Κυριακή, Ιουνίου 11

Κρίμα και άδικο χάθηκε στην ισοβαθμία η άνοδος για τον Παλληξουριακό… Ήττα 2-0 στα Φιλιατρά

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Παλληξουριακός, στο νήμα χάνει την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πέρυσι, στον Άγιο Αντώνη και από τον Α.Π.Σ. Πάτραι και τώρα στα Φιλιατρά από την τοπική Εράνη.

Κρίμα, γιατί αυτή η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής τον τελευταίο ιδιαίτερα μήνα, δεν έμεινε στα προβλήματα της σε κάθε παιχνίδι, ούτε κρύφτηκε πίσω από αυτά.

Έκανε ότι, μπορούσε και παράλληλα όλοι πίστεψαν στο στόχο και στο πλάνο διοίκησης και προπονητικού team.

Δεν χρειάζεται ούτε στενοχώρια ούτε τίποτε άλλο, κεφάλι ψηλά για τη νέα προσπάθεια, αφού πλέον και η γνώση και η εμπειρία υπάρχουν.

Σήμερα λοιπόν, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο στα Φιλιατρά και στην τελευταία φετινή της παράσταση, με αρκετό άγχος θα γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-0, από μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία σήμερα στρυμωγμένη στα «κάγκελα», θα μπει αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, θα είναι καλύτερη και δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι, έκανε το καλύτερο της παιχνίδι στη σειρά.

Σε γενικές γραμμές, στα Φιλιατρά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παρά την υψηλή θερμοκρασία, τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, να έχουν την κατοχή, τα γκολ και ένα δοκάρι.

Αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι», αν και το πάλεψαν αρκετά, δεν μπόρεσαν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι να βρουν ευκαιρίες για γκολ και να απειλήσουν την εστία του Κουμπαρούλη.

Σίγουρα, ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γρήγορο τέρμα που δέχθηκαν!

Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στον Ηλία Ζερβό, τους συνεργάτες του και πολύ περισσότερο στους ποδοσφαιριστές του, για την εντυπωσιακή πορεία που έκαναν και αυτή την χρονιά. Ίσως την επόμενη, τρίτη και τυχερή να είναι η δική τους σειρά.

Μετά λοιπόν από τα σημερινά αποτελέσματα, στην Γ’ Εθνική της επόμενης περιόδου ανέρχονται κατά σειρά κατάταξης οι Π.Α.Ο. Βάρδας, Παναιγιάλειος και Εράνη Φιλιατρών.

Φάσεις και γκολ

Στο 9′ ο Βασιλόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον κενό χώρο στον Μιχαλόπουλο, ο οποίος προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα τον Σκάρπο, γράφοντας το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

Το γκολ έδωσε ώθηση στους "πράσινους" οι οποίοι στο 12′ έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Μπάρκα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, κρατώντας τον έλεγχο του αγώνα και στο 28′ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν σε μπαλιά του Μπάρκα, ο Γεωργιόπουλος μπήκε και πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 42' όταν ο Λεπενιώτης έφυγε στην κόντρα, αλλά καθυστέρησε στην τελική προσπάθεια και ο Πέππας βρήκε την ευκαιρία και έκοψε την μπάλα.

Το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με την Εράνη να βρίσκει και πάλι νωρίς γκολ όταν ο Κόλλιας κέρδισε το πέναλτι στο 56′, σε μια άτυχη στιγμή για τον Γιάζερμπακ, ο οποίος γλίστρησε και ανέτρεψε τον αντίπαλο του στην περιοχή.

Το εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν πλέον πολύ δύσκολο να ξαναμπούν στο παιχνίδι με την Εράνη να συνεχίζει επιθετικά να έχει φάσεις και για τρίτο γκολ και με σωστή διαχείριση στα τελευταία λεπτά να φτάνει στη μεγάλη νίκη - άνοδο στη Γ' Εθνική.

Εράνη: (Κ. Λυμπερόπουλος), Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Μιχαλόπουλος, Μπάρκας, Πέππας, Κόλλιας (75’ Πλακάς), Τσόπελας, Γκότσης, Γεωργιόπουλος (85’ Κουρούβανης), Βασιλόπουλος (88’ Μητρόπουλος), Γκεβόρι.

Παλληξουριακός: (Ηλ. Ζερβός), Σκάρπος, Πολυδωράτος, Γιάζερμπακ, Μαλλιώρης, Λυκούδης (60′ Ακριστινέϊ), Κουκοβίνος, Αντωνάτος, Μπράτι, Κουλούρης, Λεπενιώτης, Συριάτος (60′ Κρίστο).

Πληροφορίες από το sport365

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου