Πέμπτη, Ιουνίου 29

Έναρξη 33rd Kefalonia Gym Festival Anna Pollatou 2023 (Δηλώσεις)

33ο KEFALONIA GYM FESTIVAL “ANNA POLLATOU”

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 29/6 – 1/7

……………………………………… 

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Με την παρέλαση στους δρόμους του Αργοστολίου 21:00 μ.μ. και την Τελετή Έναρξης στις 21:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία ανοίγει σήμερα η αυλαία της μεγάλης γιορτής της Γυμναστικής. Την Παρασκευή το Φεστιβάλ θα μεταφερθεί στο Ληξούρι και η Κεντρική εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο στο «Αντώνης Τρίτσης».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΣΑ - ΤΡΑΥΛΟΥ

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα: «Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό ραντεβού για την Κεφαλονιά. Νιώθω συγκίνηση για τη διοργάνωση αυτή, γιατί φέρνει στις μνήμες μας την αδικοχαμένη Ολυμπιονίκη Άννα Πολλάτου. Εμείς ως Περιφέρεια στηρίζουμε κάθε χρόνο το Φεστιβάλ αυτό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η Κεφαλονιά είναι πανέμορφη και φιλόξενη και είμαι σίγουρη ότι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τη διαμονή τους. 

Καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς κ. Σταύρος Τραυλός τόνισε: «Είναι μία μεγάλη διεθνής διοργάνωση, που γίνεται στο νησί μας από το 1988. Το Φεστιβάλ το ξεκίνησε ο Σταύρος Μπασιαρδής με τη συμπαθέστατη και εργατικότατη σύζυγό του, Μποζένα. Μεγάλη βοήθεια έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια και η εξαιρετική Ελένη Δαρδαμάνη. Το Φεστιβάλ αυτό έχει «εκτοξευθεί» σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι πάρα πολύ γνωστό και αγαπητό. Μας συγκινεί το γεγονός ότι φέρει το όνομα της αξέχαστης Άννας Πολλάτου, που τόσο πρόωρα χάθηκε πριν από εννέα χρόνια σε τροχαίο. Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε και να στηρίζουμε το Φεστιβάλ αυτό, που αποτελεί διαφήμιση για το πανέμορφο νησί μας».

Τέλος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Θανάσης Σταθόπουλος δήλωσε: «Το Φεστιβάλ Άννα Πολλάτου είναι από τις σημαντικότερες διοργανώσεις, μη αγωνιστικού χαρακτήρα, της Ε.Γ.Ο. Σταύρος και Μποζένα Μπασιαρδή το ξεκίνησαν, το ανέδειξαν και το συνεχίζουν με επιτυχία. Είναι κάτι πολύ ωραίο για τους συμμετέχοντες: Συνδυάζουν διακοπές και αθλητισμό σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας. Στο τέλος δε, βραβεύονται όλοι. Η Ομοσπονδία θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το Φεστιβάλ και πιστεύω ότι το 2024 θα το ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο. Καλή διαμονή σε όλους τους συμμετέχοντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου