Τρίτη, Νοεμβρίου 29

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ

     ΚΟΥΝΗΣΕ "ΜΑΝΤΗΛΙ" Ο ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
     Πριν καλά καλά αρχίσει το περιφερειακό πρωτάθλημα και ενώ βρισκόμαστε ακόμη στην 4η αγωνιστική η πρώτη "κακή" είδηση έρχεται απο την Πάτρα με την αποχώρηση του Τριταιϊκού να σκάει σαν βόμβα στον 6ο όμιλο.
    Τα παραπάνω αναφέρονται στην ιστοσείδα της Πάτρας patragoal.gr.




     Ας δούμε ακριβώς τι έγραψε το Πατρινό site χθες και σήμερα:



Δευτέρα 28-1-2011
Τέλος ο Τριταιϊκός από το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής!
"Μίλησα με τον πρόεδρο και μου είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ", αυτά ήταν τα λόγια του Θ. Παπουτσάκη στους παίκτες
της ομάδας πριν από λίγο στην συγκέντρωση που έγινε στα αποδυτήρια του "Α. Κάνιστρας".
Το οικονομικό ζήτημα αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό για τον Θόδωρο Πετρούτσο που αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα.
Την ίδια στιγμή, οι παίκτες ψάχνουν να δουν την επόμενη μέρα τους και ήδη είναι σε αναζήτηση για ομάδες. Θα γίνει προσπάθεια από τον Θ. Παπουτσάκη να δοθούν απαντήσεις στους παίκτες για τις μεταγραφές αύριο κατά την παράδοση του αθλητικού υλικού...
Τρίτη 29-11-2011
Μετά την χθεσινή απόφαση – «σοκ» περί παραιτήσεως της ομάδας του Τριταιϊκού από το πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, περνάμε στην επόμενη μέρα.
Προβληματισμός επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα που δεν γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι και κατά πόσο είναι εφικτό να μείνουν ελεύθεροι, να πάρουν τα δελτία στα χέρια τους και να κάνουν άμεσα μετεγγραφές.
Έως το μεσημέρι πάντως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο Θόδωρος Παπουτσάκης θα μιλήσει στους παίκτες για την επόμενη μέρα και τι θα ισχύσει τελικά για κάθε παίκτη ξεχωριστά.
Σήμερα, οι παίκτες θα μεταβούν στο «Α. Κάνιστρας, προκειμένου να παραδώσουν το αθλητικό υλικό της ομάδας, όπως τους ζητήθηκε από τον γενικό αρχηγό των «ερυθρόλευκων».
Οι χθεσινές συναντήσεις του Θόδωρου Πετρούτσου με τον Δήμαρχο κ. Καρπή αλλά και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βγενόπουλο έπεσαν στο κενό… Ήταν εξαρχής δύσκολο να μπορέσουν να βοηθήσουν οικονομικά από την τσέπη τους, διότι οι επιχορηγήσεις σωματείων από το Δήμο έχουν απαγορευτεί.

Πηγή:patragoal.gr

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου