Κυριακή, Φεβρουαρίου 2

"Ξέσπασε" 7-0 στον Εθνοφρουρό ο Ηρακλής


Όπως αναμενόταν εξελίχθηκε το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Σκάλας ανάμεσα στον γηπεδούχο Ηρακλή Πρόννων και τον ουραγό Εθνοφρουρό, με την ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου να επικρατεί με σκορ 7-0.
Έτσι, ο Ηρακλής με αυτό το τρίποντο θα βρεθεί στην 2η θέση της κατάταξης και στο τελευταίο παιχνίδι του στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με αντίπαλο στο «Στ. Βασιλάτος» στις Βασιλικάδες, θα παίξει για δύο αποτελέσματα (με την προϋπόθεση στα υπόλοιπα 37’ του αγώνα της με τον Εθνοφρουρό η Έρυσσος να έχει επικρατήσει) για να διατηρήσει τη συγκεκριμένη θέση.
Ιδιαίτερη κριτική δεν μπορεί να γίνει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, απλά να αναφέρουμε ότι παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους γηπεδούχους σαφώς καλύτερους και με αριθμητικό πλεονέκτημα, έναντι των αντιπάλων τους (κατέβηκαν και πάλι με «10» λόγω έλλειψης μικρού, να παίρνουν ένα σημαντικό, όσο και πανεύκολο τρίποντο.
Τα  γκολ
Οι γηπεδούχοι, θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 40’ με ωραίο σουτ του Κ. Στάβερη, από τα όρια της περιοχής.
Το 2-0 θα πετύχει ακριβώς με τη συμπλήρωση 45’ στο παιχνίδι ο Σπαθής με σουτ, μέσα από την περιοχή.
Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου μισού στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι θα πετύχουν ακόμη πέντε τέρματα για το τελικό 7-0!
Στο 60’ ο Ρραπάι με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 3-0 για τον Ηρακλή.
Το 4-0 θα πετύχει στο 65’ Κυρ. Στάβερης με σουτ, μέσα από την περιοχή.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, στο 65’ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, δημιουργώντας το δικό του χατ τρικ στο παιχνίδι στο 5-0 με κεφαλιά και ενώ είχε αποφύγει και τον Παρασκευόπουλο.
Ο Μανέντης στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 80’ θα πετύχει με ωραίο σουτ, εκτός περιοχής το 6-0 για τον Ηρακλή.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 85’, με ωραίο πλασέ από τα όρια της περιοχής, θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Παρασκευόπουλο και θα την στείλει στα δίχτυα για το τελικό 7-0 και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.
Με αυτή την άνετη επικράτηση του, ο Ηρακλής παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει στις Βασιλικάδες την τελευταία αγωνιστική να πάρει τουλάχιστον ένα "Χ" για να παραμείνει μέχρι το τέλος σε αυτή και να πάει με το πλεονέκτημα του +2 βαθμών στα playoffs.
Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλάτος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Γ. Αλυσανδράτου.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Καμπανός, Δημητράτος, Σολωμός, Ρώσσης, Τζωρτζάτος, Σπαθής, Γκιάφης (50’ Ρραπάι), Ρασσιάς Σπ., Φούσιας (58’ Lluka), Μανέντης, Στάβερης, Σταθάτος Γ. (52’ Ρώσσης).
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Παρασκευόπουλος, Στεφανάτος, Θωμάτος, Μιχαλάτος, Μινέτος, Χατζηνικολάου, Θεοτοκάτος (45’ Βουργέντης), Χοτζάι, Χρυσανθακόπουλος (78’ Ανδρικόπουλος), Γεωργόπουλος.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου