Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Π.Κ.-Ι. ΣΤΟ Ι. ΔΡΑΚΑΤΟ

Αγαπητέ κύριε Κορσιάνε,
Στο blog σας σήμερα, αναρτήσατε τη δήλωση ενός δήθεν Προέδρου Προπονητών, (σας είναι γνωστό ότι ο Σύνδεσμος αυτός που αναφέρετε έχει διαγραφεί από την Ο.Π.Π.Ε. με επίσημη απόφασή της που σας έχει κοινοποιηθεί),  ο οποίος  ασχολείται με τα εξοδολόγια των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων.
Είχα διαβάσει ότι ο συγκεκριμένος κύριος κάνει δηλώσεις κάθε χρόνο όταν πλησιάζει του Αγ. Γερασίμου, τώρα φαίνεται άλλαξες συνήθειες και τις κάνει πριν τις Αποκριές. Στην προσπάθειά του να μειώσει όλους εκείνους που δεν τους γουστάρει, μπερδεύει το μπίζι με το ρύζι και χωρίς καμία λογική και φυσικά καμία γνώση του πράγματος μπαίνει σε ένα χώρο, το ποδόσφαιρο, από τον οποίο έχει δια παντός αποβληθεί και μάλιστα από τους ίδιους τους ανθρώπους, τους προπονητές δηλαδή, που θεωρεί συναδέλφους του.
Η άγνοιά του φαίνεται από το γεγονός και μόνον, ότι στα εξοδολόγια των διαιτητών βάζει και την αμοιβή των γιατρών, που δείχνει να μην ξέρει ότι είναι όση ακριβώς και προτείνει. Δεν γνωρίζει επίσης ότι στους διαιτητές δεν χορηγούνται αποζημιώσεις μετακίνησης, αλλά ακριβώς τα εισιτήριά τους και τα χιλιόμετρά τους, όχι με ταξί όπως προβλέπεται αλλά με το Ι.Χ. τους και μάλιστα με ένα για όλους, εκτός αν δεν είναι εφικτό. Αγνοεί επίσης τον Κ.Α.Π. που προβλέπει ότι σε όλα τα πρωταθλήματα εξόφληση του εξοδολογίου πριν τον αγώνα, άλλως ο αγώνας δεν διεξάγεται. Ζητάει επίσης από τη Γ.Σ. του Συνδέσμου να αποφασίσει αυτή την αποζημίωση  (προτείνει χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα ή αρμοδιότητα), να εφαρμόζεται αυτή άσχετα από το εξοδολόγιο που εκδίδεται. Δηλαδή παρανομία στην παρανομία.
…Κάποτε στο παρελθόν είχε ζητήσει και αγώνες χωρίς δελτία, αλλά μόνο με όσους βρίσκονται στο γήπεδο.
Τα εξοδολόγια των διαιτητών δεν καθορίζονται ούτε από την ΕΠΣΚΙ ούτε από εμάς, αλλά σε κεντρικό επίπεδο, κάτι που δείχνει να μην το ξέρει. Και τέλος πάντων ο αγαθός αυτός άνθρωπος έχει όλη μας τη συμπάθεια. Καλή Αποκριά!
Για το Δ.Σ / Σ.Δ.Π.Κ.Ι
                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                

  Φ. ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου