Τετάρτη, Νοεμβρίου 23

ΒΑΡΕΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

ΒΑΡΕΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ




   






    


 Με ισάριθμες ήττες για τις μικτές μας συνεχίστηκε το πρωτάθλημα προεπιλογής Μικτών ομάδων και μάλιστα εντός έδρας.
ΠΑΙΔΕΣ
     Η αυλαία των αγώνων άνοιξε με τον αγώνα των παίδων όπου η ομάδα της Αχαΐας πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο δεν συνάντησε καμία δυσκολία ώστε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της μικτής μας.

     Φάσεις και γκολ:

     Στο 4΄διαγώνιο σουτ από αριστερά του Πλέγα «σώνει» την κατάσταση ο Παυλάτος αποκρούοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.
     Ένα μακρινό σουτ του Τσαβαλά στο 14΄λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παυλάτου.
     Νέο μακρινό σουτ για τους φιλοξενούμενους στο 18΄αποκρούει και πάλι ο πολύ καλός σήμερα Παυλάτος.
Στο 21΄ανοίγει το σκορ όταν  ο Ατζουλάς «χόρεψε» την άμυνα της μικτής μας με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και  σουτ πέτυχε το 0-1 για την Αχαΐα.
     Μια φάση για την οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι έγινε στο 45΄με τον Αντωνίου να ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Πλέγα και τον κ. Σκαλτσή να δείχνει "παίζεται".
     Το 0-2 για την Αχαΐα ήρθε στο 59΄ όταν ο Πλέγας με μεγάλη μπαλιά στην «πλάτη» της άμυνας της μικτής μας βρήκε αμαρκάριστο τον Παντελή, ο οποίος  εκμεταλλευμένος και το λάθος του Τουλάτου που δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα, την έστειλε  στα δίχτυα, παρά την έξοδο του Παυλάτου ο οποίος στη φάση αυτή τραυματίστηκε και αποχώρησε από το υπόλοιπο του αγώνα.
     Τέλος στο 74΄ ο Παναγιωτόπουλος που είχε μπει αλλαγή στον αγώνα πέτυχε με ωραία ατομική ενέργεια το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
     Καλή η διαιτησία του κ. Σκαλτσή και των βοηθών του κ.κ. Μολφέτα και Αβάζαρου. Μοναδική φάση για την οποία ελέγχεται είναι αυτή του 45΄.
     Οι συνθέσεις:
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ.Λιονάτος), Παυλάτος (λ.τ.60΄Αγγελάτος), Σπανός, Χατζηφωτιάδης, Τουλάτος, Αντωνίου, Στρακάτος, Βουκελάτος, Τσιγαρίδας, Κονδάκης (54΄Γιαννάτος), Μπελτσώνιας, Κουμαριώτης (64΄λ.τ. Χρηστάτος).
ΑΧΑΪΑ: (Μ. Παρασκευόπουλος), Καλέντζης, Φραντζής, Οικονόμου, Μπουρσάλης, Σουράνης, Τσαβαλάς, Παντελής, Ατζουλάς (77΄Χαλαζώνης), Κουνάβης (60΄Παναγιωτόπουλος), Πλέγας, Ρουμπάτος (74΄Πήλιουρας).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
3 – 0
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1 - 0 
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 4 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
9
11 – 0
2.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
9
10 – 2
3.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
3
4 – 7
4.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
31 - 5 
5.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
0
4 - 16 
ΝΕΟΙ
 
     Αμέσως μετά σειρά πήραν οι νέων όπου η ομάδα της Πάτρας, η ομάδα του παλαίμαχου άσσου της Παναχαϊκής και παλιάς δόξας του Ελληνικού ποδοσφαίρου Τάκη Κυραικόπουλου αφού προβλημάτισε στα πρώτα 35΄στην συνέχεια έδειξε τις αρετές της και το σπουδαίο ταλέντο των ποδοσφαιριστών της και δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Μικτή μας πετυχαίνοντας μια εύκολη όσο και μεγάλη σε έκταση του σκορ νίκη.
     Η ομάδα μας αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιζε με πάρα πολλές ελλείψεις και αυτοί που αγωνίσθηκαν έπαιξαν με πάθος και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
     Στο 15΄η Αχαΐα γίνεται απειλητική για την μικτή μας όμως ο Κουγιανός με εκπληκτική προσπάθεια αποκρούει την κεφαλιά του Καγκάνη σε κόρνερ.
    Στο 25 σειρά της μικτής μας να απειλήσει όταν από το λάθος του Καγκάνη ο Μπελτσόνιας κερδίζει την μπάλα αλλά το αδύναμο σουτ που πραγματοποιεί καταλήγει στα χέρια Πυρρή.
    Στο 35΄ ο Κουγιανός αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ το σουτ του Χριστόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια.
     Αυτό το κόρνερ που εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης αποτέλεσε την αφετηρία της πρώτης επιτυχίας της Αχαίας  για να ανοίξει το σκορ  σε 0-1, και το πέτυχε με ωραία κεφαλιά ο προωθημένος σε αυτή την φάση Καγκάνης στο ίδιο λεπτό.
     Η ομάδα της Αχαΐας πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 37΄μετά από ωραία κάθετη πάσα ο Τρίγκας βρίσκει τον Μπαλτιμά ο οποίος με σουτ στην αριστερή γωνία του Κουγιανού πετυχαίνει το 0-2 προετοιμάζοντας το δικό του χατ τρικ στην συνέχεια και αφού προηγουμένως και συγκεκριμένα στο 45+ χάνει σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχει γκολ όταν μόνος με τον Κουγιανό στέλνει με κεφαλιά την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 63΄το σουτ που επιχείρησε αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Μινέτος.
     Στο 65΄όμως ο Μπαλτιμάς ήταν αρκετά τυχερός και ύστερα από σουτ του Χριστόπουλου στο δοκάρι στην επαναφορά της δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το   0-3 για την ομάδα του.  
      Στ 73΄«κόλησε» όλη η άμυνα της Μικτής μας με αποτέλεσμα ο Μπαλτιμάς και πάλι να προλάβει την έξοδο του Μινέτου και με σουτ πλασέ να πετύχει το δικό του χατ τρίκ και το τέταρτο της ομάδας του.
      Άριστη η διαιτησία του κ. Π. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ. Σκαλτσή και Αβάζαρου.
     Οι συνθέσεις:
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (Μ. Αθηναίος), Κουγιανός (46΄λ.τ. Μινέτος Αλ.), Απέργης, Κόρμαλης, Πετεινάτος, Βολτέρας, Καπετανάκης (66΄Βαλλιανάτος), Παγουλάτος (46΄Μινέτος Ηλ.), Καραντινός-Νεόφυτος,Αραβαντινός, Σπανός, Μπελτσώνιας.
ΑΧΑΪΑ(Τ. Κυριακόπουλος), Πυρρής, Παπαχριστόπουλος, Μπαλής, Λίλας, Καγκάνης, Τρίγκας, Σπαθής (67΄Βέρρας), Σωτηρόπουλος (59΄Λαμπρόπουλος), Μπαλτιμάς, Αρβανίτης, Χριστόπουλος (70΄Λαμπρόπουλος).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
3 – 0
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
0 - 6 
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 4 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
7
11 – 3
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
5
10 - 4 
3.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
4
6 – 4
4.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
4
3-11
5.
Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.
1
0 – 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
2.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ – Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
ΝΕΟΙ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου