Τετάρτη, Ιουνίου 28

Παρατρίαθλο: Με πέντε αθλητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λα Κορούνια και Γ. Λιγνό στην αποστολή

Παρατρίαθλο: Με πέντε αθλητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λα Κορούνια

Πέντε αθλητές (τρείς άνδρες και δύο γυναίκες), αναχωρούν για τη Λα Κορούνια, της Ισπανίας, όπου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Παρατριάθλου, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (30/6) και το Σάββατο (1/7).

Στην αποστολή συμμετέχεουν ο Γεράσιμος Λιγνός με τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου στην κατηγορία PTVI 3.

Ο Γεράσιμος Λιγνός με συνοδό τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου (Φιλόξενος) θα ταξιδέψουν για δεύτερη φορά στην Ισπανία, μέσα στον Ιούνιο, καθώς στις αρχές του μήνα διεξήχθη στη Μαδρίτη, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρατριάθλου.

Το ελληνικό δίδυμο (PTVI 3) τερμάτισε στην 11η θέση, αλλά διαγωνίστηκε στα δύο αγωνίσματα, καθώς ακυρώθηκε η κολύμβηση. 

Η λίμνη που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν οι αγώνες (Casa de Campo) εμφάνισε υψηλά επίπεδα μόλυνσης με αποτέλεσμα το κολυμβητικό σκέλος του αγώνα να ακυρωθεί.

Οι δύο αθλητές που έχουν «υιοθετεί» από την εταιρεία Βίκος, η οποία τους στηρίζει σε κάθε τους συμμετοχή σε εγχώριους αγώνες, αλλά και σε διοργανώσεις του εξωτερικού, ευελπιστούν να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή εμφάνιση, στο παγκόσμιο Κύπελλο της Λα Κορούνια, ώστε να συγκεντρώσουν βαθμούς, που θα τους ανεβάσουν στην παγκόσμια λίστα. Η Βίκος είναι πάντα στο πλευρό τους, καλύπτοντας τις ανάγκες τους, αλλά και ηθικά ώστε να κάνουν πραγματικότητα τη συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Πολύ καλή επίδοση πέτυχε στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα και ο Ibraim Al Husein, (Πρωτοπόροι PTS 5) και μετέχει στον αγώνα με τη σημαία της World Triathlon. Στην Ισπανία ταξιδεύουν ακόμη για να πάρουν μέρος στον αγώνα η Αντιγόνη Χαριέσσα Βασιλοπούλου (PTVI Γυναικών) με συνοδό τη Σοφία Μαλτέζου (Ιωνάς).

Της ελληνικής αποστολής ηγείται ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άρης Μαυρόπουλος.

Να ευχηθούμε στον Γεράσιμο και Γρηγόρη καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου