Σάββατο, Φεβρουαρίου 8

Μεγάλη βραδιά στο "μεγάλο χωριό" για την πρωτοπόρο ομάδα τους τον Α.Ο. Διλινάτων (Εικόνες)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην ταβέρνα «Kούτουπας» στα Διλινάτα, η ετήσια γιορτή με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Διλινάτων, που και φέτος βρίσκει την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, κάνοντας το κλίμα ακόμη πιο ευχάριστο!
Η αίθουσα, ήταν κατάμεστη από τους ποδοσφαιριστές, μικρούς και μεγάλους, γονείς και φίλους της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ομάδας του  «μεγάλου χωριού», ενώ το κέφι και αυτή την φορά έπιασε κόκκινο και η πίστα «φωτιά».
Στο χαιρετισμό και τη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζωρτζάτος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στη γιορτή, έδωσε τις ευχές του για μια νέα χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Παράλληλα έκανε έναν σύντομο απολογισμό, για την πορεία της ομάδας τη χρονιά που έφυγε που την χαρακτήρισε επιτυχημένη.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας με την ευλογία του π. Σ. Αντωνάτου και το μοίρασμα των κομματιών.
Υπήρχαν τέσσερα φλουριά. Αυτό της ομάδας βρέθηκε στο κομμάτι του ποδοσφαιριστή Λουκά Λουλάι, ενώ τα υπόλοιπα σε φίλους της.
Αμέσως μετά, τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα, οι πρώην πρόεδροι κ.κ. Γ., - Κ. Βαρτελάτος και Φ. Κουνάδης.
Η συνέχεια μας επιφύλαξε μια πολύ όμορφη βραδιά, γεμάτη κέφι, χορό, καλό φαγητό και ποτό.
Η καταπληκτική ορχήστρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας Θ. Μπαζάρογλου, με τον ίδιο στο τραγούδι, τον καταπληκτικό Ζήσιμο Σκλαβουνάκη στο βιολί, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην βραδιά και ανέβασαν στα ύψη το…. θερμόμετρο!
Την παράσταση έκλεψαν, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ν. Τζωρτζάτος που τραγούδησε σε μια καταπληκτική ερμηνεία τον «μπατίρη το Λουκά», ο πρώην παράγοντας Στ. Αναλυτής που τραγούδησε Βοσκόπουλο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νικ. Κοσμάτος - Νικ. Λουκάτος.
Τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή των Διλινάτων, οι αντιδήμαρχοι Αργοστολίου κ.κ. Σπ. Σαμούρης – Διον. Μινέτος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Διλινάτων κ. Τασ. Τζωρτζάτος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της Ένωσης κ. Γερ. Καραντινός, ο πρόεδρος της Υ.Ε. και ταμίας επίσης της Ένωσης κ. Θαν. Ψαρράς και οι εκπρόσωποι των ομάδων του Εθνικού κ. Διον. Τσίγκανος και Εικοσιμίας Σπ. Αποστολάτος και Κ. Κουμαριώτης.
Επίσης παραβρέθηκαν και οι πρώην προπονητής και ποδοσφαιριστές των Διλινάτων, Τάκης Φωής, Σάκης Αναλυτής, Χ. Χαραλαμπόγλου.
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του «μεγάλου χωριού» για αυτή την καταπληκτική βραδιά που μας πρόσφερε ευχόμενοι σε όλους στον Α.Ο.Δ., να έχουν μια καλή αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και υλοποίηση των στόχων τους!
Και του χρόνου!
Να αναφέρουμε ότι υπήρχε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα!
Εικόνες από τη γιορτή... Ευχαριστούμε τον φίλο Δημήτρη για την παραχώρηση

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου