Δευτέρα, Νοεμβρίου 21

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ...................


Άρχισαν νωρίς νωρίς τα όργανα σε βάρος του Ν.Ο.Α. που φαίνεται δεν τον περίμεναν τόσο δυνατό και δεν τους έκατσε καλά. Έτσι το προηγούμενο Σάββατο και μάλιστα στο Αργοστόλι ο «φίλος» με τα άσπρα τοκανε το σφάξιμο. Τι σφάξιμο … κανονικό χειρουργείο. Και ο αθεόφοβος τα έδωσε όλα μαζί και σε σημείο που δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσεις κεφάλι. Τυχαίο;
Κατάμεστο και πάλι το Κολυμβητήριο. Ο κόσμος δίνει βροντερό παρόν και στηρίζει τα «παιδιά» μας ενισχύοντας τους ψυχολογικά. Πολλές φορές και οι ίδιοι νιώθουν σαν να παίζουν με παίκτη παραπάνω. Έχουν κάνει το κολυμβητήριο ΕΔΡΑ!!!! Φόβητρο για οποιοδήποτε αντίπαλο. Ρωτήστε και τους Χιώτες του Β. Ρούπακα ακόμα κτυπάει η καρδούλα τους. Και να φανταστεί κανείς πόσο «μπαρουτοκαπνισμένα» είναι τα ιερά αυτά «τέρατα» της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης!!!!



Αρκετές και σημαντικές οι παρουσίες στον αγώνα. Από υπουργούς, βουλευτές, Δημάρχους, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους είχε το πρόγραμμα και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις έπεσε και το ανάλογο κρα-κρα-κρα…..
Σημαντική ήταν και η παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας του Κροάτη κ. Ντράγκαν Άντριτς ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος με αυτά που έβλεπε….. Λέτε νάχουμε καμιά κλίση;
Πάντως αυτός ο «Ταλιμπάν» με κάτι χέρια σαν κουπιά είναι άλλο πράμα, «φτύνουν» αίμα οι αντίπαλοι του για να του βάλουν γκολ!!!! Παίζει για άλλους δυο το παιδί…. και το ζει μάλιστα έντονα…. για αυτό και η αναγνώριση του είναι μεγάλη. Το αξίζει αυτό το χειροκρότημα. Λέτε να γυάλισε στον Άντριτς γιατί εκεί που καθόμουνα και τον έβλεπα το μάτι του δεν έφυγε από πάνω του δευτερόλεπτο, λες και τον πέρναγε «κόσκινο» … Λέτε να;  
Μες την αγωνία ήταν όλοι εκεί στον Ν.Ο.Α. το παιχνίδι έσπαζε καρδιές, ο πρόεδρος λες και είχε τριζόνια, ο Μάκης στην συνηθισμένη γωνιά του ακούνητος και αμίλητος, ο Αντρέας κρεμασμένος στα κάγκελα στην κυριολεξία και ο Τζέλος στην δική του «γωνιά»!!!!!! Είναι να μην το αγαπήσεις αυτό που κάνεις… σε μαγεύει τελικά!!!!!
Πάμε παρακάτω τώρα εκεί που είναι ακριβώς τα αντίθετα Θλίψη και Μαρασμός…..
Άλλη μια Κυριακή με την Εικοσιμία να το παλεύει και πάλι στα Βραχνέϊκα να φτάνει και πάλι στην πηγή αλλά νερό τίποτα…. Καλές αυτές οι εμφανίσεις καλές και οι εντυπώσεις αλλά εδώ μετράνε οι βαθμοί και πρέπει από την επόμενη αγωνιστική με το Γύθειο νάρθουνε και αυτοί γιατί αλλιώς τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!!
Την Κυριακή, κατά την άποψη μου παίζονται πολλά. Πρέπει να είναι σαν τελικός γιατί ου μη γέννητο με μια νέα ήττα το πουλάκι πέταξε από πολύ νωρίς μάλιστα. Εγώ δεν βλέπω άλλο αποτέλεσμα από την νίκη και προσωπικά πιστεύω ότι την «έχουμε»!!!!!
Για να δούμε τώρα και την κατάσταση στην βαθμολογία σε Α-Β κατηγορία.
Άλλαξε ιδιοκτήτη η πρώτη θέση στην Α΄ κατηγορία από την Κυριακή με τον Α.Ο.Κ.Ι. να είναι το νέο «αφεντικό». Τα Διλινάτα μετά από 6 αγωνιστικές στην πρωτοκαθεδρία και παρ΄ ότι αήττητα ακόμη παρέδωσαν μετά το «Χ» με τον Πάγκε  την σκυτάλη στο νέο «νοικάρη». Τα Ομαλά μετά το σπουδαίο και δια πυρός και σιδήρου «2» στα Τζανάτα πέρασαν ξανά στην 2η θέση τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή αφού έχουν ρεπό αυτή την αγωνιστική. Η Α.Ε.Κ. έχοντας ρεπό έμεινε πίσω και στην 4η θέση ενώ στην συνέχεια ακολουθεί ακολουθεί ο «Πάγκε» σε απόσταση αναπνοής. Τέλος Πρόννοι και Οδυσσέας χωρίς βαθμό μέχρι τώρα και στην τελευταία θέση περιμένουν την  Κυριακή το μεταξύ τους ντέρμπι στην Ιθάκη να λύσουν τους «λογαριασμούς» τους και να κάνουν επιτέλους «σεφτέ»!!!!!!
Στην «μικρότερη» τώρα κατηγορία το τρένο που λέγεται Σάμη δεν έχει σταματημό και με 5Χ5 οδηγεί την κούρσα και με απόσταση ασφαλείας από τα δεύτερα Φωκάτα που έχασαν στα Τζανάτα αλλά όχι και την θέση που είχαν πριν την αγωνιστική. Στην τρίτη ο αναγεννημένος Παλληξουριακός μαζί με την Πρόοδο την οποία «καθάρισε» στην Ιθάκη και την έφτασε. Στην συνέχεια ακολουθεί διακριτικά ο Ηρακλής που μετά την σπουδαία επιτυχία του επί των Φωκάτων ανάσανε» βαθμολογικά. Στην 6η θέση κατρακύλησε ο Πυλαριακός και παρά του ότι η τελευταία Δόξα των πολλών προβλημάτων είναι 3 βαθμούς παρακάτω όλα μπορεί να συμβούν αν δεν νικήσει την Κυριακή στο μεταξύ τους παιχνίδι στα Μακρυώτικα σε ένα παιχνίδι μιας κατηγορίας!!!!!!
Και μέσα σ΄ όλα να και ο «ΒΟΥ» καβαλάρης έτοιμος να εφορμήσει και να πιάσει τα ηνία του τοπικού ανά χείρας!!! Ε… ρε γλέντια!!!! Εμφράγματα θα πέσουνε!!!!! Εγώ πάντως έχω κάποιες επιφυλάξεις πώς να το κάνουμε……. Αν δε δω φως!!!!!!!
«ΒΟΥ» Θεέ, πάρε την ………. δε σας γράφω την συνέχεια για να σας έχω σε αγωνία… Το νέο σύνθημα που κυκλοφορεί είναι αυτό πάντως …κάτι θάχει πάρει το αυτάκι σας ε; Μη μου πείτε!!!!!!
Αλλαγή είχαμε και στον πίνακα των σκόρερς της Α΄ κατηγορίας με τους χατ τρίκερς Γιαν. Βουκελάτο και Μακ. Κανάκη να είναι σε θέση οδηγού με 5 τέρματα.










Στην Β΄ ο Γιαν. Αμούργης με τα δυο που πέτυχε την Κυριακή σε βάρος του Πυλαριακού οδηγεί την κούρσα εκ τους ασφαλούς και μάλιστα χωρίς αντίπαλο με 9 τέρματα, έξι παραπάνω από τον δεύτερο!!!!!



Με αυτήν την ευκαιρία θα παρακαλούσαμε τους φίλους διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί στην αναγραφή των σκόρερς στα Φ.Α. γιατί υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες για αδικίες μέσω e-mails στο site για λάθος αναγραφή.
Εμείς από την πλευρά μας σας ενημερώνουμε ότι το site δεν έχει καμία ευθύνη αφού αυτό που μετράει είναι το Φ.Α., στο οποίο δεν υπάρχει ανταπόδειξη, και όχι το δικό μας αρχείο έστω και αν συμφωνούμε απόλυτα!!!!!!
Φιλαράκια, εδώ δεν είμαστε για να ευλογήσουμε κανέναν!!!!! Δεν ήρθαμε από το πουθενά, ούτε να ρίξουμε νεράκι σε κανενός το «μύλο». Ούτε κονομάμε από πουθενά, αντίθετα μάλιστα πληρώνουμε αρκετά από την τσέπη μας για αυτή μας την «τρέλα». Έτσι δημιουργήσαμε αυτό το site, έτσι θα προχωρήσουμε όσο θα έχουμε δυνάμεις να το κρατήσουμε!!!! Και γι΄αυτό δεσμευόμαστε!!!! Τώρα αν σε κάποιους δεν αρέσουμε, θα το ξαναγράψουμε. Και εμάς μας «γουστάρει» που σε αυτούς τους κάποιους δεν «αρέσουμε». Είναι ένδειξη καλή. Πάμε καλά!!!  
Οι πληροφορίες μας (σας είχαμε γράψει στο παρελθόν) τελικά επιβεβαιώθηκαν και η μεγάλη επιστροφή του Φοίνικα στην ενεργό δράση είναι προ των πυλών…. Βρέθηκε μάλιστα και χορηγός. Η είδηση όμως είναι ότι η ομάδα θα λειτουργήσει με αυστηρά τοπικιστικά κριτήρια δηλ. τα μέλη της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές θα είναι όλοι «καθαρόαιμοι», μόνο ……..ΑΤΟΣ!!!! Αυτή κι αν είναι είδηση!!!!!
Άντε μεγάλε διαχειριστή να δούμε το πουλάκι να πετά όπως παλιά ψηλά πολύ ψηλά.
Γύρισε ο συνεργάτης της «κερκίδας» και μάλιστα πολύ Φορτσάτος. Όπως ακριβώς σας το έλεγα!!!! Τάβαλε με όλους πάλι μέχρι και την νέα Κυβέρνηση!!!!! Και ακόμα δεν διαβάσατε τίποτα…. Έχει να κάνει πολλές «κηδείες» ο τύπος!!!!
Το sportsthea ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της Daylights Γιάννη Γ. Λυκούδη για την πολύτιμη βοήθεια του στο site. Ο Γιάννης πρότυπο επαγγελματία και ένα παιδί μέσα από τον χώρο του αθλητισμού άνοιξε το νέο του κατάστημα στην Λεωφόρο Βεργωτή (κτίριο παλιού Ι.Κ.Α.) με ότι καλύτερο διαθέτει στο είδος του η αγορά και σας περιμένει να σας ξεναγήσει και να σας εξυπηρετήσει με σεβασμό και αγάπη δίνοντας λύσεις όπου απαιτούνται.
Τελικά ρε παιδιά έχουμε μπερδευτεί. Το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είναι η δεν είναι κατάλληλο για να ξέρουμε; Και φυσικά μιλάμε για τις κτιριακές εγκαταστάσεις γιατί για τον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαίρου ούτε λόγος να γίνεται….. Άστα να πάνε!!! Οι τραυματισμοί από την πολύ κακή του κατάσταση είναι καθημερινοί και προβληματίζουν πολύ. Κύριοι, κάτι πρέπει να γίνει….. Εμείς εδώ θα γράφουμε μέχρι να δούμε «ΦΩΣ»!!!!
Τρομερό!!!! Ένα εεεεεεε….. πόσο λέτε ότι κοστίζει στα γήπεδά μας; Ε, λοιπόν, (ωχ είπα ε, το΄φαγα το πρόστιμο) μόνο φυλακή δεν σε στέλνουν παρέα με τον Μπέο και το Μάκαρο…. Ακούστε ποινή για ένα εεεε: Δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πενήντα ευρώ!!!!! Αυτοί όπως φαίνεται είναι υπεράνω και από τον Πρωθυπουργό της Χώρας!!!!! Εκατομμύρια όχι εεεε… αλλά ουουου και όχι μόνο καθημερινά και κανείς δεν ασχολείται. Δηλαδή αν υπήρχε ο Κ.Α.Π. εδώ θα έβαζαν σε κάγκελα όλη τη χώρα. Όλοι φυλακή θα είμαστε !!!! Αστεία πράγματα!!!! Και μη μου πει κανείς για νόμους και κανονισμούς, τη μόνιμη καραμέλα που πια δεν πείθει. 
Και κάτι ακόμη. Αλήθεια, πώς κρίνονται κάποιοι; Υπάρχουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά; Ρωτήστε το Θόδωρο το Βουκελάτο και θα σας πει.
Ένα «κόσμημα» των γηπέδων μας, με ανεκτίμητη προσφορά στο χώρο αντιμετωπίζεται με συμπεριφορές που δεν του αρμόζουν. Και είναι σκασμένος γι΄αυτό.
Αγαπητοί φίλοι, κοιτάξτε να σώσεται το δάσος και αφήστε το δέντρο ας καεί!!!!!
Κάθε Κυριακή το θέαμα στα γήπεδά μας όλο και χειροτερεύει. Κάντε κάτι όλοι μαζί και αφήστε τα «εγώ». Σε λίγο δεν θα προλαβαίνετε. Βρισκόμαστε σε επικίνδυνο κατήφορο. Κάντε κάτι για να σας θυμόμαστε!!! Και εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα το χειροκροτήσουμε.
Πρέπει κάποιοι να σταματήσουν την καταστροφολογία. Τους ενοχλεί το ένα…. τους βρωμάει το άλλο…. και ασχολούνται με όλους και όλα τα άλλα, εκτός από αυτά που πρέπει. Εμείς επαναλαμβάνουμε και έχουμε ξεκάθαρη θέση γι΄ αυτό, ότι εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε και όχι για να καταστρέψουμε…. οπότε γιατί τόση μουρμούρα;
Όσο για τα τεστ που για αρκετό καιρό γράφουμε, πληροφορήθηκα ότι θα γίνουν άμεσα. Το sportsthea εύχεται από καρδιάς στους φίλους διαιτητές «Καλή Επιτυχία».
Είδατε, φιλαράκια. Όταν με προκαλούν γκρινιάζω, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήμουνα καλούλης!!!! Άντε πατριώτες και στο επανιδείν.
Προβλέπω καυτή την εβδομάδα που ήδη διανύουμε. Ακούω για ανακοινώσεις, καταγγελίες και διάφορα τέτοια.
Στην αναμονή λοιπόν…. Εμείς εδώ είμαστε.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου