Δευτέρα, Ιουνίου 12

Νικητές στο τουρνουά του Κ.Ο.Α. οι Α. Τουλάτου - Γ. Μπελίτσης στην Α' κατηγορία και στην Β' οι Μ. Γιαννή - Γ. Μιχαλάτος

ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΠΛΩΝ ΚΟΑ 2023

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο τουρνουά Διπλά Μεικτά Α’ & Β’ κατηγορίας που διοργάνωσε ο ΚΟΑ. Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 18 ομάδες.

Μεγάλοι νικητές της Α’ κατηγορίας αναδείχθηκαν οι Άντζυ Τουλάτου και Γεράσιμος Μπελίτσης οι οποίοι επικράτησαν σε ένα συναρπαστικό τελικό των Αμάντα Μεσσάρη και Σπύρου Μαγουλά με 12-10 στο tiebreak.

Οι νικητές έφτασαν στον τελικό αφού πρώτα είχαν αποκλείσει δύσκολα σε ένα ακόμη tiebreakμε 10-8 την ομάδα των Θ. Αντωνάτου - Ν. Κόρμαλη.

Στο τελικό της Β’ κατηγορίας νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Γιαννή Μαρία και Μιχαλάτου Γεράσιμου νικώντας δύσκολα στον τελικό με 64,63 τους Δήμητρα Βουτσινά και Δημήτρης Γιαννόπουλο.

Μετά το τέλος των αγώνων, ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και το καθιερωμένο κέρασμα στους παρευρισκόμενους. Τους αθλητές βράβευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τραυλός Σταύρος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ κ. Μοντεσάντος Νίκος, η πρόεδρος του ομίλου κ. Ανδρεόλα Ελένη και ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης «Μίλωνα» κ. Λυγγερίδης Πέτρος.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Polo για τα δώρα που προσέφερε στους νικητές.

Επιπλέον να αναφέρουμε ότι  ΚΟΑ φιλοξενεί 1η - 2 Ιουλίου το Ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης νέων ηλικίας 10-12-16 και στις 29/7 έως 6/8 το καθιερωμένο τουρνουά open με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Εικόνες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου