Κυριακή, Φεβρουαρίου 24

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΜΑΛΑ-ΔΙΛΙΝΑΤΑ)

Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ 3-1












ΕΚΤΟΣ 4ΑΔΑΣ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Πολύ καλή παρουσία τα Ομαλά
Αρκετά καλό παιχνίδι, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν λόγω του δυνατού αέρα, έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τα Ομαλά να επικρατούν των Διλινάτων με σκορ 3-1 με αποτέλεσμα να τα βγάλουν εκτός τετράδας.
Οι τυπικά γηπεδούχοι των Ομαλών ήταν καλύτεροι, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο ακόμη και όταν έπαιζαν με κόντρα άνεμο και η νίκη τους ήταν δίκαιη. 
Από την άλλη τα Διλινάτα κατώτερα των περιστάσεων δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και πλέον βρίσκονται εκτός 4αδας κινδυνεύοντας άμεσα να παραμείνουν εκτός και στη συνέχεια.
Στο α΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι εκμεταλεύθηκαν τον αέρα και κατάφεραν να πάρουν σοβαρό προβάδισμα δυο τερμάτων χωρίς να δεχθούν κάποιο. Στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.
Στο β΄μπήκαν πιο δυνατά είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες να μειώσουν δεν εκμεταλεύθηκαν τον αέρα με τα Ομαλά και πάλι να δείχνουν καλύτερα στοιχεία και να διαχειρίζονται έξυπνα το 2-0 .
Φάσεις και γκολ
Το 1-0 για τα Ομαλά θα πετύχει στο 65΄ο Καλογηράτος ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του μετά από τη λάθος πάσα του Μίσκα θα κλέψει την μπάλα θα μπεί στην περιοχή και με ωραίο πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα του Μίχου.

Το 2-0 θα πετύχει στο 29' ο Κ. Γκαζάρ με πολύ ωραία απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ που πριν από λίγο είχε κερδίσει ο ίδιος. 
Δυο καλές ευκαιρίες θα χαθούν για τα Διλινάτα στο β΄ημίχρονο ώστε να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Η πρώτη με τον Σπ. Τζωρτζάτο το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Αρτούρ και η δεύτερη στο 77' με τον Σκριβάνο να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μετά την πάσα του Μηλιώνη και ο Αρτούρ να λέει πάλι "όχι" διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
Έτσι στο 85' ο Γεωργόπουλος θα βγεί στην κόντρα και μόνος απέναντι από τον Μίχο δε θα δυσκολευτεί στο πλασέ του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Τέλος το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι είναι να πετύχουν το γκολ της "τιμής" με τον Μηλιώνη στο 90+1  ύστερα από εύστοχο κτύπημα πέναλτι που θα κερδίσει ο Γ. Φιοράτος για το τελικό 3-1.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Σπυράτο Αλεξ.
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης, Γκαζάρ Δ., Τσακαρισιάνος Σπ., Μηλιαρέσης, Καλογηράτος, Παγουλάτος, Μπελτσώνιας, Μετάϊ, Γεωργόπουλος.
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Μίχος, Μίσκα, Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Δημ., Ψαριανός, Δούκας, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Φιοράτος.
Οι φώτο είναι από παλαιότερους αγώνες των δυο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου