Κυριακή, Φεβρουαρίου 24

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΡΟΝΝΟΙ-ΑΝΩΓΗ)

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ  2-3

Νίκη πρόκρισης για την Ανωγή που περνάει στην τελική τετράδα!
Μια μεγάλη νίκη πήρε σήμερα η Ανωγή από τους Πρόννους στα Τζανάτα με την οποία κατάφερε τελικά να μπει στην κορυφαία τετράδα και να διεκδικήσει τον τίτλο.
Τζανάτα: Λένα Μανέντη
Φάσεις και γκολ:
Η Ανωγή μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8ο λεπτό δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία με τον Γιακουμάτο να δίνει την πάσα στον Μπενάτο  το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ. 
Η πίεση από την Ανωγή συνεχίζεται και τελικά μετα από 2 λεπτά η κάθετη μπαλιά του Μπενάτου στα πόδια του Μοσχονά και το σουτ του πετυχαίνουν το 0-1 για την ομάδα τους.  
Στη συνέχεια του αγώνα οι Πρόννοι άρχισαν να ανεβαίνουν και συγκεκριμένα στο 11ο και στο 15ο λεπτό ο Κουρκουμέλης Σπ. με 2 σουτ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Θεοφιλάτου χωρίς όμως να τα καταφέρνει. 
Το γκολ για τους Πρόννους τελικά θα έρθει στο 17' μετά από ένα καταπληκτικό σουτ του Κουρκουμέλη Σπ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής που ισοφαρίζει το σκορ 1-1
Η απάντηση της Ανωγής όμως είναι πολύ γρήγορη και συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό όπου μετά από μια όμορφη πάσα του Μπενάτου ο Αδηλίνης βρίσκεται σε θέση βολής και πετυχαίνει το 2ο γκολ για την ομάδα του πετυχαίνοντας το 1-2. Στην συνέχεια έχουμε ένα ακόμα άστοχο σουτ για τους Πρόννους από τον Λιναρδάτο και στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου μετά από πάσα του Μοσχονά ο Αδηλίνης πετυχαινει το 3ο γκολ για την ομάδα του και ανεβάζει το δείκτη του σκορ  στο 1-3 για να κλείσει έτσι το ημίχρονο. 
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχει καμία ουσιαστική ευκαιρία αν εξαιρέσουμε το σουτ του Μπερδεμπέ και τη αποκρουση του Μασαλή στο 62ο λεπτό αλλά και στο 76' που μετά από μεγάλο λάθος του τετρματοφύλακα Αντωνέλλου ο Ντεμάι δέχεται ένα έτοιμο γκολ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα χωρλις κόπο διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.
Διαιτητής ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ. και Αβάζαρο Χρ. 
Συνθέσεις
Πρόννοι: Μασαλής, Διαμαντάτος (45' Σολωμός), Κουρκουμέλης Αρ, Χρούτας, Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Σπ, Μπλιάπτης, Ταραζής (52' Τραυλός), Μανέντης, Στάβερης (44' Ντεμάι), Τοντοροφ.
Ανωγή: Θεοφιλάτος (61' Αντωνέλλος), Γερολυμάτος, Μαλλιώρης, Κουρούκλης, Γιακουμάτος, Μπερδεμπές (65 Αντωνόπουλος), Σούπας, Αδηλίνης, Μοσχονάς, Μπενάτος (72' Γρηγορόπουλος), Παπαδάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου