Παρασκευή, Ιουνίου 30

Εντυπωσιακή η σημερινή πρεμιέρα του 33ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» στο Ληξούρι

Μετά την χθεσινή εντυπωσιακή τελετή έναρξης, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, σήμερα Παρασκευή 30/6, στις 8 το βράδυ το Ληξούρι πήρε τη σκυτάλη αφού εκεί, πραγματοποιήθηκε, η πρώτη επίσημη παρουσίαση των ομάδων, του 33ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου», με το θέαμα να μαγεύει τους φίλους της γυμναστικής που είχαν κατακλύσει τον χώρο.

Νωρίτερα μάλιστα το πρωί, πραγματοποιήθηκε Beach Party, σε μια στιγμή χαράς, δροσιάς, ξενοιασιάς και χαλάρωσης των αθλητών-τριών, ενόψει της σημερινής και αυριανής ημέρας!

Τα τμήματα των ομάδων, παρουσίασαν πολύ όμορφα προγράμματα με καταπληκτικές χορογραφίες και όπως ήταν φυσικό καταχειροκροτήθηκαν θερμά, από το κοινό που είχε κατακλύσει την κεντρική πλατεία της πόλης.

Γεγονός που μας προϊδεάζει, στο τι θα παρακολουθήσουμε αύριο στην κεντρική εκδήλωση.

Λίγο πριν την έναρξη ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Επτανήσων κ. Σταύρος Μπασιαρδής έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό. 

Χαιρετισμό επίσης και ένα καλωσόρισμα στις αποστολές που συμμετείχαν, απηύθυνε ο δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλης, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη του 33ου φεστιβάλ, αλλά και η κ. Βάνια Σαμώλη από πλευράς Π.Ι.Ν.. 

Στη συνέχεια τιμήθηκε από τους διοργανωτές ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλης με ειδική πλακέτα του φεστιβάλ.

Επίσης, ο Δήμαρχος τίμησε όλες τις αποστολές με αναμνηστικό δώρο από το Δήμο Ληξουρίου.

Το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί, αύριο Σάββατο 1 Ιουλίου στις 6 και 30 το απόγευμα, ρίχνοντας και την αυλαία του 33ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου», με την κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».

Παράλληλα το πρωί οι αποστολές, μιας και έχουν ελεύθερο χρόνο θα έχουν τη δυνατότητα, να πραγματοποιήσουν το μπάνιο τους ή ακόμη να διοργανώσουν κάποια εκδρομή και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του νησιού μας.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι, διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων.

Σημαντική επίσης είναι βοήθεια στη διεξαγωγή του, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τους Δήμους Αργοστολίου – Ληξουρίου - Σάμης, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.).

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν το παρακάτω:

Βίντεο από τη σημερινή ημέρα

Εικόνες





























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου