Τρίτη, Φεβρουαρίου 19

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Μια νίκη για τους Νέους και μια ήττα για τους παίδες ήταν ο τελικός απολογισμός των μικτών μας στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι στη γειτονική Ζάκυνθο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων
                                                        
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ
Οι παίκτες του Δημήτρη Τσουκαλά επικράτησαν άνετα με 2-0, στο πρώτο παιχνίδι, χρονικά (9:00 π.μ.). Στο 22΄ ο Κυριάζος θα εκτελέσει φάουλ και ο Πετεινάτος με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 30΄ ο Ντάσης θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ. 
Το 1-0 ήρθε στο 39ο λεπτό με ωραίο σουτ του Ματαράγκα, από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44΄ (τα ημίχρονα στους Παίδες διαρκούν 40 λεπτά) ο Ντάσης με συρτό σουτ θα πετύχει το 2-0. Στο 55΄ ο Ματαράγκας θα βγάλει τη σέντρα, αλλά στο σουτ του Κυριάζου η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ. Τέλος, στο 56΄ το σουτ του Δεδούση δεν θα βρει στόχο και θα παραμείνει το 2-0.
Καλή η διαιτησία του Ρούτσι και των βοηθών του Νεοφυτιάδη και Σπηλιώτη (όλοι από ΕΠΣ Κορινθίας).
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Δημήτρης Τσουκαλάς): Καμπιώτης, Καλτσούνης, Μαρίνος Δ., Μπακάμης (74΄ Κορφιάτης), Μαρίνος Σ., Ρίκος, Ματαράγκας (66΄ Κολέτσης), Δεδούσης, Τσιριγώτης, Ντάσης, Κυριάζος (60΄ Παππάς).
ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ (Μιχάλης Αθηναίος): Πετεινάτος, Νεόφυτος, Στρακάτος, Κοκκόσης, Τριανταφυλλίδης, Μινέτος, Μπάμπης (74΄ Γασπαράτος), Μεγαδούκας (57΄ Γρηγοράτος), Βαλεντής (72΄ Μαρκάτος), Καλλιβωκάς, Αθηναίος.
Η  Βαθμολογία
Α/Α
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
E.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ 
16
7
5
1
1
20
5
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
14
7
4
2
1
17
7
3.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 
9
6
3
0
3
15
4
4.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
7
6
2
1
3
6
16
5.
Ε.Π.Σ. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 
0
6
0
0
6
2
28
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ
Ωραίο παιχνίδι έγινε στους Νέους, με την ομάδα της Κεφαλληνίας/Ιθάκης να έχει ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκε 0-2 και τη Ζάκυνθο να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη, να είναι καλύτερη, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 69΄, με τους φιλοξενούμενους στη μοναδική τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ να πετυχαίνουν το 1-3, δύο λεπτά πριν τη λήξη.
Στο 15΄ ο Πέττας θα εκτελέσει φάουλ, ο Παυλάτος με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ. 
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πλέσσας θα μπει από αριστερά, θα κάνει το διαγώνιο σουτ με τον Παυλάτο να διώχνει και ο Πίσκοπος να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τουλάτο και έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 36΄ οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει φάουλ από δεξιά και πλάγια, με τον Βουκελάτο να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Σιούκα. Ήταν ένα καταπληκτικό γκολ που πανηγυρίστηκε δεόντως!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα έγινε και το 0-2 με πλασέ το Κουμαριώτη, ύστερα από πάσα του Βουκελάτου. 
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 69΄ μείωσαν με σουτ του Πλέσσα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.
Στο 76΄ ο Πλέσσας θα βγάλει τη σέντρα και ο Κόλα μόνος του στη μικρή περιοχή… κατάφερε με κεφαλιά να βγάλει την μπάλα άουτ. 
Στο 88΄ οι φιλοξενούμενοι θα βγουν οργανωμένα στη κόντρα και ο Σπανός στην περιοχή θα σουτάρει, με τον Σιούκα να μην διώχνει μακριά και ο επερχόμενος Αντωνίου να κάνει το 1-3.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μαυρία.
Καλή η διαιτησία του Νεοφυτιάδη και των βοηθών του Ρούτσι και Σπηλιώτη (όλοι από ΕΠΣ Κορινθίας).
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Παναγιώτης Γουσέτης): Σιούκας, Τσουράκης, Μαυρίας, Φετσάνης, Σταύρο, Κόλα, Καψάσκης, Πέττας (90΄+2΄ Κούτσης), Πίσκοπος, Σκιαδαρέσης (76΄ Μακρής), Πλέσσας (88΄ Γκίτσα).
ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ (Μιχάλης Αθηναίος): Παυλάτος, Τουλάτος, Αντωνίου, Βολτέρας, Αμπτου Αλ-Γκαζάρ, Φιοράτος, Τσιγαρίδας (90΄λ.τρ. Μπάμπης), Μπελτσώνιας, Βουκελάτος, Σπανός (90΄+2΄Κόρμαλης), Κουμαριώτης.
Η  Βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
  Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
14
7
4
2
1
17
10
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
13
7
4
1
2
14
10
3.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
9
6
3
0
3
12
9
4.
Ε.Π.Σ. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
7
6
2
1
3
10
13
5.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
3
6
1
0
5
10
21
Η επόμενη (9η) αγωνιστική  
Ομάδες
Ε.Π.Σ.   ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
Ε.Π.Σ. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
Ευχαριστούμε το www.zantesport.gr/ και τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο για το ρεπορτάζ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΝΕΟΙ
http://www.zantesport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου