Τρίτη, Ιουνίου 13

Παλληξουριακός:Νιώθουμε υπερήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

Μια αναφορά έστω και με αρκετή καθυστέρηση στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του (προ) χθεσινού αγώνα.

Η ομάδα μας δυστυχώς γνώρισε την ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση στα πλαίσια της 7ης και τελευταίας Αγωνιστικής των Αγώνων Προβιβασμού στη Γ’ Εθνική Κατηγορία απέναντι στην πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, Εράνη Φιλιατρών, με σκορ 2-0 (9' Μιχαλόπουλος, πεν. 56' Κόλλιας).

Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την όχι καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι "πληρώνοντας" ενδεχομένως την υπερπροσπάθεια του προηγούμενου διαστήματος απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που αγωνίστηκε στην έδρα του με πολύ πάθος.

1. Π.Α.Ο. Βάρδας 14 β. (13-6)

2. Γ.Σ. Παναιγιάλειος 13 β. (14-8)

4. Εράνη Φιλιατρών 10 β. (13-6)

--------------------------------

3. Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 10 β. (7-6)

5. Π.Σ. Αμυκλιακός 9. (5-9)

6. Α.Σ. Λεωνίδιο 3 β. (8-12)

7. Α.Ο. Λεβάντε 1 β. (6-21)

Η ομάδα μας με αυτό το αποτέλεσμα, ούσα σε ισοβαθμία με την σημερινή μας αντίπαλο αλλά με χειρότερη διάφορα τερμάτων, δεν κατάφερε να επιτύχει την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία, γεγονός που μας αφήνει πικρή γεύση διότι κάθε χρόνο στοχεύουμε στην υπέρβαση και αυτό μας οδηγεί να νιώθουμε ότι δεύτερη σερί χρόνια δε πετύχαμε το μεγάλο, δύσκολο στόχο μας. 

Αυτό είναι και το DNA της ομάδας και αυτό προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύουμε και στις επόμενες γενιές που θα απαρτίσουν το αντρικό μας τμήμα. 

Η στόχευση για ένα στόχο δύσκολο και πολλές φορές ουτοπικό είναι κάτι που θέλουμε να αφήσουνε ως παρακαταθήκη σε όλους τους αθλητές -μεγάλους και μικρούς- του Συλλόγου μας και μια χρήσιμη συμβουλή για τη ζωή τους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο της Ένωσης κύριο Βαλσαμή Θέμη που και αυτός βρέθηκε κοντά μας και μας υποστήριξε.

Νιώθουμε υπερήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια τους παρά τις αντιξοότητες.

Το ότι η ομάδα μας διεκδίκησε με σοβαρές πιθανότητες μέχρι την τελευταία αγωνιστική την άνοδο δείχνει τη συνέπεια του πλάνου μας και των στόχων που θέτουμε από την αρχή της χρονιάς. Στόχοι υψηλοί και σε πλαίσια που υπερβαίνουν την ποδοσφαιρική κουλτούρα του νησιού μας.

Να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Εράνης Φιλιατρών για την φιλοξενία τους και να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την δίκαιη νίκη τους και την άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα λάβουν μέρος την νέα σεζόν.

Ήταν πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή η ατμόσφαιρα που ζήσαμε με 1500 άτομα στο γήπεδο να ζουν για την επιτυχία της ομάδας τους στηρίζοντας τους με όλες τις δυνάμεις τους. 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους φιλάθλους μας που αψήφισαν την απόσταση, ταξίδεψαν είτε από Κεφαλονιά είτε από Αθήνα είτε από οπουδήποτε αλλού και βρέθηκαν στο γήπεδο για να μας στηρίξουν.

Μια ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα μας ήταν η παρουσία του διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς, Κώστα Φορτούνη που όντας προσκεκλημένος του χορηγού μας, κ. Γκιόνη Θοδωρή, πέρασε το πρωινό με την αποστολή, συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές μας και παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη τιμή που μας έκανε και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου