Πέμπτη, Νοεμβρίου 24

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24/11/2011



Με Σείριο οι άνδρες - Σούπερ εμφάνιση οι παίδες

Τον Σείριο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά.
Μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Κρόνο στην Πάτρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα επιδιώξει να πετύχει μπροστά στο κοινό της την πρώτη της εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η. 

Εντυπωσιακοί οι παίδες
Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 63-35 πέτυχαν οι παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά στο μεγάλο ντέρμπι του νησιού κόντρα στον ΝΕΟΛ.
Οι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες του Λεωνίδα Παπαδάτου, ξεδίπλωσαν για μία ακόμη φορά το ταλέντο τους και βρίσκονται αήττητοι και στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της ΕΣΚΑ-Η.
Πρώτος σκόρερ για τον ΑΣΚ ήταν ο Βαγγέλης Σπανός, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα να 20 πόντους και 3 τρίποντα, ενώ πολύ καλός για μία ακόμη φορά ήταν ο Ανδρέας Πορτελάνος, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους.
Επόμενος αγώνας του ΑΣΚ θα είναι το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιονίκη.
Πολύ καλή η διαιτησία του έμπειρου Κεφαλλονίτη διαιτητή της Α1, Ανδρέα Βαρδάλου.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-10, 34-17, 44-27, 63-35
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος):  Σπανός 20 (3), Πορτελάνος 16 (1), Καλαφάτης 13 (3), Παγώνης 9 (1), Ανδρικόπουλος 2, Παλημέρης 2, Ταραζής 1, Χρηστάτος, Παπαδημητρίου, Γιακουμάτος.
ΝΕΟΛ (Μανώλης Δούλιας): Βολτέρας 14 (4), Σταματελάτος 6, Μαρούλης Στ.  7 (1), Αρακλησιάνος 6, Καππάτος 2, Αραβαντινός , Μπακούρος, Αντωνέλος, Δρακόπουλος, Μαρούλης Α., Σούλης, Αντωνάτος.
4
Για όλα τα θέματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.askefalonia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου