Τετάρτη, Ιουνίου 21

33ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» - Κεφαλονιά 29/6 – 1/7…. Δηλώσεις Ειρ. Αΐνδιλή - Χ. Καρυάμη

Συνεχίζονται στην όμορφη και φιλόξενη Κεφαλονιά οι προετοιμασίες για το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ "Γυμναστική για Όλους", που θα γίνει σε Αργοστόλι και Ληξούρι από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Πρόκειται για τη διοργάνωση της Γενικής Γυμναστικής που έχει αγαπηθεί πολύ σε Ελλάδα και εξωτερικό και εδώ και λίγα χρόνια φέρει το όνομα της αξέχαστης Άννας Πολλάτου.

Ομάδες από αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες και την Ελλάδα θα παρουσιάσουν τα θεαματικά προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής και αναμένεται να ενθουσιάσουν τους θεατές.

Λίγες μέρες πριν τη "σέντρα" είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τη συναθλήτρια της Άννας, την Ολυμπιονίκη του Ανσάμπλ Ειρήνη Αϊνδιλή, που είναι και  Ά Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. 

ΕΙΡΗΝΗ ΑΪΝΔΙΛΗ: "Το Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς είναι από τα πρώτα αυτής της μορφής στη χώρα μας. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση για τη νησιωτική Ελλάδα, τα Επτάνησα και ειδικά την Κεφαλονιά. Πρόκειται για έναν θεσμό που έχει την απόλυτη στήριξη και την αγάπη της Ε.Γ.Ο.

Μαθαίνω με χαρά ότι και φέτος οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές. Παρακολουθώ το Φεστιβάλ αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Πάντοτε συμπαθούσα και θαύμαζα τον Σταύρο και τη Μποζένα Μπασιαρδή, που το ετοίμαζαν με τόση αγάπη και χαρά.

Η διοργάνωση αυτή φέρει πλέον το όνομα της αδικοχαμένης συναθλήτριας και  φίλης μου Άννας, που ποτέ δεν την ξεχνάμε. Έχουμε πάντα χαραγμένη τη μορφή της στις μνήμες μας. Το Φεστιβάλ αυτό πάντα θα μάς φέρνει πιο κοντά της". 

Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα μας είπε και η Χαρά Καρυάμη, μέλος και αυτή της ομάδας του Ανσάμπλ και επιστήθια φίλη της Άννας.

ΧΑΡΑ ΚΑΡΥΑΜΗ: "Αυτό το Φεστιβάλ είναι το πρώτο αυτής της μορφής και της εμβέλειας πανελλαδικά. Το περιμένουμε πάντα με χαρά. Οι συμμετέχοντες συνδυάζουν αθλητισμό και διακοπές στην όμορφη Κεφαλονιά.

Είναι μοναδικό, το αγαπήσαμε με τις ακούραστες προσπάθειες του Σταύρου και της Μποζένας που ασχολούνται με αυτό από το μακρινό 1988.

Το αγαπήσαμε γνωρίζοντας την Άννα. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Νοσταλγώ το Φεστιβάλ αυτό, πιστεύω ότι είναι φόρος τιμής και μνήμης στην πρόωρα χαμένη φίλη μου. Την Άννα Πολλάτου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου