Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.........


ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.........
Το πάλεψε η Εικοσιμία αλλά δεν τα κατάφερε. Πολύ καλή η ομάδα ο Παναιγιάλειος. Πολύ κακή η διαιτησία!!! Τα λάθη και η απειρία της ομάδας μας κόστισαν. Αποτέλεσμα: ΗΤΤΑ!!!

Δύο πέναλτι «έπνιξε» αυτός ο Καλογεράκος από την Ηλεία. Το πρώτο μάλιστα έβγαλε «μάτια». Πέναλτι και αποβολή! Καραμπινάτο! Το δεύτερο ήταν στη δική του κρίση, αλλά και αυτό ήταν πέναλτι!!!
Πρέπει να είναι πολύ καλοί στο «βόλεϊ» οι παίκτες του Παναιγιάλειου! Αυτός όμως που δεν είναι φίλος με τον Κανονισμό Ποδοσφαίρου ήταν ο κ. Καλογεράκος με μηδέν συνεργασία με τους βοηθούς του!!! Ο ένας έριχνε πάνω…. Ο άλλος κάτω!!!  Και μετά μιλάμε για τους δικούς μας!!! Αστέρια είναι…..
Λίγος και πάλι ο κόσμος στις Κεραμειές!!! Και όπως πάει έτσι και λιγότερος κάθε φορά θα είναι. Κρίμα γιατί αυτή η ομάδα θέλει την στήριξη όλων. Εκεί άλλωστε ποντάριζαν όλοι στην ομάδα.
Όλο φωνές αδικαιολόγητες και διαμαρτυρίες ήταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων, κ. Κουρμπανάς με αποτέλεσμα αρκετές φορές να προκαλέσει την οργή του κόσμου. Δηλαδή εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το «βόδι»! Όμως, καλώς ή κακώς έτσι κερδίζονται οι αγώνες φίλοι της Εικοσιμίας. Στην έδρα σου παίζεις. Φαντάζεσθε στο Αίγιο τι θα κάνει ο κ. Κουρμπανάς;
Σπουδαίος παίκτης αυτός με το Νο 10 ο Βασιλαντωνόπουλος. Έκανε ότι ήθελε. Έπαιξε μόνος του την άμυνα της Εικοσιμίας. Τέτοιους παικταράδες θέλει η κατηγορία για να μπορέσεις να σταθείς. Μια κατηγορία που σε βαθμό δυσκολίας είναι πάνω και από την Γ΄ Εθνική.
«Αντρίκια» ανακοίνωση που αφορούσε την «γκάφα» της έβγαλε η Εικοσιμία αναλαμβάνοντας το λάθος της Διοίκησης, ενώ παράλληλα ζητάει συγγνώμη ακόμη και από τους αντιπάλους της!!! Μπράβο τους!!!
Κάποιος μου είπε ότι από δω «έφυγε» το μήνυμα στις Βρασιές για το Τζωρτζάτο…
Μάλιστα μου έλεγε ότι κάτι τέτοιο έγινε και σε αγώνα της Λειβαθούς με αντίπαλο ομάδα από την Αχαΐα….. Εγώ πάντως δεν θέλω να πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να έπεσε τόσο χαμηλά!!!
Πάμε τώρα στα υδάτινα σπορ.
Γράφαμε στον προαγωνιστικό τίτλο του σχολίου μας για το πόλο ότι «Εδώ είναι Αργοστόλι» και ο Ν.Ο.Α. μας το επιβεβαιώνει κάθε φορά, αφού όσοι αγωνίστηκαν στο Κολυμβητήριό μας, έφυγαν με «κατεβασμένο» κεφάλι!!
Πολύ καλή εμφάνιση και ειδικά με άμυνα που στην κυριολεξία έσπαζε «κόκκαλα», είχε ο Ν.Ο.Α. με τον Π.Α.Ο.Κ. και νίκησε πανεύκολα!!! Αλλά και ο «Ταλιμπάν» είναι ανίκητος! Δαγκάνες είναι τα χέρια του!
Μεγάλη είδηση!!! Το Final Four του Κυπέλου Ελλάδας στο Πόλο ανατέθηκε στην Κεφαλονιά!!! Ένα όνειρο πολλών ετών πήρε σάρκα και οστά. Έγινε και αυτό. Και υπεύθυνος ο Ν.Ο.Α. Το καμάρι των ανθρώπων του και της Κεφαλονιάς!
Στο Μπάσκετ τώρα…
Ο Ν.Ε.Ο.Λ. συνέχισε το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ με 3η συνεχόμενη ήττα (2η συνεχόμενη στο Ληξούρι) και έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση αφού βλέπει τους στόχους του να εξανεμίζονται.
Στα παιδικά: Ο Α.Σ.Κ. ασταμάτητος με 7χ7 είναι σίγουρα πρώτος στον Όμιλό του. Η πρωτιά δεν χάνεται πλέον με τίποτε και θα συνεχίσει με τις δώδεκα καλύτερες ομάδες στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Ο Ν.Ε.Ο.Λ. μετά την ήττα του από τον Κόροιβο το Σάββατο στην Αμαλιάδα κινδυνέυει να χάσει τη δεύτερη θέση. Όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Α.Σ.Κ. στο Αργοστόλι.
Πάμε τώρα στον Βασιλέα
Συνεχίστηκαν τα τοπικά πρωταθλήματα σε Α΄ και Β΄ κατηγορία με τους πρωτοπόρους να παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους, έστω και αν είχαν ρεπό. Έτσι, έχουμε τα Διλινάτα «οδηγό» στην Α΄ Κατηγορία, την Α.Ε.Κ. να «γκρεμίζει» τα Ομαλά και να τα στέλνει στην τέταρτη θέση.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. μετά την σπουδαία νίκη στα Τζαννάτα «συγκατοικεί» στην δεύτερη θέση μαζί με την Α.Ε.Κ. Αμέσως μετά ακολουθεί ο «Πάγκε» που μπήκε πλέον δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην 4άδα. Πρόννοι και Οδυσσέας Ιθάκης όπως φαίνεται, περιμένουν το μεταξύ τους, την τελευταία αγωνιστική του Α΄ Γύρου παιχνίδι, όπου εκεί κάποιος ή και οι δύο τελικά θα κάνουν σεφτέ. Προς το παρόν παραμένουν χωρίς βαθμό.
Στην «μικρή» τώρα κατηγορία, η Σάμη αήττητη και με το απόλυτο 4χ4 «στρογγυλοκάθεται» αναπαυτικά στην κορυφή και όπως δείχνει μάλλον εκεί θα τερματίσει.
Η έκπληξη, τα νεοφώτιστα στην κατηγορία Φωκάτα, εντυπωσιακά ακολουθούν στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη, Πρόοδος και Παλληξουριακός, που επιτέλους άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μοιράζοντας πεντάρες. Αμέσως μετά η «διπρόσωπη» Πύλαρος στην τέταρτη θέση, ενώ στην έκτη βρίσκεται ο Ηρακλής, που μετά τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής έχει μόνο ήττες. Στην τελευταία και κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, η αποδυναμωμένη λόγω τιμωριών Δόξα Διλινάτων με  έναν μόλις βαθμό και μηδέν γκολ στο ενεργητικό της.
Έμαθα και οφείλω να το γράψω ότι παρατηρητής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος δεν δέχτηκε την αμοιβή του και την επέστρεψε στο γηπεδούχο σωματείο που θα την κατέβαλλε!!! Ευτυχώς γίνονται και κάποιες σωστές ενέργειες!!! Μπράβο στον φίλο για την πράξη του αυτή!!! Απλά την αναφέρω ως παράδειγμα προς μίμηση, χωρίς όμως να θέλω να αδικήσω κάποιον ή κάποιους που πιθανόν να έχουν κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά εγώ δεν το γνωρίζω.
Με την ευκαιρία θα το επαναλάβω….
Αλήθεια, γιατί δεν βοηθάνε και οι διαιτητές τα τοπικά σωματεία σε μια εποχή κρίσης και δύσκολης οικονομικά μειώνοντας τα εξοδολόγια μέσω των αμοιβών τους;
Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε σε πάρα πολλές Ενώσεις. Εδώ κάποιοι ή πιστεύουν στο ακριβό κασέ τους ή η κρίση δεν τους έχει ακουμπήσει!!!! Αλλιώς δεν εξηγείται. Τέλος πάντων, ας ρωτήσουν και τα Σωματεία πόσο υποφέρουν!
Πρόεδρε της Επιτροπής Διαιτησίας, Πρόεδρε του Σ.Δ.Π.Κ.Ι. εδώ σας θέλω. Θα τολμήσετε; Εγώ είμαι σίγουρος. Σας ξέρω ευαίσθητους με την «αρρώστια» σας για προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο και να είστε σίγουροι, μια τέτοια ενέργεια, θα είναι σημαντική βοήθεια στους «ηρωικούς» παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου.
Μια και πιάσαμε τις «σφυρίχτρες» (Α! τα καλά να λέγονται) να αναφέρω την πολύ καλή, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, παρουσία τους σε όλα τα γήπεδα και στις δύο κατηγορίες. Τώρα, για κάποιες φωνές στο γήπεδο της Ιθάκης…… εντάξει, ας αφήσουμε τις υπερβολές.
Πίστεψέ με, Δημήτρη Καλλιβωκά, Πρόεδρε της Επιτροπής Διαιτησίας (της ΕΠΣΚΙ), πολύ καλά τα πας σε έναν πολύ δύσκολο τομέα και μπράβο σου! Όμως περιμένω και μιαν απάντηση. Με τα τεστ των διαιτητών τι έγινε; Θα γίνουν ή χάλασαν τα σκουτεράκια;
Επανέρχομαι: Τι θα γίνει τελικά με το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου; Τα προβλήματα τραυματισμών ακόμη και στις προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά. Οι παράγοντες, όπως και οι γονείς, είναι σε απόγνωση. Εγώ σας πρότεινα: Φτιάξτε το ή κλείστε το. Στην κατάσταση που είναι μόνο για ποδόσφαιρο δεν κάνει!
Έφυγε για ταξίδι ο αρθρογράφος της στήλης «Από την κερκίδα» και μας άφησε αμανάτι… Μας έλειψε, αλλά υπομονή έρχεται και μάλιστα φορτσάτος…
Ο φίλος μου «ο οδηγός», πάντα πρώτος, άνετος και ωραίος. Μια και είχε το ρεπώ του, λοιπόν, το ριξε στα υδάτινα σπορ. Τον πήρε το μάτι μου στην εξέδρα του Κολυμβητηρίου, στον αγώνα του Ν.Ο.Α. με τον Π.Α.Ο.Κ. και μάλιστα προσηλωμένο και γεμάτο αγωνία. Στο ξαναλέω, δεν σε φοβάμαι!!!
Ακόμα γελάνε τα μουστάκια σου! Πάλι σε σώσανε οι Βαλσαμάδες!
Φίλε, Δώρη, κάνε κάτι πριν βουλιάξει το καράβι. Δεν βλέπω καλά τα πράγματα! Άλλωστε το χωριό «άδειασε» και οι Σκανδιναβές έφυγαν για την πατρίδα τους. Αγάντα τώρα στο γήπεδο!
Προεδράρα, πετάς. Από εξάρα σε πεντάρα πας. Και ναααα ένα χαμόγελο! Εγώ στα είπα. Είναι να μην πάρει μπρος «η μηχανή» γιατί μετά δεν σταματιέται. Θα ξεπεράσει και την ACS σε ταχύτητα.
Παντού και σε όλα τα γήπεδα συναντάω αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο του αθλητισμού, παράγοντα, αλλά πάνω απ΄ όλα φίλο μου, το Νίκο Κλωνή, πάντα να αγωνιά για τις τοπικές ομάδες και το άθλημα. Πραγματικό διαμάντι και παράδειγμα προς μίμηση! Αναρωτιέμαι, έχει τιμηθεί ποτέ από κανέναν για την πολύχρονη προσφορά του;
Η είσοδος εκ νέου στην ομάδα (μετά την τιμωρία) του Μάκου, έκανε άλλη ομάδα τον Α.Ο.Κ.Ι., αλλά και γενικότερα η παρέα του COSI (Γιάννης, Χάρης και Θανάσης) εκτός από την απόλαυση που μας προσφέρουν εκεί, το ίδιο φροντίζουν να κάνουν και στον αγωνιστικό χώρο.
Όσο για τις φωτο, Χαρούλη, τώρα που θα αλλάξω φακό, θα σε βγάζω μανεκέν! Υπομονή. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!
«Πάπι», στο ξαναλέω, μας λείπεις!!! Άντε, αγόρι μου, βγάλε τ΄ όπλο από το θηκάρι, γυάλισε τ΄ άρβυλα και τη στολή σου και βουρ για ΄Αγιο Αντώνη…… Μην το καθυστερείς!!!! Ξέρω πόσο «πονάς»….. Τελείωνε……
Τέλος, για μια ακόμη φορά, παρακαλούμε θερμά όποιους φίλους διαθέτουν παλιές φωτογραφίες και επιθυμούν να τις προβάλλουμε, μπορούν να τις στείλουν στο site, ώστε να γνωρίσουν τα νέα παιδιά και να θυμηθούν οι παλαιότεροι τους πρωταγωνιστές μιας άλλης εποχής. Επίσης, αν κάποιοι θέλουν να στέλνουν σχόλια που θα δημοσιευτούν, μπορούν να το κάνουν επώνυμα. Εμείς στη συνέχεια και μετά από επεξεργασία, θα τα ανεβάζουμε ανώνυμα μέσω της στήλης.
Αυτά για σήμερα, πατριώτες…..
Ήμουνα πολύ καλός και χαλαρός σήμερα. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν προκλήθηκα!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου