Τρίτη, Νοεμβρίου 8

Ανακοίνωση Α.Ο. Εικοσιμίας



8/11/2011

Ανακοίνωση Α.Ο. Εικοσιμίας


Ο Αθλητικός Όμιλος Εικοσιμίας  ενημερώθηκε για την υποβολή ένστασης από το σωματείο Α.Μ.Σ. Βρασιές, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Σπυράγγελου Τζωρτζάτου στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι η Διοίκηση της ομάδας έγινε γνώστης της εν λόγω αντικανονικής συμμετοχής, μόλις πληροφορήθηκε την κατάθεση της ένστασης και έλεγξε τις ποινές της περσινής περιόδου.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Εικοσιμίας παραδέχεται το λάθος της και δηλώνει ότι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την ευθύνη της αντικανονικής συμμετοχής του εν λόγω ποδοσφαιριστή, δηλώνοντας πως ουδέποτε ενημερώθηκε ότι ο Σπυράγγελος Τζωρτζάτος ήταν τιμωρημένος από την περσινή χρονιά, όντας παίκτης του σωματείου Ολυμπιακός Κεφαλονιάς,  με το οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.  Πράγματι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μας στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής αγωνιστικής περιόδου αντίκρισε κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η 7η, συνεχόμενη, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ποινή 2 αγωνιστικών, γεγονός που αγνοούσε πλήρως ο Α.Ο. Εικοσιμίας, ενώ το γεγονός ότι το σωματείο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, πλέον δεν είναι ενεργό, συνέβαλε στην ελλιπή ενημέρωση σχετικά με την τιμωρία του εν λόγω ποδοσφαιριστή.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Εικοσιμίας από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να συμμετάσχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα είχε καταστήσει απολύτως σαφές ότι στόχος της ομάδας είναι να ευχαριστηθεί την παρθενική συμμετοχή της σε αυτό και όχι η με κάθε τρόπο και μέσο συλλογή βαθμών. Όπως γνωρίζουν άλλωστε όλοι «οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ» η ομάδα μας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα τον αξιόλογο ποδοσφαιριστή  και βασικό κομμάτι της επιθετικής της γραμμής, Κωστή Αντωνάτο, ο οποίος ήταν επίσης τιμωρημένος από περσινό αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος, γεγονός που θα ήταν δύσκολο να ανακαλυφθεί, δείχνοντας ακριβώς το πώς αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς η απειρία της Διοίκησης και δη του Προέδρου της σχετικά με τους κανονισμούς και τους κανόνες συμμετοχής σε ένα άγνωστο – μέχρι σήμερα – γι’ αυτήν Πρωτάθλημα, στοιχίζει τον ένα βαθμό που πεντακάθαρα κέρδισε η ομάδα μας στο γήπεδο και επισύρει την περαιτέρω χρηματική τιμωρία της.
Με την παρούσα η διοίκηση του  Α.Ο. Εικοσιμίας, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, τους φιλάθλους που της συμπαραστέκονται, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες του 6ουομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος, για το προαναφερόμενο λάθος που ήταν ξεκάθαρα προϊόν απειρίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου