Κυριακή, Νοεμβρίου 27

Δ.Τ. Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
27/11/2011
Ήττα για την Εικοσιμία από τον Ολυμπιακό Γυθείου
Την ήττα από τον Ολυμπιακό Γυθείου με 4-2 γνώρισε στις Κεραμειές ο Α. Ο. Εικοσιμίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής.
Η ομάδα μας, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να  φτάσει στη νίκη παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με 2-1 με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Κωστή Αντωνάτο στο 32’ και 43’, έπειτα από ασίστ του Μάκη  Πολλάκη. Το Γύθειο είχε προηγηθεί με 0-1 στο 25’ με τον Τζανετάκο.
 Στην επανάληψη, το Γύθειο εφάρμοσε την τακτική των αντεπιθέσεων και κατάφερε να σημειώσει άλλα τρία τέρματα στο 62’ με τον Τζανετάκο, που  ισοφάρισε σε 2-2, στο 85’ με τον Ιονίτ Σουκούλι, ο οποίος έδωσε και το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 2-3. Στη συγκεκριμένη φάση πάντως υπήρχε έντονη υποψία για οφ σάιντ, ωστόσο ο επόπτης «έκλεισε»  τα μάτια του. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Μάρτιν Σουκούλι στο 89’.
Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος
Επόπτες: Σταυρόπουλος – Γεωργόπουλος
Α.Ο. Εικοσιμίας (Δημήτρης Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Κουλάκης, Ντουκάι, Χαραλαμπόγλου, Αλεξανδράτος (80’ Πλατανίτης), Πολλάκης, Γερασιμάτος, Αντωνάτος, Μπούσι (58’ Αποστολάτος), Κροσιάνος Π. (52’ Κορσιάνος Αντ.).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Τρακάκης, Νάκος, Μπέκο, Αναγωστάκος, Καζιάνης, Πολιτάκος, Μπουρελάκος (Πλαγιανάκος), Πλεμμένος, Σουκούλι Μ., Σουκούλι Ι. (89’ Εμμανουηλίδης), Τζανετάκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου