Τρίτη, Ιουνίου 20

Μετάλλια και ρεκόρ από τα παιδιά της ΓΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16

Με μεγάλη συμμετοχή και με δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε σε 2 ομίλους το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 2023, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου. Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας συμμετείχε με 6 αθλήτριες και 2 αθλητές στον Νότιο όμιλο που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

Πρόσωπο των αγώνων ήταν ο Χάρης Αλιβιζάτος ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε ύψος με πολύ μεγάλη επίδοση 1.92 μ, η οποία αποτελεί νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η επίδοση του Χάρη ήταν η καλύτερη που σημειώθηκε και στους 2 ομίλους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Εξαιρετική ήταν και η Αποστολία Αντωνάτου η οποία έτρεξε τα 80 μ σε χρόνο 10.18 (νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς στην κατηγορία Κ16) κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα.

Η Χαρά Μεταξά ήταν 4η στη σφαιροβολία με νέο ατομικό ρεκόρ 10.97 μ και η Σπυριδούλα Τοτόλου ήταν επίσης 4η στο άλμα τετραπλούν με καλύτερο άλμα στα 13.51 μ.

Στο άλμα σε ύψος αγοριών ο Κωνσταντίνος Μινέτος κέρδισε την 5η θέση με 1.73 μ (νέο ατομικό ρεκόρ), ενώ στο ύψος κοριτσιών η Ειρήνη Βλαχογιαννάτου ήταν 6η με 1.50μ.

Τέλος, η Δέσποινα Βλαχογιαννάτου και η Μικαέλα Τοτόλου αγωνίστηκαν στον προκριματικό του άλματος σε μήκος, όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν  στον τελικό.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου