Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25

Έκοψε την πίτα του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ληξουρίου

Χτες, Κυριακή 24/2, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ληξουρίου έκοψε την πίτα του παρουσία φίλων και μελών στο εστιατόριο "Ακρογυάλι" στο Ληξούρι. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μολφέτας Γεράσιμος, καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους και έκοψε την πίτα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με πολύ γέλιο και πολλές ευχές για την νέα χρονιά. Αυτήν την στιγμή ο Σύλλογος έχει εγγεγραμμένα 1200 μέλη, ενώ ενεργά με ανανεωμένες τις άδειες τους είναι περίπου στα 300 άτομα. Στο πλευρό του και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, Κώστας Μοσχονάς, Γρηγόρης Κουμπούλης, Μπάμπης Βιτωράτος, Τέλης Μαρούλης. 

P2240016.jpgΤις ευχές του έδωσε και ένας από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, ο κ. Παπαδάτος Αναστάσιος, ο οποίος είχε διατελέσει για περισσότερες από δύο τετραετίες, πρόεδρος. Παρόντες ήταν και ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου, κ. Θεοφιλάτος, ο αστυνομικός Διευθυντής κ. Χωραϊτης, οι δημ. σύμβουλοι κ. Ρουχωτάς και κ. Αραβαντινός, ο αγαπητός "λιποτάκτης" Παναγής Βλάχος, η κα Ελένη Ιωαννάτου-Χωραϊτη (προισταμένη του Δασαρχείου Κεφ/νιάς), αλλά και ο Βαγγέλης Λουκέρης (ΝΟΔΕ). 
Το φλουρί έπεσε σε ένα νέο (ηλικιακά) μέλος του Συλλόγου, στον Αναστάση Αντωνέλλο, ο οποίος κέρδισε δέκα κουτιά φυσίγγια! 
Αμέσως μετά την κοπή της πίτας τα τραπέζια γέμισαν με μυρωδιές που σου γαργαλούσαν την μύτη. Το μενού περιλάμβανε εκτός από μεζέδες και σπιτικά φαγητά, και κυνήγι! Και του χρόνου με υγεία και καλά κυνήγια.
Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Πρόεδρος κ.Μολφέτας, άνοιξε για ακόμη μιά χρονιά τις πόρτες του εστιατορίου του και πρόσφερε αυτό το πλούσιο μενού χωρίς να επιβαρύνει κανέναν!
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΡ. ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου