Σάββατο, Ιουνίου 3

Σπουδαία επιτυχία της Απ. Αντωνάτου στα "δρόμεια 2023"... Χάλκινο μετάλλιο και μάλιστα στην κατηγορία Κ-18 (ανήκει στην Κ-16)

Το φετινό διεθνές μίτινγκ δρόμων ταχύτητας «Δρόμεια 2023» διεξήχθη σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» με Κεφαλονίτικη συμμετοχή.

Το διεθνές μίτινγκ, διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του ΑΟ Βάρης «Δρομέας» και εντάσσεται στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Continental Tour».

Το πρόγραμμα του διεθνούς μίτινγκ δρόμων ταχύτητας «Δρόμεια» περιελάβανε ατομικά αγωνίσματα και σκυταλοδρομίες και αυτή τη χρονιά υπήρξε στο πρόγραμμά του μία κούρσα για Άτομα με Αναπηρίες.

Σε αυτούς τους αγώνες συμμετείχε και η αθλήτρια της Γ.Ε. Κεφαλληνίας Αποστολία Αντωνάτου στα 100 μ. στην κατηγορία Κ-18, αν και ανήκει σε αυτή της Κ-16.

Η νεαρή αθλήτρια μας μάλιστα κατάφερε να κερδίσει το «χάλκινο» μετάλλιο, τερματίζοντας στην 3η θέση με χρόνο 12.90!

Η σειρά τερματισμού ήταν η παρακάτω:

1η Γρηγοριάδη Κασσάνδρα Κολλέγιο Αθηνών 12.64

2η Πασχαλίδου Κωνσταντίνα Κολλέγιο Αθηνών 12,89

3η Αντωνάτου Αποστολία Γ.Ε. Κεφαλληνίας 12,90

Με αυτό τον χρόνο η Αποστολία έπιασε το όριο συμμετοχής της στο Παννελήνιο Κ-18, έχοντας μάλιστα ακόμη έναν χρόνο σε αυτή της Κ-16!!

Τέλος να πούμε ότι οι επόμενες συμμετοχές της θα είναι στο Πανελλήνιο Κ-16 που θα διεξαχθεί 16-17 Ιουνίου και στο πανελλήνιο Κ-18 στην Πάτρα 1-2 Ιουλίου.

Συγχαρητήρια στην Αποστολία και στον προπονητή της κ. Ανδρέα Λιναρδάτο.

Τα αποτελέσματα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου