Κυριακή, Ιουνίου 11

Με ήττα ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός 50-59 από τον Κρόνο Πατρών

Ήττα στον τελευταίο εντός έδρας της φετινής σεζόν αγώνα για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό.

Σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να έχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, που ίσως τους δώσει την άνοδο, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν άστοχοι και νευρικοί, παρότι τα περισσότερα σουτ ήταν ελεύθερα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ εύστοχοι ειδικά στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού (ευστόχησαν σε 11 τρίποντα), με αποτέλεσμα να γνωρίσουν δίκαια την ήττα.

Τέλος λοιπόν για την φετινή αγωνιστική δράση για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό με το θετικό αποτέλεσμα να είναι ότι πολλά παιδιά του παιδικού τμήματος (ειδικά μετά το πέρας τον αγωνιστικών υποχρεώσεων του παιδικού) να έχουν ενεργό ρόλο στην αντρική ομάδα.

Η δράση για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό συνεχίζεται με τις προπονήσεις αλλά και τα μπασκετικά camp σε Πόρο και Αργοστόλι καθώς και τη μεταβατική προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων.

Συγχαρητήρια σε όλους. Καλό καλοκαίρι!

Δεκάλεπτα: 16-13, 15-22, 10-12, 9-12

Τελικό σκορ: 50-59

Διαιτητές: Αποστολόπουλος - Μιχαλάκης

Α.Σ. Κεφαλληνιακός: (Κωστίδης), Γαρμπής 4, Τσιμπούκης 4, Χρηστάτος, Λουκέρης 8 (1), Βασιλάτος 3 (1), Τιμοθεάτος 5 (1), Δημητρακόπουλος, Δρακονταειδής, Μουΐκης 18, Καραπέτσας 8 (1), Κουνάδης, Παντελειός.

Α.Ο. Κρόνος Πατρών: (Τερζης), Ευαγγελίου Γιουτζίν 7 (1), Ρεγκλης, Φαιτάκης, Ευαγγελίου Γιούργκεν 9 (1), Αλετράς, Τερζής 17 (4), Κουτρουμάνης 9, Παστός 17 (5).

Αργότερα φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου