Κυριακή, Φεβρουαρίου 2

Επανήλθε στις νίκες ο Παλληξουριακός 2-0 την Εύγερο.... Μείωσε την διαφορά του από τα Διλινάτα στους -2


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, ο Παλληξουριακός θα επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο προηγούμενες ισοπαλίες, αφού θα επικρατήσει της Ευγέρου με σκορ 2-0.
Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή και την κατοχή μπάλας και πέτυχαν δύο γκολ.
Οι γηπεδούχοι, σωστά οργανωμένοι στην άμυνα, περίμεναν τον αντίπαλο έτοιμοι να χτυπήσουν στην κόντρα ή να απειλήσουν με κάποια στημένα.
Έτσι, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν καλές φάσεις και να απειλήσουν τους δεύτερους του βαθμολογικού πίνακα.
Η νίκη αυτή για τον Παλληξουριακό, ήταν η 10η σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος και φυσικά διατήρησε το αήττητο μέχρι τώρα!!
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 9', με το δυνατό σουτ του Λυκούδη με το δεξί να στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καραχάλιου.
Στο 19’ κόρνερ του Λυκούδη από αριστερά, αδυναμία να διώξουν οι γηπεδούχοι, με την μπάλα να «κολλάει» στην μικρή περιοχή και το σουτ του Χ. Μουρελάτου να κόβεται τελικά από τους αμυντικούς.
Στο 27’ σε μπάσιμο του Ρεμούντη από δεξιά και φτάνοντας μέχρι την μικρή περιοχή, μπλόκαρε τη σέντρα σουτ ο Καραχάλιος.
Στο 33’ σε συνδυασμό και πάλι από τα δεξιά, με τον Σιμωτά να σεντράρει δυνατά με το δεξί και τον Ηλιόπουλο να τελειώνει επιπόλαια.
Με τη συμπλήρωση 40’ στο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» θα προηγηθούν στο σκορ, αφού θα πετύχουν το 0-1, όταν στο σουτ του Λυκούδη από τον άξονα με το δεξί, η μπάλα κοντράρει, σε σώμα αμυντικού, αλλάζει ελαφρώς πορεία και καταλήγει στην αριστερή γωνία του Καραχάλιου.
Με την ομάδα του Ηλ. Ζερβού μπροστά στο σκορ 0-1, θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι θα μπουν περισσότερο πιεστικά, με το παιχνίδι ωστόσο να γίνεται νευρικό, τουλάχιστον στα πρώτα 20’
Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, απειλούσαν με τα μακρινά σουτ των Χ. Μαυροειδή, Χ. Μουρελάτου και Λυκούδη, χωρίς να βρίσκουν όμως στόχο.
Στο 70’ σε μια αντεπίθεση ο Κουκοβίνος, θα «τσιμπήσει» την μπάλα για τον Χ. Μουρελάτο, ο οποίος απέναντι από τον Καραχάλιο, προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ, δίνοντας πάσα πάρε-βάλε στον Ηλιόπουλο, ο οποίος από πολύ κοντά εύκολα θα πετύχει το 0-2 για την ομάδα του.
Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, ο Ρεμούντης στην επαναφορά της μπάλας, μετά την απόκρουση του Καραχάλιου στο σουτ του Λυκούδη, δεν κάνει καλό πλασέ και η μπάλα φεύγει άουτ πάνω από την εστία της Ευγέρου.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής με τη νίκη τους αυτή εκμεταλλεύθηκαν το «Χ» στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και μείωσαν τη διαφορά τους, από τα πρωτοπόρα Διλινάτα στους -2 βαθμούς και βλέπουν με καλύτερο μάτι την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Όσον αφορά την ομάδα του Θ. Βουκελάτου, που πάλεψε απέναντι σε μια πιο πλήρη και ποιοτική ομάδα, ήταν μια ήττα αναμενόμενη και δεν αλλάζει κάτι για τη συνέχεια, αφού ο στόχος είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τις κες Ε. Μπακάκη και Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Παπαναστασάτος Χ., Παπαναστασάτος Κ., Ψάλτης, Βοροκλινιώτης (65’ Παπαναστασάτος Αλ.), Καραντινός (72’ Καλαφάτης Ε.), Papa, Βαγγελάτος, Κανάκης, Θεοδωρόπουλος (77’ Σταματέλος), Κωτατής (75’ Κράλης).
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Λουκέρης, Σιμωτάς, Μαυροειδής Χ. (72’ Καμινάρης), Λυκούδης, Ρεμούντης, Κουκοβίνος, Ηλιόπουλος (70’ Λούσκος), Μουρελάτος Χ. (77’ Αδηλίνης), Μαυροειδής Ν. (72’ Haxhiaj), Μαρκάτος, Μουρελάτος Χ.Σ..
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου