Τετάρτη, Ιουνίου 14

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.: Συγχαρητήρια στον ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ

Με την ολοκλήρωση των αγώνων Αγώνων Προβιβασμού στη Γ’ Εθνική Κατηγορία,  η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας Ιθάκης επιθυμεί να συγχαρεί ολόθερμα το σωματείο ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ για  την πραγματικά αξιοθαύμαστη προσπάθεια που κατέβαλλε σε κάθε αγώνα που έδωσε.

Δυστυχώς η ισοβαθμία στον τελευταίο αγώνα με την Εράνη Φιλιατρών είχε ως αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου. Εντούτοις, τα αποτελέσματα που το σωματείο ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ πέτυχε στους αγώνες που αγωνίστηκε, βεβαιώνουν το αξιοθαύμαστο της προσπάθειας που κατέβαλλε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων.

Για τα αποτελέσματα των αγώνων, το ποδοσφαιρικό ήθος που επέδειξε αλλά και την συνολική προσπάθεια αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και στη Διοίκηση του σωματείου που ομαδικά δουλεύοντας κατάφεραν να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την άνοδο.

 Ευχόμαστε στο σωματείο μας ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ να συνεχίσει την προβολή και προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου και να έχει επιτυχία σε οποιοδήποτε στόχο θέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου