Κυριακή, Φεβρουαρίου 17

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΝΝΟΙ)

Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 3-6









ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΑΝ "ΛΕΟΝΤΕΣ"  ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ.......
ΕΧΑΣΕ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ.... ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΕΙ  4ΑΔΑ
Ούτε η βροχή δεν σταματάει τους Πρόννους που επικράτησαν με 6-3 της Πυλάρου στα Μακρυώτικα
Μακρυώτικα ρεπορτάζ: Λένα Μανέντη
Ένας αγώνας που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών πήρε μέρος το μεσημέρι του Σαββάτου στα Μακρυωτικα με τους Πρόννους να επιστρέφουν στις νίκες και να διεκδικούν την δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης
Φάσεις και γκολ:
Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντεμάι θα πασάρει στον Κατσιλίδη το σουτ του οποίου καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Πατρίκιου. 
Αυτό όμως που ξεκίνησε ο Κατσιλίδης ήρθε να τελειώσει ο Αναγνώστης αφού μετά από ένα όμορφο σουτ πέτυχε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους στο 6ο  μόλις λεπτό. 
Στο 12' λεπτό είναι η σειρά των παικτών της Πυλάρου να απειλήσουν την εστία του Μασαλή όταν το λάθος τους Σολωμού, εκμεταλλεύεται ο Γιαννάτος με το  σουτ που επιχειρεί να καταλήγει άουτ. 
Το 2-0 για τους Πρόννους έρχεται στο 17'.  Συγκεκριμένα μετά από κόρνερ του Ντεμάι ο Τραυλός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και σκοράρει για την ομάδα. 
Αναγκαστική αλλαγή για τους Πρόννους μετά από τραυματισμό του Κατσιλίδη του οποίου την θέση πήρε ο Ταραζής στο 22ο λεπτό. 
Μετά από το 25ο λεπτό η Πύλαρος μπήκε με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι διεκδικώντας ένα γκολ το οποίο και τελικά θα πετύχει αφού πρώτα δοκάρι με τον Μακρή στο 29. 
Έτσι στο 37' αφού πρώτα το σουτ του Μιχελή αποκρούει ο Μασάλης ο Πάπα κατάφερε να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να  κλείσει το ημίχρονο με σκορ 1-2
Το δεύτερο ημίχρονο αρχίζει  με ένα σουτ του Τραυλού το οποίο καταλήγει άουτ. 
Στο 49' και μόλις 2 λεπτά αργότερα ο Λιναρδάτος με μια όμορφη κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην εστία του Πατρίκιου ανεβάζοντας το σκορ σε 1-3
Την  απάντηση από την Πύλαρο την φέρνει ο Γερ. Κουγιανός με ένα σουτ στο 58' διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-3, βάζοντας ξανά τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.
Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 68 λεπτό ο Στάβερης στον πρώτο του αγώνα για φέτος με τα χρώματα της ομάδας των Πρόννων πετύχαινει το 4ο γκολ για τους Πρόννους ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-4
Το πρώτο του γκολ για φέτος ήρθε η στιγμή να πετύχει και ο Ταραζής με την βοήθεια του μικρού της παρέας Μανέντη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-5
Στο 78ο λεπτό ο Λιναρδάτος μετά από κόρνερ του Τραυλού στέλνει για άλλη μια φορά την μπάλα στο ΄"πλεκτό" με κεφαλιά επιτυγχάνοντας το  2-6 για την ομάδα των Πρόννων. 
Το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης θα πετύχει ο Μίτα με σουτ από την μεγάλη περιοχή στο 84' διαμορφώνοντας το τελικό 3-6.
Διαιτητής ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις 
Πρόννοι:Μασαλής, Todorov, Χιόνης, Σολωμός, Χρούτας, Λιναρδάτος, Τραυλός, Αναγνώστης (78΄ Κουρκουμέλης Αρ ), Ντεμάι (70' Μανέντης), Κατσιλίδης (22' Ταραζής), Στάβερης.
Πυλαριακός:Πατρίκιος, Καρούσος, Μακρής, Θεοδώρατος, Μίτα, Μιχελής, Καρουσος, Κουγιανός, Γιαννάτος, Πάπα, Φούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου