Σάββατο, Ιουνίου 10

Μεγάλη νίκη για τον Α.Ο. Κεφαλληνία στο Ευρωπαϊκό 5-4 τη Φιλανδική Μiehet (Eικόνες- βίντεο)

To δεύτερο παιχνίδι του έδωσε πριν από λίγο στην Πορτογαλική πόλη Ναζαρέ και στο Pitch Main Stadium, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach soccer 2023 ο Α.Ο. Κεφαλληνία.

Αντίπαλος της αυτή την φορά, η Φιλανδική ομάδα Μiehet. Η Κεφαλονίτικη ομάδα, εκπρόσωπος της Ελλάδος στη διοργάνωση, μετά από πάρα πολύ καλή παρουσία και χατ τρικ του παίκτη – προπονητή της Θ. Τριανταφυλλίδη, θα πάρει την πρώτη της νίκη, αφού θα επικρατήσει της αντιπάλου της με σκορ 5-4.

Τα γκολ

Για τον Α.Ο. Κεφαλληνία Θ. Τριανταφυλλίδης 3 – Καρακάτσης 1 – Λέτσο 1 και για την Miehet οι Ketonen 2 – Hautala 1 - Sarkiniemi.

Η σύνθεση

Α.Ο. Κεφαλληνία:(Θ. Τριανταφυλλίδης), Λέτσο, Γκρίτζαλης, Καρακάσης, Τριανταφυλλίδης και Μεταξούλης.

Ενώ αγωνίστηκαν και οι Ευγενίου, Τσιάκαλος, Τσέργκας, Κουκουβίνης.

Αύριο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του α’ ομίλου, στο ίδιο γήπεδο και ώρα Ελλάδος 2 και 45’ το μεσημέρι, θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή oμάδα AD Buarkos 2017 από την Πορτογαλία, σε ένα πολύ δύσκολο όσο και σημαντικό παιχνίδι και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί.

Παρακάτω δήλωση του προέδρου του Α.Ο Κεφαλληνία κ. Β. Μαζαράκη:

«Η σημερινή μας παρουσία ήταν η καλύτερη από την αρχή του τουρνουά.

Είμαστε καλύτεροι παρά τα λάθη που κάναμε και σήμερα. Η ομάδα θέλει στήριξη και βοήθεια γιατί εγώ είμαι στην Κεφαλονιά και οι παίκτες στην Αθήνα.

Βοήθεια δεν υπάρχει από πουθενά και παλεύω από το 2012 μόνος μου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Λόγια και υποσχέσεις άφθονες όμως χωρίς ουσία καμία χρόνια τώρα.

Σήμερα και χθες που χάσαμε έλαβα πλήθος τηλεφωνημάτων από φίλους και αντιπάλους από παντού. Το νησί μας απουσίαζε όπως πάντα.

Είναι η μόνη Ομάδα που με το όνομα του νησιού αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Χρόνια τώρα χωρίς ποτέ κανένας από το νησί να προσφέρει την παραμικρή έστω βοήθεια.

Ίσως αυτό προκαλεί θλίψη σε κάποιους. Σε αυτούς που τους δείχνει πόσο λίγοι είναι. Να είναι καλά δεν πειράζει.

Τους ευχαριστώ όλους. Μετά την επιστροφή μου θα πω πολλά τώρα προέχει η ηρεμία και η σύνεση γιατί ένα δύσκολο παιχνίδι ακολουθεί.

Η ομάδα είναι εδώ κι εγώ όρθιος. Αυτό μόνο».

Βίντεο

Εικόνες





















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου