Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18

Ολυμπιονίκης-Ληξούρι 70-72...απίστευτο φινάλε, νίκη σε νεκρό χρόνο!!!!!

Τα τελευταία 15" δευτερόλεπτα του παιχνιδιού μεταξύ των δύο αντιπάλων           "κράτησαν" συναισθηματικά τουλάχιστον σχεδόν όσο και το πολύωρο ταξίδι των νησιωτών στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου και η ομάδα του Ληξουρίου αντιμετώπισε τον τοπικό Ολυμπιονίκη σtα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του final-6. 

Στο 39:45" ο Δρακόπουλος με 1/2 ελεύθερες βολές φέρνει μπροστά στο σκορ το Ν.Ε.Ο.Λ. με 69-67 και ακολουθεί επίθεση των παικτών του Ολυμπιονίκη, όπου με τρίποντο με ταμπλό!!!, παρακαλώ στα 3" δείχνει την πλάστιγγα να έχει γύρει ήδη υπέρ των γηπεδούχων (70-69). 
Επαναφορά του Βολτέρα και σουτ του Δρακόπουλου αρκετά πίσω από το κέντρο του γηπέδου -σχεδόν από το τρίποντο της άμυνας- σε νεκρό χρόνο και.......καλάθι τριών πόντων (70-72) και..... χαμός στο γήπεδο.
Ανατροπή της ανατροπής λοιπόν και απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων, σε ένα γεμάτο σαραντάλεπτο με το Ληξούρι να κυνηγάει στο σκορ από την αρχή της α΄ περιόδου  να ισορροπεί δύο φορές το αποτέλεσμα καλύπτοντας διαφορά μέχρι και 11 πόντους, πριν μπούμε στο ...τρελό φινάλε του τελευταίου δεκαλέπτου. 
Πολλά προβλήματα από την άμυνα ζώνης του Ολυμπιονίκη, κακή άμυνα για 30 περίπου λεπτά των Κεφαλλονιτών, αλλά η θέληση και η επιμονή για την νίκη κυρίως στην τέταρτη περίοδο, έφερε το θετικό αποτέλεσμα.
Η εξέλιξη του σκορ: 21-16, 43-34, 56-48, 70-72
Ολυμπιονίκης:(Γιάννης Δέβες), Κυριακόπουλος 17, Βαγγέλης 16, Θεοδωρόπουλος 22, Αχείμαστος 3, Ευσταθόπουλος 6, Παρασκευόπουλος 6, Μαντζαβίνος, Βικάτος.
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου:(Μανώλης Δούλιας), Αντωνάτος, Καππάτος 16 , Δρακόπουλος 12 (1), Βολτέρας 29 (4), Κουμουνδούρος, Πυλαρινός , Μαρούλης Αλ. 4 , Παγώνης 11, Κρητικός, Μπελίτσης.
Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Γήπεδο
Αγώνας
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου