Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12

Π.Α.Ο.: Στην γενέτειρα του Ιδρυτή μας οι κ.κ. Τσεκούρας και Κρασώνης


Το διήμερο 8 & 9 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα επίσκεψη στην Σχολή του Δικτύου μας στην Κεφαλονιά.
Ο Υπέυθυνος του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ κ. Τσεκούρας Ευστάθιος και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προπονητών/Προπονητικών προγραμμάτων κ. Κρασώνης Κωνσταντίνος, είχαν την ευκαιρία να ελέγξουν και να αξιολογήσουν την εξέλιξη των ποδ/στων στην Σχολή της Κεφαλονιάς.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υπέυθυνος της Σχολής κ. Φωής Τάκης ξενάγησε τους Υπεύθυνους του Δικτύου στο σπίτι του Ιδρυτή του Παναθηναϊκού μας Καλαφάτη Γεώργιο, το οποίο βρίσκεται στα Διλινάτα Κεφαλονιάς.

Οι προπονητές και ο Υπεύθυνος της Σχολής είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κ.κ. Τσεκούρα & Κρασώνη αναφορικά με την εξέλιξη της Σχολής, θέλοντας να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μικρούς ποδ/στες της Σχολής.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας για τους μικρούς ποδ/στες με τον τυχερό να κερδίζει την επίσημη εμφάνιση της Ά Ομάδας με υπογραφές των ποδ/στων αυτής.
Μια νέα αρχή έγινε στο νησί του Ιδρυτή μας αναφορικά με την λειτουργία της Σχολής και το ραντεβού με τα παιδιά και τους προπονητές ανανεώθηκε για το μεγάλο Party των Σχολών μας που θα πραγματοποιηθεί στο Πασχαλινό τουρνουά στο Σοφικό!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου