Κυριακή, Νοεμβρίου 13

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ
ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ  
ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  2ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
A.O. EIKOΣΙΜΙΑΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
0 – 2
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
0 – 1
3.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
1 – 3
4.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
3 – 1
5.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
2 – 0 
6.
Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
7 – 0
7.
ΑΧΑΪΚΗ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
1 – 1
 Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
    ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
     Μέτριο παιχνίδι έγινε στις Κεραμειές όπου τελικά ο πολύπειρος Παναιγιάλειος εκμεταλλεύτηκε την απειρία της αντιπάλου του και τελικά πέρασε νικηφόρα με σκορ 2-0. 
     Σε γενικές γραμμές ο Παναιγιάλειος ήταν καλύτερος και η νίκη του φυσιολογική και δίκαιη. Η Εικοσιμία προσπάθησε για κάτι καλό αλλά μέχρι εκεί. Κακός ο διαιτητής Καλογεράκος ο οποίος της αρνήθηκε δυο πέναλτι, ειδικά το πρώτο ήταν πεντακάθαρο και έπρεπε να δοθεί όπως επίσης να είχε αποβληθεί και ο Σαλάϊ. Έλειψε η παρουσία του Σπ. Τζωρτζάτου ενώ στο τέλος τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κ. Κουμαριώτης. 
Φάσεις και γκολ:
     Ο Παναιγιάλειος μπήκε πολύ δυνατά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας ψηλά.

     Έτσι πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 6΄ο Κατεργάρης εκτελεί από αριστερά κόρνερ η μπάλα αποκρούεται από την άμυνα και φτάνει ξανά στον ίδιο παίκτη που με ωραία σέντρα φέρνει την μπάλα στο ύψος της περιοχής όπου ο Παπαδόπουλος με φοβερή καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Καραίσκο για το 0-1.
     Στο 13΄ο Βασιλαντωνόπουλος πλασάρει τον Καραίσκο που πραγματοποιούσε έξοδο με την μπάλα να σταματά στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού της Εικοσιμίας και στην συνέχεια να απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.
     Ευκαιρία για το 0-2 χάνεται με τον Βασιλαντωνόπουλο το άσχημο πλασέ του οποίου έστειλε την μπάλα στο ύψος του πλαγίου άουτ.
     Στο 25΄είχαμε την φάση του αγώνα και τον Καλογεράκο να μην σφυρίζει πεντακάθαρο και μάλιστα με αποβολή πέναλτι για την Εικοσιμία όταν το σουτ του Μπούσι αποκρούεται από τη δεξιά κάθετη δοκό του Μπαλτιμά και στην συνέχεια το νέο που επιχειρεί ο Ντουκάϊ αποκρούεται με το χέρι από τον Σαλάϊ πάνω στην γραμμή του τέρματος των φιλοξενουμένων.
    Στο 29΄ο Μπούνιας επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι για να σώσει πάνω στην γραμμή ο Αντ. Κορσιάνος.
     Απ΄ευθείας κόρνερ του Μπούσι αποκρούεται και πάλι σε κόρνερ από τον Μπαλτιμά.
     Το ημίχρονο έκλεισε με ένα μακρινό σουτ του Αντ. Κορσιάνου να αποκρούει τελικά δύσκολα ο Μπαλτιμάς.
     Στο β΄ ημίχρονο η Εικοσιμία μπήκε δυνατά και στο 47΄έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 όταν ο Γ. Μινέτος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και το πολύ κακό πλασέ του αποκρούει εύκολα ο Μπαλτιμάς.
     Νέες διαμαρτυρίες στο 58΄ από την Εικοσιμία όταν μετά από διαδοχικά σουτ ο Ντουκάι κερδίζει τις κόντρες αλλά το σουτ που επιχειρεί βρίσκει στα χέρια αμυντικού του Παναιγιαλείου αλλά και πάλι ο Καλογεράκος έδειξε «παίζεται».
     Στο 56΄ νέο δοκάρι για το Αίγιο από το πλασέ του Τρίγκα ύστερα από κόρνερ του Κατεργάρη.
     Στο 62 ο Γερασιμάτος μόνος με τον Μπαλτιμά με πολύ κακό σουτ στέλνει την μπάλα άουτ.
     Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους έρχεται στο 65΄ ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του ιδιαιτέρως διακριθέντος Βασιλαντωνόπουλου το οποίο κοντράρισε στα σώματα των αμυντικών άλλαξε πορεία πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Καραίσκου.
     Το υπόλοιπο διάστημα ήταν πολύ κακό σαν θέαμα και απλά οι ομάδες περίμεναν το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Εικοσιμία ελαφρώς καλύτερη.
     Κακή η διαιτησία του Ι. Καλογεράκου όπως και συνεργασία με τους βοηθούς του κ.κ. Σιδέρη Αλ. και Παπαδόπουλου Αθ. από την Ηλεία.
Συνθέσεις:
Εικοσιμία: (Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Μινέτος Χ., Ντουκάϊ, Κουλάκης (82΄ Κορσιάνος Παν.), Γερασιμάτος, Πολλάκης, Αποστολάτος (60΄ Αλεξανδράτος), Μινέτος Γιαν., Μπούσι, Κορσιάνος Αντ. (73΄Πλατανίτης).
Παναιγιάλειος: (Ν. Κουρμπανάς), Μπαλτιμάς, Σαλάϊ (63΄Αγουρίδης), Κατεργάρης, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (81΄Ρέλλας), Τρίγκας, Μπούνας, Ντόμας, Διαμαντόπουλος (60΄ Μαντάς), Βασιλαντωνόπουλος, Νικολόπουλος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 2 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
6
3 – 0
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
4
8 – 1  
3.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
4
4 – 2
4.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
4
3 – 1
5.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
4
1 – 0
6.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
4
5 – 3
7.
ΑΧΑΪΚΗ
2
1 – 1
8.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
2
1 – 1
9.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
1
2 – 4
10.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
1
2 – 4  
11.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1
1 – 3  
12.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
1
0 – 2
13.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
1
1 – 8
14.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
0
0 – 2
ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
4.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
5.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
6.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
7.
ΑΧΑΪΚΗ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ» Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ε.Κ
01
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο.Κ.Ι.
1 – 3
3.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ  -  Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
0 – 2
4.
ΡΕΠΟ : Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

«ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ» ΜΕ ΤΟ  «2» Η Α.Ε.Κ. ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ 1-0 ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ                                      Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
0 - 1 



   










  Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι χωρίς θέαμα και με πολύ λίγες φάσεις εξελίχθηκε ο αγώνας στα Φαρακλάτα μεταξύ Ομαλών-Α.Ε.Κ. και η αιτία ήταν αποκλειστικά ο δυνατός άνεμος που φυσούσε την ώρα του αγώνα με αποτέλεσμα να μην αφήσει της δυο ομάδες να κάνουν το παιχνίδι της.
     Για την φιλοξενούμενη ομάδα αυτό που μετράει είναι η σπουδαία νίκη και οι τρεις βαθμοί που κατέκτησε και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων μειώνοντας μάλιστα την απόσταση από τα Διλινάτα στον ένα βαθμό.
     Από την άλλη τα Ομαλά πέταξαν στα «σκουπίδια» την μεγάλη νίκη επί-ί του Α.Ο.Κ.Ι. την προηγούμενη αγωνιστική και έχασαν σπουδαίο έδαφος όσον αφορά την θέση που θα καταλάβουν την κανονική περίοδο.    
Φάσεις και γκολ:
     Στο 10΄είχαμε ένα μακρινό σουτ του Λούλουδα ελάχιστα άουτ.
     Από στημένη φάση στο 14΄ και συγκεκριμένα σε απ΄ ευθείας φάουλ του Π. Μπαζάρογλου η μπάλα αποκρούεται από τον Α. Κουμαριώτη που επανήλθε στην ομάδα.
     Το γκολ που τελικά έκρινε την συνάντηση ήρθε για την Α.Ε.Κ. στο 34΄ όταν ο Κρούτη με μακρινό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο «Γ» και στα δίχτυα, βοηθούμενη και από τον δυνατό αέρα, του ανήμπορου να αντιδράσει Χ. Κουνάδη.
     Στο 50΄ είχαμε ένα μακρινό φάουλ του Λούλουδα να καταλήγει λίγο άουτ.
     Νέο μακρινό σουτ αυτή την φορά του Δρόσου έξω από την περιοχή στο 62΄ στέλνει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
    Τελευταία φάση του αγώνα και αυτή για της φιλοξενούμενους στο 70΄ όταν το δυνατό φάουλ του Λούλουδα αποκρούει ο Χ. Κουνάδης.
     Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Θαν. Σκαλτσή (πρέπει να προσέξει στον πειθαρχικό έλεγχο) και των βοηθών του κ.κ. Κωστόπουλου και Λυμπερόπουλου.








Οι συνθέσεις:
Ομαλά(Γ.Τσιμάρας), Κουνάδης, Μπαζάρογλου (52΄ Παπαχρυσανθάκης), Τζάκης, Αγγελόπουλος, Παγουλάτος, Χρίστο Σ., Μεταξάς, Doko E. (80΄Καλογηράτος), Ζάβαλης, Τούρλας, Μπάμπης.
Α.Ε.Κ.:(Δ. Κουμαριώτης), Κουμαριώτης Α., Στεφανάτος, Βαγιάκας, Βαλλιανάτος, Λούλουδας, Κόλλιας, Χασάϊ, Κρούτη, Κουμαριώτης Δ. (Ζαμπαύτης), Δρόσος, Εμιλλιάνο.
ΔΥΝΑΤΟ  «2» ΤΟΥ Α.Ο.Κ.Ι. ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ                                               Α.Ο.Κ.Ι.
1 - 3 


    









      Με το «2» και την μεγάλη νίκη με 3-1 απέδρασε από τα Τζανάτα ο Α.Ο.Κ.Ι. και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της, με ηγέτες του Μοσχονά και Μπαζάρογλου θα μπορούσε να είχε πετύχει διπλάσιο τουλάχιστον σκορ αν δεν χανόταν τόσες πολλές ευκαιρίες. Αντίθετα η ομάδα των Πρόννων που ακόμη ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. 
      Φάσεις και γκολ:
     Το 1-0 για τον Α.Ο.Κ.Ι. πετυχαίνει στο 15΄ο Κανάκης, όταν ο Μπαζάρογλου με σέντρα ακριβείας τον βρίσκει περίπου στο πέναλτι και αυτός αφού κατέβασε υπέροχα την μπάλα με πλασέ ανοίγει το σκορ.
     Στο 35΄ ο Λαμπρόπουλος με σέντρα σουτ θέλει να αιφνιδιάσει τον Μανέντη αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ.
     Και ενώ ο Α.Ο.Κ.Ι. πίεζε για το 0-2 έρχεται η ισοφάριση για τους γηπεδούχους στο 40΄ με τον Λιναρδάτο ύστερα από σέντρα από δεξιά του Τζανίκου και με περιπετειώδη τρόπο αφού η μπάλα πρώτα βρίσκει το δοκάρι ο Μαρκαντωνάτος δεν μπορεί παρά την προσπάθεια του να αποσοβήσει το γκολ για την ομάδα του.  
     Οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν για πολύ την επιτυχία τους αφού μετά από δυο λεπτά και συγκεκριμένα στο 42΄ ο Κανάκης σε αντεπίθεση και μετά από σέντρα από αριστερά του Μπαζάρογλου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Εδώ φέρει ευθύνη καιν ο Μανέντης.
     Τέλος το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα πέτυχε στο 75΄ο Δημ. Πολλάτος που έφυγε στην αντεπίθεση και το χλιαρό πλασέ του ξέφυγε από τα χέρια του Μανέντη για να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του και κάπου εκεί  τελείωσε και ο αγώνας.     
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ε. Μενεγάτου και των βοηθών του κ.κ. Γ. Γασπαράτου και Χ. Αβάζαρου. Στο 62΄ απέβαλε τον προπονητή των φιλοξενουμένων για διαμαρτυρία. Κατά την άποψη μας πολύ αυστηρή η απόφαση του.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ: (Γ. Κουρκουμέλης), Μανέντης, Αναγνώστης, Διαμαντάτος Μιχ., Λιναρδάτος (Χιόνης Διον.), Κουρκουμέλης Σπ., Τζανίκος, Προβολισιάνος, Σολωμός Γερ. (Διαμαντάτος Ευθ.), Ματέϊ, Κατσιλίδης (Καμπίτσης), Στέλλος Σπ.
Α.Ο.Κ.Ι.: (Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, Tanushaj, Μπουγάς (82΄ Χαλιώτης), Μεσοροπιάν, Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Πολλάτος Δημ.(89΄ Μολφέτας), Μπαζάρογλου, Μοσχονάς, Κόμητας, Βουκελάτος.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΕ» ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ             Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0 - 2 

    










     Νικηφόρο πέρασμα για τον Πάγκε από την Ιθάκη που επικράτησε του τοπικού Οδυσσέα με σκορ 2-0, ενώ φωνάζει και για κάποια γκολ που του ακυρώθηκαν.
     Έτσι ο Παγκεφαλληνιακός που σημειωτέον είχε πάρα πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, παρέμεινε σε τροχιά τετράδας αντίθετα με τους Θιακούς που αγνοούν την νίκη και βρίσκονται στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.    
     Τα γκολ:
     Το 0-1 για τον Παγκεφαλληνιακό έγινε στο 25΄ από τον Μερολάϊ Ιγλ. με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ τελειώνοντας ωραία ατομική ενέργεια.
 Το 0-2 ήρθε στο 80΄όταν σε κόντρα επίθεση ο Κατσιγιώργης σουτάρει για να αποκρούσει προσωρινά ο Χαϊδεμένος και στην επαναφορά της ο Ζαφειράτος με ωραίο σουτ πετυχαίνει το τελικό 2-0 για την ομάδα του. 
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γ. Γαβρά όπως και του α΄ βοηθού Β. Γρουζή, ενώ υπάρχουν πολλές φωνές για τον β΄ βοηθό Π. Παίζη.










Οι συνθέσεις:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ: (Κ. Κουτσουβέλης), Χαϊδεμένος, Τριτσαρόλης (87΄κουτσουβέλης Γ.), Μήτσουρας, Φατούρος, Μαλιακρίδας, Αργυράκης, Μαρούδας, Σπύρου, Κουτσουβέλης Παν., Γαλάτης Γ., Γαλάτης Β. (85΄Βλησμάς).
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Κουλουνμπής Γ., Κουλουμπής ΝΙκ., Μηλιαρέσης, Ψάλτης, Σαρλάνης, Ζαίμη (75΄ Κατσιγιώργης), Γιακουμάτος, Δελακάς (81΄ Νεόφυτος, Μερολάϊ Ιγκλ., Τούρλας (60΄Ζαφειράτος).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 5 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
10
10 – 04
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
9
08 – 05
3.
Α.Ε.Κ.
9
13 – 08
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
8
12  – 06
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
7
08 – 04
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
04 –  14
7.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
01 – 13
                                  Ο πρωταθλητής παίζει play offs για άνοδο στο περιφερειακό.
                                   Ο  7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία.
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 6η 19-20/11/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Α.Ο.Κ.Ι - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Β΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ «ΜΙΚΡΗ» ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!!!!
Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
6 – 3
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  - Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛ.
5 – 0
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
5 – 1
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

ΣΩΟΥ «ΡΙΜΠΟ»-ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ ΜΕ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΣΚΟΡ 6-3
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ                              Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
6 - 3 

    











    Χορταστικό θέαμα στις Κεραμειές την Κυριακή το πρωί και Αγγλικό σκορ 6-3 των Φωκάτων επί της Πυλάρου.
Φάσεις και γκολ:    
     Στο 16΄τα Φωκάτα μπαίνουν μπροστά στο σκορ 1-0 όταν την ωραία σέντρα από δεξιά του Κόμητα «εκμεταλλεύεται» ο Δ. Ψυχογιός και με εντυπωσιακή κεφαλιά ανοίγει το σκορ.
 Στο 22΄και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με διαγώνιο πλασέ πετυχαίνει το 2-0 για τα Φωκάτα ύστερα από σέντρα ακριβείας πάρε-βάλε του Ι. Κουρκουμέλη.
     Το 3-0 πετυχαίνει ο Σέρρας Π. με φοβερό διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια αριστερά αλλά Ριβάλντο.
     Το ίδιο γκολ με τον ίδιο πρωταγωνιστή από την ίδια θέση και ίδια εκτέλεση πετυχαίνουν στο 49΄ τα Φωκάτα για το 4-0.
     Στο 54΄και σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Πυλαριακού έρχεται το 5-0 με περιπετειώδη μάλιστα τρόπο. Συγκεκριμένα το πλασέ του Ι. Κουρκουμέλη αποκρούεται από τον Β. Σταμούλη προσωρινά για να φτάσει η μπάλα ξανά στον ίδιο παίκτη το πλασέ του οποίου απέκρουσε επί της γραμμής ο Ballaj για να φτάσει η μπάλα στον Rikaj  ο οποίος με σουτ πετυχαίνει το 5-0.
     Στο 57΄ο Ντούντρα σώζει επί της γραμμής πλασέ του Γονατά.
     Στο 63΄το σκορ παίρνει διαστάσεις θριάμβου αφού ο Ι. Κουρκουμέλης με διαγώνιο σουτ από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πυλαριακού για το 6-0.
     Από το σημείο αυτό και μετά τα Φωκάτα έριξαν την απόδοση τους και έδωσαν την δυνατότητα στην Πυλαρινή ομάδα να «σώσει» κάπως την κατάσταση.
     Έτσι στο 68΄ το πλασέ του Ν. Σταμούλη στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουγιανού.
     Η μείωση του σκορ έρχεται στο 77΄όταν από σέντρα του Ν. Σταμούλη ο Γονατάς στο ύψος της μικρής περιοχής προλαβαίνει την έξοδο του Κουγιανού και με προβολή κάνει το 6-1.
     Το 6-2 πετυχαίνει στο 77΄και πάλι ο Γονατάς περνώντας την μπάλα πάνω από τον Κουγιανό που επιχειρούσε έξοδο.
     Στο 90+1 κεφαλιά του Γονατά και πάλι δοκάρι για την Πύλαρο.
     Τέλος το τελικό 6-3 πετυχαίνει κάνοντας χατ τρικ με κεφαλιά ο Γονατάς μετά από  φάουλ του Ballaj.
      Άριστη η διαιτησία του κ. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ.  Δ. Ματιάτου και Σ. Κωστόπουλου.









     Οι συνθέσεις:
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ: (Μ. Αθηναίος), Κουγιανός, Αυγουστάτος, Ντούντρα-Βιλλιώτης (84΄Rikaj Er.), Ντικούδης, Μάστορας, Γαλιατσάτος, Καλιακούδας, Σέρρας Π., Κόμητας (36΄Rikaj Mπ.), Ψυχογιός (56΄Σέρρας Μιλ.), Ι. Κουρκουμέλης.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: (Κ. Κουγιανός), Σταμούλης Β., Γασπαρής Ν. (46΄Papa), Ποταμιάνος, Γασπαρής Α. (66΄Καρούσος Π.), Παπαδάτος, Σταμούλης Ν., Σταμούλης Π. (46΄Αλυσανδράτος Μ., Κουλουμπής α., Μιχελής, Γονατάς.  
ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΟΚΚΙΝΗ «ΑΡΜΑΔΑ»……………
ΑΝΕΤΑ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 5-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ
Α.Σ. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ                           ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
                                        5 - 0                                    














     Σε ένα απολαυστικό από φάσεις παιχνίδι ο Παλληξουριακός επικράτησε άνετα της Δόξας Διλινάτων με σκορ 5-0 στις Κεραμειές. Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Παλληξουριακού η οποία δεν απειλήθηκε σε καμιά φάση του αγώνα.
     Φάσεις και γκολ:
     Στο 6' ο Γαβαλάς ανοίγει το σκορ από το ύψος του πέναλτι και στο 14' ο ίδιος παίκτης κάνει και το 2-0.
     Στα επόμενα δέκα λεπτά ο Γαβαλάς έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ. Στο 55' ο Lazai από δεξιά κάνει το 3-0 και στο 65' ο Λυκούδης αφού πέρασε όλη την άμυνα της Δόξας έκανε το 4-0 με πλασέ.
     Στο 72' ο Λαδάς έκανε το 5-0 με ωραίο εξωτερικό σουτ. Η ομάδα της Δόξας αποδυναμωμένη από τις τιμωρίες των παικτών της έχασε μια ευκαιρία στο 80' να μειώσει το σκορ με τον Λάσκαρη ενώ στην ομάδα του Ληξουρίου επικρατεί αισιοδοξία για τη συνεχεία. Από τον Παλληξουριακό διακρίθηκαν οι Μαρκάτος, Γαλανός και Γαβαλάς και για την ομάδα της Δόξας ο Λάσκαρης Σ. και ο Παγουλάτος Δ..
Άριστη η διαιτησία του κ. Λουκέρη Γ. (που απέβαλε τον προπονητή της Δόξας Γ. Βικάτο για διαμαρτυρία) και των βοηθών του Αβάζαρου Χ. και Βασιλόπουλου Δ.
 Οι συνθέσεις:
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λαδάς Ι., (Μπελεζάκης Γ.), Λαδάς Ι., Γαβαράς Α., Μαυροειδής Χ., Λυμπερόπουλος Κ., Μαρκάτος Σ., Γαλανός Δ., Λυκούδης Α., Φαρακλός Γ., Αραβαντινός Α. (Κατσιβέλης Π.) Lazaj R. (Μαζαράκης Γ.) 
ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ: Γαμμένος Α., Παγουλάτος Δ., Τζωρτζάτος Ν. (Χαρίτος Α.), Λάσκαρης Σ., Σεντονάς Σ., Καλαφάτης Δ., Γασπαράτος Γ. (Τζωρτζάτος Δ.), Καλαφάτης Θ. (Καλαφάτης Δ.), Λάσκαρης Σ., Τζωρτζάτος Κ. Καλαφάτης  Π.
ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΚΟΛ Η ΠΡΟΟΔΟΣ
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.                             Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
                                    5 - 1                                                        












     Μετά από πάρα πολύ καλή εμφάνιση Η Πρόοδος Ιθάκης πήρε σπουδαία νίκη από τον Ηρακλή Πρόννων 5-1 και αρχίζει να παίρνει μπρός για τα καλά.
   Ο Ηρακλής από την άλλη έχει ξεχάσει εδώ και 4 αγωνιστικές τι θα πει νίκη και κινδυνεύει για υποβιβασμό.  
  Φάσεις και γκολ:
     Το 1-0 ήρθε στο 20΄με αυτογκόλ ύστερα από κόρνερ του Γ. Χάνου.
     Στο35΄ και πάλι ο Γ. Χάνος με ατομική προσπάθεια πετυχαίνει το 2-0.
     Στο 38΄ έγινε το 3-0 για την ομάδα της Προόδου όταν το σουτ του Χάνου αποκρούει προσωρινά ο Γουλιμής και ο Πόλλης που ακολουθούσε με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή.
     Το 4-0 πέτυχε ο Κιοράϊ στο 47΄με πλασέ, (κάτι σαν τακουνάκι).
     Ο ίδιος παίκτης στο 52΄ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ όταν πέρασε ολόκληρη την αριστερή πλευρά της άμυνας των φιλοξενουμένων και με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία κάνει τα δικά του τέρματα του δυο και 5-0 για την Πρόοδο Ιθάκης.
     Το γκολ της «τιμής» για την ομάδα του Ηρακλή πέτυχε με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ βοηθούμενος και από τον αέρα ο Λ. Βανδώρος στο 66΄ κλείνοντας το σκορ στο 5-1.
     Δοκάρι είχαν και οι δυο ομάδες, η μεν Πρόοδος με σουτ του Χάνου από το ύψος της περιοχής και ο Ηρακλής με  τον Λ. Βανδώρο ύστερα από εκτέλεση φάουλ.
     Κανένα πρόβλημα με την διαιτησία του κ. Ε. Γρουζή και των βοηθών του κ.κ. Γ. Γαβρά και Π. Παίζη.
Οι συνθέσεις:
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.: (Γ. Βώρρος), Ραυτόπουλος, Κωστόπουλος, Δόριζας, Βλασσόπουλος (60΄ Γρίβας), Τόφαλος, Πρεβεζιάνος, Κιοράϊ, Τσίρος, Βασιλάκης, Χάνος (74΄ Ηλιόπουλος), Πόλλης (67΄Αναστασόπουλος).
Ηρακλής: Γουλιμής, Άννινος (46΄Νικολετάτος), Μεταξάς, Καμπίτσης, Πετράτος, Στάβερης Χαρ., Μανέντης (74΄Μπονάς), Στάβερης Ν.(71΄ Αγγελάτος), Βανδώρος, Κορκός, Ρασσιάς.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 5 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
12
09 – 01
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
9
12 – 06
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
7
11 – 07

4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
7
07 - 07
5.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
10 – 15
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 
3
04 - 10
7.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
1
00 - 18
                                 Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs.
                                 Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 6η  19-20/11/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4.
                  ΡΕΠΟ: Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ   ΔΙΛΙΝΑΤΩΝΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου