Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΕΡΥΣΟΣ-ΠΥΡΓΙ)

Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ 1-3

ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΥΡΓΙ
ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ 3-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ
Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και στην Β΄κατηγορία η Έρυσσος ηττήθηκε σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα από τον Παπυργιακό με σκορ 2-1.
Μια νίκη εύκολη για τους φιλοξενούμενους που έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν πολύ περισσότερα γκολ, ενώ είχαν και δυο δοκάρια. Η νίκη τους αυτή με φυσιολογικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής δίνει την 2η θέση στην ομάδα του Π. Καρούσου.
Φάσεις και γκολ
Αρκετά νωρίς θα ανοίξει το σκορ ο Παπυργιακός πετυχαίνοντας το 0-1 στο 9' με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Θ. Παγουλάτου στο "Γ" της εστίας του Νικολετάτου ύστερα από κόρνερ του Τζάκη και προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών της Ερύσσου.
Ατομική ενέργεια στο 14' του Τούρλα, θα ξεκινήσει από το κέντρο, θα φτάσει έξω από την περιοχή των γηπεδούχων αλλά το σουτ που επιχειρεί καταλήγει άουτ.
Νέα και πάλι ατομική ενέργεια από δεξιά του ίδιου παίκτη στο 16'  καταλήγει σε σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ευκαιρία να ισοφαρίσει χάνει η Έρυσσος στο 31' όταν ο Πάπα θα κλέψει την μπάλα από τον Κλωνή θα μπει στην περιοχή αλλά σουτάρει δυνατά άουτ. Μια πολύ καλή σέντρα του Τούρλα στο 38' θα βγάλει σε ένα εντυπωσιακό τετ α τετ τον Ερμάλ απέναντι από τον Νικολετάτο, αλλά το σουτ που θα πραγματοποιήσει αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Νέα ευκαιρία θα χάσει στο 41' ο ίδιος παίκτης όταν από την κάθετη πάσα του Τούρλα θα μπει στην μεγάλη περιοχή με το πλασέ του να καταλήγει τελικά άουτ.
Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 45' σε πλασέ του Τούρλα μετά από κάθετη πάσα του Τζάκη.
Με το εύθραυστο 1-0 για τους φιλοξενούμενους θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια.
Η εικόνα του β΄ημιχρόνου δεν θα αλλάξει με τον Παπυργιακό να είναι και πάλι καλύτερος, να χάνει ευκαιρίες, να έχει ένα ακόμη δοκάρι και τελικά να πετυχαίνει άλλα δυο γκολ.
Έτσι στην πρώτη καλή φάση από την έναρξη του ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους στο 48' ο Τούρλας θα βρει με ωραία πάσα το Ερμάλ που δεν δυσκολεύεται με πλασέ να την στείλει στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 65' ο Ερμάλ και πάλι θα είναι αυτός που θα δώσει προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του πετυχαίνοντας με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-3Νέο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 76', αυτήν τη φορά με το Ερμάλ ύστερα από σέντρα του Τρίτση.  Στο 76' οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-3 στην τελευταία τους συμμετοχή στην Β' κατηγορία με πέναλτι που θα κερδίσουν από τον Κουγιανό και θα εκτελέσει ο Αρώνης. Το πέναλτι κατ' αρχήν θα αποκρούσει ο νεαρός τερματοφύλακας του Παπυργιακού προσωρινά, για να φτάσει η μπάλα στον ίδιο παίκτη που εύκολα πια θα την στείλει στην κενή εστία.
Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δημ. Καλαφάτη και Βασ. Μουζακίτη.
Έρυσσος:(Γ. Βρυώνης), Νικολετάτος, Ζαμπέλης Διον. Ζαμπέλης Γ. (32' Καψάλης Διον.), Καψάλης Xρ., Τραχάνης, Ζαμπέλης Απ., Κουταλάς, Tavani G. (66' Καββαδίας), Τσιβόλας, Αρώνης, Papa Ag (80' Βρυώνης.
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Κουγιανός, Κουμαριώτης, Κλωνής (46' Ν. Κοκκόσης), Τόκος, Απέργης, Τζάκης, Παγουλάτος Θ., Σπηλιώτης, Ψαχούλιας (58' Τρίτσης),Τούρλας, Γεωργάκας (35' Ερμάλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου