Δευτέρα, Μαρτίου 13

Πολύ καλή η παρουσία των μικρών αθλητών του Κ.Ο.Α. σε Κέρκυρα και Άρτα

Με πολύ καλή παρουσία επέστρεψαν οι αθλητές του Ομίλου μας Αλυσανδράτος Μάσιμος, Πανταζάτος Ευάγγελος και Τόλης Ιωάννης από το Πρωτάθλημα Ε2 της Δ' Ένωσης.

Στην Κέρκυρα στην κατηγορία Αγόρια U12 ετών ο Πανταζάτος Ευάγγελος αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και έφθασε μέχρι τους τελικούς 16 αθλητές.

Στην ίδια κατηγορία ο Μάσιμος Αλυσανδράτος συμμετείχε στα προκριματικά και με δύο κερδισμένους αγώνες κατάφερε να συμμετέχει και αυτός στο κυρίως ταμπλό.

Στην Άρτα ο αθλητής Ιωάννης Τόλης συμμετείχε στην κατηγορία Αγόρια U16 στο κυρίως ταμπλό. Παρόλο που συμμετείχε σε ηλικιακά μεγαλύτερη κατηγορία πραγματοποίησε μία νίκη και έφθασε στους 16 του ταμπλό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές μας, καθώς και τους γονείς τους. Τους εύχεται να σημειώσουν πολλές ακόμη επιτυχίες στους επόμενους αγώνες.

Ευχαριστούμε την Ionion P. Lines και τον κύριο Λιάτο Μιχάλη που φρόντισε για τη δωρεάν μετακίνηση των αθλητών και των συνοδών τους, τον Δήμο Αργοστολίου και τον κ. Τσιλιμιδό Γ. Αντιδήμαρχο Αθλητισμού για τη διάθεση των γηπέδων και τους προπονητές του ομίλου για το προπονητικό τους έργο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Η Πρόεδρος

 

     Ο Γραμματέας 

Ανδρεόλα Ελένη

Χαράλαμπος Μπόβολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου