Σάββατο, Φεβρουαρίου 23

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΥΡΓΙ-ΠΥΛΑΡΟΣ)

ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 3-2










ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΥΡΓΙ  ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ
Σε ένα παιχνίδι που και εμάς είχε μπερδέψει αφού το θεωρούσαμε αδιάφορο για τον Πυλαριακό ενώ υπήρχαν κάποιες πιθανότητες ύστερα από έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, άσχετα αν τελικά δεν του βγήκε του Πυλαριακού ηττήθηκε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 3-2 από τον Παπαυργιακό με τον τελευταίο να κατακτά την 2η προνομοιούχο θέση.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και με εναλαγές στο σκόρ με μέτριο θέαμα και τον Πυλαριακό να στέκεται πάρα πολύ καλά. Καθοριστικό σημείο για την ήττα της ομάδας του Κ. κουγιανού η αποβολή του Παν. Καρούσου στο 65'
Από την πλευρά μας συγχαίρουμε τον πυλαριακό για την φετινή του παρουσία και για το λάθος μας ζητάμε συγνώμη τόσο από το Δ.Σ. της ομάδας όσο και από τον προπονητή, φίλο Κ. Κουγιανό που πρέπει να αναφέρουμε ότι ήταν καθοριστική η δουλειά του στην ομάδα και σίγουρα αν δεν υπήρχαν τόσοι τραυματισμοί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, κάτι που άξιζε.
Φάσεις και γκολ
Μια ωραία φάση για τον Πυλαριακό στο 4’ όταν ο Πάπα περνάει στο Μιχελή στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχειρεί από πλάγια καταλήγει άουτ.
Φάουλ στο 7’ μεταξύ κέντρου και περιοχής εκτελεί ο Ερμάλ σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όμως το πλασέ του Τούρλα θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ.  
Γκολ στο 12’ 0-1 για τον Πυλαριακό. Πλάγιο από τον Μιχελή στη μικρή περιοχή περνάει από όλους με τον Πάπα να βγάζει σέντρα και τον Δ. Παπαδάτο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα εν μέσω διαμαρτυριών για φάουλ στον Μενεγάτο.
Στο 16’ σουτ από τον Ψαχούλια από πλάγια θέση, περνάει σύριζα άουτ από το δοκάρι της εστίας του Πυλαριακού.
Ένα κόρνερ στο 20’ για τον Παπυργιακό εκτελείται γρήγορα και ο Ερμάλ κάνει σέντρα σουτ με την μπάλα περνάει ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Μακρή.
Στο 21’ μια ωραία αντεπίθεση από τον Πυλαριακό με τον Μέτα να βγάζει ωραία μπαλιά στον Πάπα, που πλασάρει αλλά ο Μενεγάτος λέει «όχι».
Το γκολ για το Παπυργιακό και η ισοφάριση (1-1) έρχεται όταν από μια όμορφη μπαλιά του Τζάκη στον Ερμάλ μέσα στην περιοχή, αυτός με κουτουπιέ την στέλνει στα δίχτυα του Μακρή.
Σουτ από τον Γεωργακά στο 43’ απ’ την περιοχή κοντράρει στα σώματα και καταλήγει κόρνερ.
Σε γενικές γραμμές, το 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά δυνατό και μοιρασμένο σε φάσεις και από τις δύο ομάδες αλλά χωρίς θέαμα.
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50’ γίνεται σέντρα με την μπάλα να αποκρούεται προσωρινά για να φτάσει στον Ψαχούλια το σουτ του οποίου είναι άστοχο.
Στο 65’ μετά από ωραία συνεργασία των παιχτών του Παπυργιακού ο Τούρλας πιάνει μια αδύναμη κεφαλιά, η οποία αποκρούεται από τον τερματοφύλακα μακρή.
Στο 60’ ένα καλό σουτ του Ερμάλ από φάουλ αποκρούεται και πάλι από τον Μακρή.
Στο 65’ σουτ του Μέτα, αποκρούει ο τερματοφύλακας, Μενεγάτος. Στο 69’ μετά από κάθετη πάσα ο Πάπα, σε θέση τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα Μενεγάτο πετυχαίνει εύκολα το 1-2.
Κόκκινη στο 69’ για τον Καρούσο του Πυλαριακού, που μένει με δέκα παίχτες στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 71’ εκπληκτικό σουτ στην γωνία από τον Ερμάλ αφήνει «άγαλμα» τον Μακρή με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το σκορ (2-2).
Στο 75’ ο Τρίτσης αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή για τον Παν. Καρούσο αφού θα πετύχει το νικητήριο γκολ, 3-2 για την ομάδα του, χαρίζοντάς της ουσιαστικά την δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Παν. και Αβάζαρο Παν.
Οι συνθέσεις
Παπυργιακός(Π. Καρούσος), Μενεγάτος, Απέργης Ιω., Τόκος,  Mucaj, Τζάκης, Παγουλάτος, Τούρλας, Γεωργακάς (75' Σπηλιώτης), Ψαχούλιας, Κοκκόσης Ν. (82' Τρίτσης), Χατζηφωτιάδης (46' Μενεγάτος).
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Καρούσος Π., Ποταμιάνος, Θεοδωράτος, Μέτα, Μιχελής, Καρούσος Σπ. (87' Κουλουμπής), Κουγιανός, Παπαδάτος, Πάπα (75' Σταμούλης Βασ.), Φούκας (70' Γιαννάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου