Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

Δ.Τ. Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
14/11/2011
Πάλεψε αλλά λύγισε η Εικοσιμία

Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο. Εικοσιμίας, παρά τη σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλε και λύγισε από έναν  σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλο όπως είναι ο Παναιγιάλειος με σκορ 2-0.
Η ομάδα μας πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στο γήπεδο των Κεραμειών, αλλά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε μόλις το 7ο λεπτό από τον Παπαδόπουλο, της έκοψε τα φτερά.

Μετά το 25’ η Εικοσιμία ανέβασε την απόδοσή της και ίσως τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά αν ο διαιτητής έδινε πέναλτι στη φάση του Ντετάρ Ντουκάι το σουτ του οποίου βρήκε στο χέρι του Σαλάι. Και εκτός των δύο δοκάρια που είχε η ομάδα μας με τον Αρντίτ Μπούσι από στημένες φάσεις, έχασε και μία καταπληκτική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 48’ όταν η μπαλιά του Μπούσι έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Γιάννη Μινέτου, ωστόσο το σουτ του τελευταίου δεν ανησύχησε τον Μπαλτιμά.
Στο 55’ λεπτό ο Παναιγιάλειος είχε και νέο δοκάρι μετά από Κεφαλιά του Τρίγκα, για να έρθει σχεδόν 11’ λεπτά αργότερα (66’) ο πολύ καλός Βασιλαντωνόπουλος και με επέλαση και σουτ μέσα από την περιοχή παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Καραϊσκου, «κλειδώνοντας»  ουσιαστικά τη νίκη.
Τραυματίστηκε ο Κουμαριώτης
Ο αγώνας σκιάστηκε στις καθυστερήσεις του, από τον τραυματισμό στον δεξί αστράγαλο του Κώστα Κουμαριώτη, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα παίκτη του Παναιγιάλειου. Ο Κουμαριώτης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αργοστολίου, για να βγάλει ακτινογραφίες, οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξε κάτι το σοβαρό. Ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός προπονήσεων  για μερικές μέρες.
Κίτρινες: Αποστολάτος, Γιάννης Μινέτος (Εικοσιμία) – Στρατομήτρος, Νικολόπουλος (Παναιγιάλειος).
Διαιτητής: Καλογεράκος
Επόπτες: Σιδέρης – Παπαδόπουλος
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δημήτρης Ζησιμάτος) Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Χρ. Μινέτος, Γ. Μινέτος, Κουλάκης (81’ Π. Κορσιάνος), Γερασιμάτος, Ντουκάι, Αποστολάτος (60’ Αλεξανδράτος), Α. Κορσιάνος (63’ Πλατανίτης) , Μπούσι, Πολλάκης,
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: (Νίκος Κουρμπανάς) Μπαλτιμάς, Σαλάι (63’ Αγουρίδης), Κατεργάρης, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (81’ Ρέλλας) , Τρίγκας, Μπούνας, Ντόμας, Διαμαντόπουλος (60’ Μαντάς), Βασιλαντωνόπουλος, Νικολόπουλος.
Δημήτρης Ζησιμάτος (Προπονητής Εικοσιμίας): «Έχουμε μία σχετική πικρία γιατί σε αυτή τη σειρά των δύο αγώνων που παίξαμε θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω. Και στο παιχνίδι με τις Βρασιές και κόντρα στον Παναιγιάλειο, ήμασταν άτυχοι σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Παρά το γεγονός ότι λόγω απειρίας δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, από τον αντίπαλο που μπήκε πιο δυνατά από εμάς, στη συνέχεια αντεπεξήλθαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Θεωρώ ότι έχουν γίνει και δύο φάσεις μέσα στην περιοχή στο οποίο θα μπορούσε να έχει δοθεί ένα πέναλτι. Φυσικά αν ήμασταν και λίγο τυχεροί, γιατί με αυτές τις ομάδες χρειάζεται και τύχη, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο. Ο Παναιγιάλειος, ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ δουλεμένη, άλλης κατηγορίας και νομίζω ότι παρά την ήττα η σημερινή μας παρουσία ήταν μία υπέρβαση. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και αν ανεβούμε αγωνιστικά όπως νομοτελειακά πρέπει να συμβεί, θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα».
Ντένις Γερασιμάτος: «Μπήκαμε στην αρχή αρκετά φοβισμένα και δεχθήκαμε το πρώτο  γκολ πολύ νωρίς. Μετά καταφέραμε και ανεβήκαμε και το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στα επόμενα παιχνίδια».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου