Κυριακή, Νοεμβρίου 27

Δ.Τ. Ν.Ε.Ο.Λ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τον Ναυταθλητικό Εκπολιτιστικό Όμιλος Ληξουρίου προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πανελλήνιου Πατρών και να κατακτήσει το 4ο ροζ φύλλο αγώνα σε 7 παιχνίδια (έχει έναν αγώνα λιγότερο) στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ με σκορ 56-51.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπυ καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με καμία από της δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ με διαφορά μεγαλύτερη των 5 πόντων. Έτσι η πρώτη περίοδο τελείωσε με τους πατρινούς να έχουν το προβάδισμα στο σκορ με 15-17, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν αποκτήσει τα ηνία του ματς έχοντας όμως βραχεία κεφαλή με 29-28. Η τρίτη περίοδος έμελλε να είναι καθοριστική για την έκβαση του παιχνιδιού. Οι παίχτες του Μάρκου Τζουγανάτου παρουσίασαν το κάλο τους πρόσωπο στο παρκέ του κλειστού της Παλλικής και με καλές επιθετικές επιλογές (σε συνδυασμό με την σωστή αμυντική λειτουργία) έχτισαν διψήφια διαφορά (49-37). Στην τελευταία περίοδο οι παίχτες του ΝΕΟΛ έπαιξαν έξυπνα και παρότι έριξαν κατά πολύ τον ρυθμό τους, ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν και έφτασαν πολύ πιο εύκολα στη νίκη από ότι δείχνει το τελικό 56-51.
Τα δεκάλεπτα: 15-17, 14-11, 20-9, 7-14
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος Μ.): Αντωνάτος Β. 9(1), Μπακούρος Α., Κουνάδης Χ. 6, Βαλλιανάτος Ν. 8, Ρουμελιώτης Σ., Συνοδινός Χ. 11(1), Μουρελάτος Θ. 2, Ματζαβίνος Φ., Βολτέρας Δ., Πρεντάνος Ν. 7, Αντωνάτος Γ. 13.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Αναστασίνης): Τσαγκάνης 3(1), Λαλιώτης 7, Καρέλας 4, Σοφατζιδέλης 5, Τσακαλογιάννης 8, Σωτηρόπουλος 1, Νέρμηγκας 11 (1), Ανδρουτσόπουλος 12.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΝΕΟΛ θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Γαλήνη Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου