Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Πρωταθλήτρια στον 8ο όμιλο η Ηλεία στους παίδες
Κατά 99% η Αιτωλοακαρνανία στους Νέους

Μια νίκη για τους Νέους και μια ήττα για τους παίδες ήταν ο τελικός απολογισμός των μικτών μας στα σημερινά παιχνίδια τους στα Φαρακλάτα και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων                                                        
                

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
α/α
Αγώνες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Ε.Π.Σ.  ΗΛΕΙΑΣ
1 - 3 
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
 0 - 2 
3.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
-----
Πρωταθλήτρια στον όμιλο η Ηλεία μετά τη σημερινή της επιτυχία
Για μια ακόμη αγωνιστική οι παίδες της Κεφαλονιάς δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα και έτσι έχουν επτά συνεχόμενες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα.
Σήμερα το πρωί στα Φαρακλάτα δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο και τελικά πρωταθλήτρια ομάδα της Ηλείας η οποία είναι αλήθεια ότι τα "χρειάστηκε" για 40 λεπτά αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0.
Στο β΄κάτι οι φωνές του Αντ. Χρυσανθακόπουλου κάτι η κούραση των παικτών του Μιχάλη Αθηναίου άλλαξαν το σκηνικό, η Ηλεία ήταν καλύτερη και τελικά επικράτησε με σκορ 3-1.
Φάσεις και γκολ
Με ένα σουτ στο 4' του Μπινιώρη λίγο άουτ έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα για την Ηλεία.
Ένα καλό σουτ του Καραβατά μετά από παράλληλη πάσα του Νικολακόπουλου στο 17' καταλήγει άουτ.
Ψηλοκρεμαστή σέντρα του Σοφιανόπουλου  στο 20' θα φέρει την μπάλα στην περιοχή στον αμαρκάριστο Νικολόπουλου αλλά η κεφαλιά του φεύγει άουτ.
Ευκαιρία για την Κεφαλονιά στο 25΄όταν το δυνατό συρτό σουτ του Αθηναίου μέσα από την περιοχή αποκρούει εξαιρετικά σε κόρνερ ο Λαδάς.
Μια φάση καρμπόν με την προηγούμενη και τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 31' θα χαθεί αφού και πάλι αποκρούει ο Λαδάς.
Και ενώ η Ηλεία πίεζε για το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα για τον φετινό τίτλο, η Κεφαλονιά είναι αυτή που θα προηγηθεί 1-0 στο 37', ύστερα από λάθος συνεννόηση μεταξύ Λαδά-Αργυρόπουλου η μπάλα θα φτάσει στο Αγγ. Βαλεντή που χωρίς δυσκολία με πλασέ θα την στείλει στην κενή εστία και στα δίχτυα της Ηλείας.
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το ημίχρονο και την αγωνία να διακρίνεται στα πρόσωπα των νεαρών ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη.
Στο β΄ημίχρονο όμως άλλαξε τελείως η κατάσταση και η Ηλεία πιο σοβαρή καθάρισε πολύ γρήγορα τον αγώνα και συγχρόνως έβαλε τέλος στην αγωνία της.
Έτσι στο 43' θα ισοφαρίσει σε 1-1. Μετά από σύγχυση στην αμυντικών των γηπεδούχων ο Παναγόπουλος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πετεινάτου.
Στο 46' η Ηλεία θα προηγηθεί 1-2 με πολύ ωραίο σουτ του Λούρμπα μέσα από την περιοχή, που παρά την πολύ καλή προσπάθεια του Πετεινάτου η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Αντ. Χρυσανθακόπουλου.
Το 3-1 για την Ηλεία που ήταν και το τελικό σκορ θα πετύχει στο 59' με κεφαλιά ο Γκίτσης μετά από κόρνερ του Λούρμπα και ενώ προηγούμενα ο Πετεινάτος είχε αποκρούσει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ στην κεφαλιά του Παναγόπουλου.
Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής κ. Καλύβας και οι βοηθοί του κ.κ. Παπαδόπουλος και Περτέσης.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Μ. Αθηναίος), Πετεινάτος, Βασιλάκης, Στρακάτος (69' Πολλάκης), Κοκόσης, Τριανταφυλλίδης, Μεγαδούκας, Γρηγοράτος (62' Γασπαράτος), Μινέτος, Βαλεντής, Καλιβωκάς, Αθηναίος.
Ε.Π.Σ.Η.:(Α. Χρυσναθακόπουλος), Λαδάς, Αστερόπουλος, Λούρμπας, Αργυρόπουλος, Γκίτσης, Σοφιανόπουλος, Παναγόπουλος (64' Ρηνόπουλος), Αγγελόπουλος (51' Ρούνης), Νικολακόπουλος, Καραβατάς (64' Σπηλιόπουλος), Μπινιώρης.
 Ε.ΠΣ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ  0-2
Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια των Μικτών Ομάδων Παίδων και Νέων, των ΕΠΣ Ζακύνθου και Αχαΐας, στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου με τις Μικτές Αχαΐας να επικρατούν με 2-0 και 2-1, αντίστοιχα. 
Σε ένα μέτριο παιχνίδι, οι Παίδες της ΕΠΣ Αχαΐας ήταν ανώτεροι και δίκαια επικράτησαν των αντίστοιχων της ΕΠΣ Ζακύνθου με 2-0, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ΕΠΣ και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 8ου Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Ε.Ο. Παίδων & Νέων.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
9΄ Ο Μούζος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πέρασε και τον τερματοφύλακα Καμπιώτη, αλλά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
16΄ Ο Μούζος και πάλι έκανε το μπάσιμο από αριστερά, έπιασε ένα δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Καμπιώτη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
27΄ Ο Σουραλής θα μπει από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον Μπαρλά που θα σουτάρει άουτ.
28΄ Δυνατό σουτ του Λεγάτου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καμπιώτη.
30΄ ΓΚΟΛ: Ο Λεγάτος μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Ρούντο που με σουτ άνοιξε το σκορ, 0-1.
32΄ Ωραία σέντρα του Χριστόπουλου, ο Μαρίνος Σπ. θα πιάσει κεφαλιά προς τα πίσω, δίνοντας άθελά του πάσα στον Σουρανή που απέναντι από τον Καμπιώτη έκανε το σουτ, με τον τελευταίο να διώχνει με το πόδι.
40΄ Η πρώτη αξιόλογη φάση για τη Ζάκυνθο, με τον Τσιριγώτη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και μόνος του από καλή θέση πλάσαρε άουτ.
41΄ ΓΚΟΛ: Ο Ρούντος, εκτός περιοχής, θα κάνει το δυνατό σουτ με τον Καμπιώτη να βρίσκει την μπάλα, η οποία όμως θα καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του, 0-2.
63΄ Σουτ από πλάγια αριστερά του Μαρκόπουλου θα διώξει με τα πόδια ο Καμπιώτης.
Καλή η διαιτησία του Γκούμα και των βοηθών του Τουρλομούση και Τσαλίκογλου (ΕΠΣ Μεσσηνίας).
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Δημήτρης Τσουκαλάς): Καμπιώτης, Καλτσούνης, Μαρίνος Διον, (77΄ Παππάς), Μπακάμης (71΄ Σκιαδόπουλος), Μαρίνος Σπ., Ρίκος, Κυριάζος, Δεδούσης, Τσιριγώτης, Ντάσης, Τσουκαλάς (77΄  Τσιάκουλης).
ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Τάκης Κυριακόπουλος): Κυρίτσης, Βασιλόπουλος (60΄ Σαρρής), Χριστόπουλος, Μπούμπαλης, Νικολακόπουλος, Λεγάτος, Σουρανής (68΄ Σταυρόπουλος), Ρούντος, Μπάρλας, Μούζος, Μαρκόπουλος.
www.zantesport.gr
Η  Βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ
19
8
6
1
1
23
6
2.
14
7
4
2
1
17
7
3.
12
7
4
0
3
17
4
4.
7
7
2
1
4
6
18
5.
0
7
0
0
7
31
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
α/α
Αγώνες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Ε.Π.Σ.  ΗΛΕΙΑΣ
2 - 0  
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 
1 - 2 
3.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
-----
Συνεχίζοντας τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις της η Μικτή ομάδα των Νέων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην αντίστοιχη της Ηλείας σήμερα το μεσημέρι στα Φαρακλάτα σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Οι νέοι σε αντίθεση με τους παίδες φέτος είναι πάρα πολύ καλοί και η βαθμολογική τους θέση μάλλον τους αδικεί!
Οι Ηλείοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τον έλεγχο του. Στη συνέχεια η ομάδα του Μ. Αθηναίου ήταν αυτή που πήρε την πρωτοβουλία ήταν πιο σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο και τελικά στο τέλος πανηγύρισε δίκαια μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι αυτή του Αντ. Χρυσανθακόπουλου με σκορ 2-0.
Φάσεις και γκολ
Η Ηλεία είναι αυτή που στο 3΄μετά από κόρνερ του Μάρκου και κεφαλιά του Λεωνιδόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής θα χάσει μια καλή ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ αφού η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
Η απάντηση για την Κεφαλονιά θα έρθει στο 7΄ όταν στην σέντρα από δεξιά του Μπελτσώνια ο Κονόμη με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλόπουλου άουτ.
Στο 15΄μια λάθος συνεννόηση Παυλάτου και Βολτέρα θα δώσει την δυνατότητα στον Μπάκαλο να ανοίξει το σκορ, κάτι που τελικά δεν θα καταφέρει αφού μάλλον αιφνιδιάζεται και το ψηλοκρεμαστό πλασέ του καταλήγει άουτ πάνω από την κενή εστία των γηπεδούχων.
Διαδοχικά σουτ στο 26΄των παικτών του Μιχάλη Αθηναίου με τελευταίο του Π. Κουμαριώτη δεν θα βρούν "στόχο" αφού η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυνομένων και καταλήγει κόρνερ.
Μια σέντρα του Μπάκαλου στο 30΄καταλήγει σε σουτ του Λευκαδίτη με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και στη συνέχεια στα χέρια του Παυλάτου.
Ένα πολύ μακρινό σουτ του Μπελτσώνια στο 32΄καταλήγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλόπουλου.
Νέα ευκαιρία με τον Μπελτσώνια στο 35΄αφού η κεφαλιά του μετά από σέντρα του Κουμαριώτη περνάει ελάχιστα άουτ.
Δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ του Δασκαλόπουλου στο 40΄ σε σουτ του Μπελτσώνια και ενώ προηγουμένως η μπάλα είχε σκάσει στο έδαφος δυσκολεύοντας την προσπάθεια του νεαρού τερματοφύλακα.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-0 ακριβώς στο 45' ο Μηλιαράκης με μια λάθος επιλογή απέκρουσε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής κ. Παπαδόπουλος θα σημειώνει αμέσως την παράβαση.
Το πέναλτι εκτελεί ο  Βαγγ. Σπανός στέλνοντας στην άλλη γωνία τον Δασκαλόπουλο και την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0
Στο β΄ημίχρονο το θέαμα ήταν το ίδιο καλό και την Ηλεία να μπαίνει πάλι δυνατά στον αγώνα με αποτέλεσμα στο 52' να φτάσει πολύ κοντά στην ισοφάριση σε σουτ του Λεωνιδόπουλου αλλά ο Παυλάτος αντέδρασε σωστά και με πολύ ωραία απόκρουση πέφτοντας στην γωνία του στέλνει την μπάλα κόρνερ.
Στο 60' η Κεφαλονιά θα πετύχει το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη. Συγκεκριμένα ο Κονόμη σε βαθιά μπαλιά θα περάσει με πολύ δύναμη στο σπριντ τους αμυντικούς της Ηλείας θα μπει στη περιοχή και με συρτό διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στην αντίθετη γωνία του Δασκαλόπουλου και στα δίχτυα.
Στο επόμενο λεπτό παραλίγο να γίνει το 3-0 όταν ο Κουμαριώτης μόνος απέναντι από τον Δασκαλόπουλος πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ύστερα από ωραία παράλληλη πάσα του Σπανού.
Η Ηλεία θα αντιδράσει και στο 77΄θα χάσει ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν το σουτ του Μπάκαλου μέσα από την περιοχή θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο διακριθείς και πολύ σταθερός σήμερα Παυλάτος.
Τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι ένα φαλτσαριστό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Μπάκαλου στο 80' που περνάει παράλληλα από την εστία του Παυλάτου ελάχιστα άουτ.
Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Καλύβα και Περτέση.

Οι συνθέσεις:
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Μ. Αθηναίος), Παυλάτος, Τουλάτος, Αντωνίου, Γκαζάρ, Βολτέρας, Φιοράτος, Κονόμη, Μπελτσώνιας, Κόμητας (58' Τσιγαρίδας), Σπανός (83' Καραντινός-Νεόφυτος), Κουμαριώτης.
Ε.Π.Σ.Η.:(Α. Χρυσναθακόπουλος), Δασκαλόπουλος, Μηλιαράκης, Γκούβερος, Μάρκου (46' Χαραλαμπόπουλος), Μπακόπουλος, Γεωργίου, Μαργαρώνης (64' Μοσχούλιας), Λευκαδίτης (64' Ανδριόπουλος), Μπάκαλος, Λεωνιδόπουλος, Κακολύρης. 
Ε.ΠΣ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ  1-2 
Σε αντίθεση με τους Παίδες, οι Νέοι ήταν καλύτεροι και έχασαν τον βαθμό της ισοπαλίας, στις λεπτομέρειες.
Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς καμία ομάδα να μπορέσει να σκοράρει, όμως με την έναρξη του β΄ μέρους οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, κατάφεραν μόλις στο 48΄ να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Κούναβη, μέσα από την περιοχή. 
Δύο λεπτά αργότερα ο Χαλαζωνίτης είχε διπλό δοκάρι (οριζόντιο) στην ίδια φάση και στο 56΄ οι γηπεδούχοι με τον Μαμφρέδα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών, με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-1.
Όμως στο 78΄ με ένα καταπληκτικό γκολ του Μπουρσάλη η ΕΠΣ Αχαΐας πήρε τη νίκη.
Διαιτητής ήταν ο Τουρλομούσης με βοηθούς τους Γκούμα και Τσαλίκογλου.
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σιούκας, Τσουράκης, Λάππος (83' Πίσκοπος), Φετσάνης, Σταύρου, Κόλα, Καψάσκης, Μακρής, Πλέσσας, Πέττας, Μαμφρέδας (71' Παναγιωτόπουλος).
ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Χρυσοβιτσάνος, Μπουρσάλης, Πύρρης (85' Κοσιώνης), Ατζουλάς, Κουραχάνης, Τρίγκας, Καράγιωργας, Χαλαζωνίτης, Παπαβερκίου (71' Δημόπουλος), Παναγιωτόπουλος (90' Παπαδόπουλος), Κουνάβης.
www.zantesport.gr
Η  Βαθμολογία

Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
14
7
4
2
1
17
10
2.
13
8
4
1
3
14
12
3.
12
7
4
0
3
14
10
4.
10
7
3
1
3
12
13
5.
3
7
1
0
6
11
23
Η επόμενη (10η) αγωνιστική   
Ομάδες
ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ - ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ - ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου