρέας Μαγουλάς, είναι  μαθητής της 3ης Λυκείου και πλέον προσπαθεί να συνδυάσει μπάσκετ και μαθήματα: «Όλα είναι βάσει προγράμματος. Αφού τα αγαπάω προσπαθώ να τα συνδυάσω και τα δύο. Και μαθήματα και μπάσκετ. Θα δώσω και στα δύο το καλύτερο που μπορώ. Ο στόχος μου είναι να καταφέρω να περάσω στο Πανεπιστήμιο και να δώσω ό,τι έχω καλύτερο και στο μπάσκετ».

Το ρόστερ του ΑΣΚ
Πλέι μέικερ
Βαγγέλης Μοσχόπουλος
Παναγιώτης Σαρρής
Βαγγέλης Σπανός
Σούτινγκ Γκαρντ
Λευτέρης Κρητικός
Νίκος Καραπέτσας
Βαγγέλης Σιγγούρης
Μπενάρτο Ντεράι
Γιάννης Κανούτας
Σμολ φόργουορντ
Ιορδάνης Γεμενετζής
Μαρίνος Βαρδαραμάτος
Νίκος Παπαδάτος
Πάουερ φόργουρντ
Γιώργος Παπαδάτος
Ανδρέας  Μαγουλάς
Ανδρέας Πορτελάνος
Σέντερ
Μπάμπης Καβαλιεράτος
Παναγιώτης Πλέσσας 

Για όλες τις ειδήσεις του Α.Σ.Κ. επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο www.askefalonia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου