Παρασκευή, Νοεμβρίου 25

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ


Εδώ είμαι και  πάλι. Μας έπρηξε ο Σαμαράς όλη την εβδομάδα!!! Θα υπογράψει δεν θα υπογράψει. Ρε μεγάλε αφού δεν ελέγχεις ούτε την υπογραφή σου που την βάζεις, τι μας πρήζεις και μας το παίζεις αντιμνημονιακός;  Μόλις σου τράβηξαν το αυτί την  έβαλες σαν  καλό παιδί!!!

Διάβασα την πρόταση του Τοπικού Συμβούλιου Αργοστολιού για τα αθλητικά έργα που προτείνει στην πόλη μας. Το θέμα δεν είναι οι προτάσεις αλλά η υλοποίηση  όλων ή μερικών από αυτά. Και βεβαία δεν ανακάλυψαν την φωτιά με όσα γράφουν, είναι  προβλήματα που έχουν επισημανθεί εδώ και χρόνια. Να ελπίσουμε πως κάποτε θα γίνουν πραγματικότητα; Έστω και μερικών από αυτά;  Λίγο χλωμό βεβαία στα χρόνια της  τρόικας.
Η αλλαγή του τάπητα στο Δ.Α.Κ. επιβεβλημένη, το έχουμε πει εδώ και καιρό. Υψηλό το κόστος αλλά επείγον.  Για το κολυμβητήριο επιμένω. Πετρέλαιο η αέριο. Τα αλλά είναι χαμένα χρήματα δοκιμές χωρίς  προηγούμενη εμπειρία από άλλο αντίστοιχο κολυμβητήριο!!!!!











Και μιας και μιλάμε για αθλητικές εγκαταστάσεις, με μεγάλη μου χαρά βλέπω έργα βελτίωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου σε τμήματα που έχουν υποστεί  φθορές  από τον χρόνο.
Πρόεδρε (ένας είναι ο πρόεδρος) άκουσα πως κάτι ψήνεται παρασκηνιακά και πάνε να σου πριονίσουν την καρέκλα.  Κάποιος με ΜΠΟΙ πρώην συνεργάτης σου λένε οι κακές γλώσσες….. Στο χωριό μου λένε μια παροιμία  «Δανικά ξύνονται  οι γάιδαροι» Ας πρόσεχες!!!! Λέτε;
Το γράψαμε από τις πρώτες μέρες ύπαρξης αυτού εδώ του blog. Τι σόι πρωταθλήματα είναι αυτά…… 7 Ομάδες στην Α΄ κατηγορία,  7 στην Β΄ και μέχρι στιγμής 2  στην Γ που δεν άρχισε ακόμα. Και στις δυο πρώτες κατηγορίες οι 4 πρώτες στην βαθμολογία πάνε στα playoff, οι άλλες 2 αδιάφορες και μια που υποβιβάζεται. Τι να πω!!!!!!
Και μιας και κινούμε στο παρασκήνιο  να σας πω και κάτι άλλο που άκουσα….. (πρόεδρε δεν πάμε καλά) κάτι ακούγεται για ένα πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων. Θα μάθω και θα σας πω πιο πολλά την επομένη φορά. Γυρίζω και μαθαίνω, ή μου λένε. Καμία φορά στήνω και αυτί στα ποδοσφαιρικά στέκια.
Πάντως δεν έχετε παράπονο. Ότι μαθαίνω σας το λέω. Κουτσομπόληδες,  ε κουτσομπόληδες!!!!!!!
Αδέλφια ψυχραιμία. Είπαμε, μπορεί να μην γουστάρουμε κάποιους. Μπορεί και να μην τους ψηφίσαμε, αλλά από αυτό μέχρι να τους λέμε τους ανθρώπους «τζαμπατζήδες» πάει πολύ. Όσο για 5 γιούρα τα έχουνε οι άνθρωποι να τα δώσουν. Και φυσικά έχουν δώσει πολλά παραπάνω από αυτά.
Και εσείς από την άλλη πλευρά, μην το τραβάτε τώρα. Έκαναν ένα λαθάκι μην το κάνετε θέμα. Ας πάει μέρες που έρχονται.
Εδώ συγκυβερνούν  Άδωνις, Βορίδης με Βενιζέλο, Λοβέρδο και Πέτρο παρέα.









Καλό Σαββατοκύριακο αδέλφια. Η 6η δόση έρχεται οσονούπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου