Δευτέρα, Ιουνίου 19

Ποσειδών Ληξουρίου: Απολογισμός του 1ου Ποσειδώνιου τουρνουά υδατοσφαίρισης και ευχαριστίες

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Ποσειδώνιο τουρνουά Υδατοσφαίσης, που συνδιοργανώσαμε με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, το οποίο διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου 17 – 18/6/2023.

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους γονείς και φίλοι της υδατοσφαίρισης, καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Αργοστολίου κ. Νικόλας Βαλλιανάτοςοι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Τσιλιμιδός και Σπύρος Σαμούρης, ο πρόξενος Σερβίας Ιονιων Νησων και σύμβουλος του Δημάρχου Αργοστολίου στο πολιτισμό κ. Ρουχωτας Βίκτωρ και ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου κ. Αλυσανδράτος Θοδωρής.

Δυο μέρες παρακολουθήσαμε πραγματικά ωραίους αγώνες με όμορφες φάσεις, θέαμα και αρκετά γκολ.

Πραγματοποιήθηκαν τα παρακάτω παιχνίδια:

Ποσειδώνας Ληξουρίου-Άργης Καλαματας 3-8

Ποσειδώνας Ληξουρίου-Κοζανη 13-9

Άργης Καλαμάτας-Κοζανη 10-8

Άργης Καλαμάτας - Ποσειδώνας Ληξουρίου 7-6

Κοζάνη - Άργης Καλαμάτας 4-6

Κοζάνη - Ποσειδώνα Ληξουρίου 6-12

Και βέβαια αφού πρόθεση όλου του τουρνουά εκτός από το να κατακτούν εμπειρίες το αγωνιστικό τμήμα μας είναι το "ευ αγωνίζεσθαι" και να αναπτύσσεται το άθλημα στο νησί μας, ανάμεσα στους αγώνες του προγράμματος παρακολουθήσαμε, ένα ανάμικτο φιλικό νέων αθλητών από όλες τις ομάδες, με τους ηλικιακά μικρότερους αθλητές να το χαίρονται ιδιαίτερα.

Θέλουμε να συγχαρούμε το προπονητή μας για την εξέλιξη του τμήματος και την δημιουργία ωραίου κλίματος μεταξύ των αθλητών αλλά και των άλλων ομάδων.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας που όλη αύτη τη περίοδο προπονήθηκαν σκληρά, βελτιώθηκαν και έδειξαν ότι αν αγαπάς κάτι παλεύεις να το κατακτήσεις.

Να ευχαριστήσουμε τις ομάδες ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ & ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ που δέχτηκαν τη πρόσκληση μας και ήρθαν στο μακρινό νησί μας, καθώς και το Κεφαλονιά Health care για τη χορηγία ασθενοφόρου στους αγώνες, τους ιατρούς Θεοτοκάτου Στάμω και Μαρινάκη Νίκο, τη γραμματεία των αγώνων, αλλά και τους εργαζόμενους του Κολυμβητηρίου, οι οποίοι για μία ακόμη φορά ήταν πάρων συμβάλλοντας στην άριστη εξέλιξη της διοργάνωσης.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου