Τρίτη, Ιουνίου 27

Η Βραδιά των Νικητών του ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 για το 2023

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/6) η Βραδιά των Νικητών για το 2023!

Για 5η χρονιά οι καλύτερες ομάδες όλων των αθλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας  καθώς επίσης αντίστοιχα και οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν διακριθεί σε ατομικό επίπεδο, συναντήθηκαν στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Volcano.

Ενδεικτική της επιτυχίας που είχε η Βραδιά των Νικητών για το 2023, ήταν η συμμετοχή του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά ένα τόσο μεγάλο κέντρο, ξεπερνώντας κατά πολύ όλες τις προηγούμενες αντίστοιχες βραδιές.

Μέσω του ομίλου Plus Media και ειδικότερα της κορυφαίας αθλητικής ενημερωτικής οικογένειας του ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 όλοι όσοι μόχθησαν και έκαναν προσωπικές θυσίες για να πετύχουν τους στόχους τους στα αθλήματα τους, γέμισαν με υπερηφάνεια. Ανταμείφτηκαν για τις προσπάθειες τους, ενώ ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να ανταμώσουν μαζί αθλητικά σωματεία από κάθε γωνιά της Αχαΐας, αλλά και των γειτονικών νομών Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας. Το μεγάλος κέρδος, ήταν τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων των βραβευόμενων αλλά και των ανθρώπων που απένειμαν τα έπαθλα.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, από την Περιφέρεια και τον Δήμο.

Ήταν μια βραδιά με έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις. Οι γυναικείες ομάδες ξεχώρισαν σημαντικά για τη δράση τους τη χρονιά που πέρασε, γεγονός που αναγνώρισε και επιβράβευσε όλος ο αθλητικός κόσμος με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ενώ δυναμική ήταν η παρουσία πολλών βραβευμένων  ομάδων.

Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού πήραν όλοι όσοι βραβεύτηκαν και ειδικότερα οι Κώστας Πετρόπουλος, Μανώλης Τσουραμάνης, Γιάννης Ψαρράς και Άγγελος Τσάμης που ήταν στην κατηγορία Τιμής Ένεκεν.

Μετά το τέλος των βραβεύσεων τη βραδιά απογείωσε η εκρηκτική Ζόζεφιν μαζί με το εντυπωσιακό μπαλέτο που την πλαισιώνει πάντα στις εμφανίσεις της. Η κορυφαία pop ερμηνεύτρια αποθεώθηκε από το κοινό, ειδικότερα όταν ανέβασε στην πίστα δύο νεαρές θαυμάστριες της για να τραγουδήσουν μαζί μία από τις επιτυχίες της. Στο πλευρό της εμφανίστηκε επίσης και ο Χρήστος Τσιλόπουλος που κράτησε το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο όμιλος Plusmedia και ο Σπορ FM Πάτρας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ενώ Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία αναψυκτικών ΛΟΥΞ. 

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης θα αναρτηθούν στα social media τις επόμενες ημέρες.

Εικόνες






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου