Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Γ.Ε.Ζ.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                   

Μεγάλη επιτυχία των κολυμβητών του ΑΝΟΖ που έλαβαν μέρος στο Χειμερινό Πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Νοτίου Ελλάδος (ΟΑΚΑ  14-16 Φεβρουαρίου 2013).
Συναγωνιζόμενοι με τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος (όσους είχαν περάσει τα όρια) η Κολοκοτσά Φιλίππα και ο Δεδούσης Λεωνίδας απέδειξαν ότι στους αγώνες μετράει το ταλέντο, η δύναμη της ψυχής, η θέληση.
Η Κολοκοτσά Φιλίππα κατέλαβε την 5η θέση στην Νότια Ελλάδα (6η Πανελληνίως) στα 50μ. ελεύθερο παγκορασίδων Β, καταφέρνοντας το ακατόρθωτο και πλησιάζοντας το θαύμα ενός μεταλλίου, χωρίς να υπάρχει κολυμβητήριο στην Ζάκυνθο (29.60 ο χρόνος της).
Είναι κρίμα αυτό το μεγάλο ταλέντο να προπονείται κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς να μπορεί να ξεδιπλώσει όλες τις δυνατότητες της.
Συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ στα 50μ ελεύθερο Παμπαίδων Β. (13ος) ο Δεδούσης Λεωνίδας (29.93) παρά  τις λίγες προπονήσεις, δείχνοντας και αυτός λίγες από τις αναξιοποίητες δυνατότητες του.
Θα αναρωτηθούμε πάλι τι θα έκαναν τα παιδιά μας αν υπήρχε κολυμβητήριο
Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές μας και στον πρωτεργάτη των επιτυχιών προπονητή Διονύση Μαρίνο.
Καλή επιτυχία στους Μπονίκο Πάνο, Δικόπουλο Βαγγέλη και Καλοφώνου Λεονάρντα που θα αναχωρήσουν για το Χειμερινό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων(21-23/2/2013
Ο ΕΦΟΡΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Δ. Καλόφωνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου