Κυριακή, Ιουνίου 18

Με επιτυχία και νικητή την Άργη Καλαμάτας ολοκληρώθηκε το 1ο Ποσειδώνειο τουρνουά υδατοσφαίρισης

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Ποσειδώνιο τουρνουά υδατοσφαίρισης το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου το διήμερο 17 – 18/6/2023 με διοργανωτή τον Ποσειδώνα Ληξουρίου, συνδιοργανώτρια την Π.Ι.Ν. και διεξήχθη υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε.

Και σήμερα παρακολουθήσαμε όμορφους αγώνες με θέαμα και αρκετά γκολ.

Σήμερα έγιναν τα παιχνίδια

Άργης Καλαμάτας - Ποσειδώνας Ληξουρίου  7-6

Κοζάνη - Άργη Καλαμάτας  4-6

Κοζάνη - Ποσειδώνα Ληξουρίου  6-12

Εν τω μεταξύ, μετά τον δεύτερο αγώνα του προγράμματος παρακολουθήσαμε, ένα πολύ όμορφο ανάμικτο φιλικό νέων αθλητών, με τα πιτσιρίκια να το χαίρονται ιδιαίτερα.

Νικητής του 1ου Ποσειδώνιου τουρνουά αναδείχθηκε η Άργης Καλαμάτας, 2ος ο Ποσειδώνας Ληξουρίου και 3η Κ.Ε. Κοζάνης.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η καλλιέργεια του "ευ αγωνίζεσθαι", καθώς και την γνωριμία του κοινού με το άθλημα, που φέρει παγκόσμιες διακρίσεις στη χώρα μας.

Συμμετέχουν, εκτός του Ποσειδώνα Ληξουρίου και οι ομάδες, Άργης Καλαμάτας - Κοζάνη.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της υδατοσφαίρισης, μεταξύ των οποίων, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Αργοστολίου κ. Νικόλας Βαλλιανάτος και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Τσιλιμιδός και Σπύρος Σαμούρης.

Τέλος, ακολούθησαν οι απονομές τις οποίες πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλας Βαλλιανάτος και εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Ποσειδώνα Ληξουρίου.

Συγχαρητήρια σε όλους. Διοικήσεις ομίλων, προπονητές, αθλητές, αλλά και στους εργαζόμενους του Κολυμβητηρίου, οι οποίοι για μία ακόμη φορά έβαλαν τα δυνατά τους και παρέδωσαν στην διοργάνωση ένα φανταστικό Κολυμβητήριο.

Σε λίγο πλούσια φωτορεπορτάζ από τη σημερινή 2η ημέρα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου