Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:PRE GAME 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 Η 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ..... 
Πολύ ενδιαφέρουσα η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας
Τέσσαρες αγωνιστικές πριν το φινάλε του τοπικού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κορυφή και ιδιαίτερα στην κατάκτηση της 2ης θέσης αλλά και της διαφοράς των +15 βαθμών από την Α.Ε.Κ..
Όσον αφορά την ουρά ο Οδυσσέας δεν είναι καταδικασμένος μετά τις τελευταίες ελπιδοφόρες του εμφανίσεις με αποτέλεσμα το άγχος να έχει μεταφερθεί στην συντοπίτισσα του Προόδου που δεν τα πάει και τόσο καλά φέτος. Βέβαια υπάρχει μια διαφορά 6 βαθμών αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλείας για την ομάδα του Βαθιού.
Είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσουν πολλά τόσο στην ουρά όσο και στην κορυφή στην αγωνιστική που διανύουμε.

Σε αυτήν την αγωνιστική έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ξεχωριστό ενδιαφέρον θα λέγαμε ότι υπάρχει σε τέσσερα από τα πέντε, ενώ αυτό της πρωτοπόρου και αήττητης Α.Ε.Κ. με την Πρόοδο Ιθάκης φαίνεται εύκολα ή δύσκολα οι "κιτρινόμαυροι" να το καθαρίζουν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 23-2-13 ώρα 10:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝ.
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.
2.
Σάββατο 23-2-13 ώρα 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ
ΓΕΩΡΓ.
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
ΠΑΙΖΗΣ Π.
3.
Σάββατο 23-2-13 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε.
ΜΟΛΦΕΤΑΣ Π.
4.
Κυριακή   24-2-13 ώρα 12:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Σ. ΟΜΑΛΩΝ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ
ΓΕΩΡΓ.
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α.
ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α.
5.
Κυριακή 24-2-13 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘ.
ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α.
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ











ΑΠΛΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ +15 Η Α.Ε.Κ. 
Το Σάββατο το πρωί στις 10:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας με την πρωτοπόρο και αήττητη Α.Ε.Κ. να φιλοξενεί την Πρόοδο της Ιθάκης.
Για την Α.Ε.Κ. είναι ένα παιχνίδι από αυτά που είναι καταγεγγραμμένοι στο «μπλοκάκι» του Σπ. Παπαδάτου οι τρεις βαθμοί. Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μεγάλη, πολύ δε περισσότερο όταν οι φιλοξενούμενοι φέτος δεν αποτελούν το φόβητρο της κατηγορίας έχοντας μόνο μια νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα επί του Οδυσσέα.
Βεβαίως έχει κάνει και κάποιες «ζημιές» με ισοπαλίες που έχει κατακτήσει κυρίως εκτός έδρας αλλά εδώ μάλλον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για να ελπίζει ότι μπορεί να το καταφέρει απέναντι στους πρωτοπόρους.
Η Πρόοδος προέρχεται από ήττα με σκορ 3-1 εκτός έδρας από τα Ομαλά.
Μεγάλο πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους η απουσία του Κιοράϊ που είναι τιμωρημένος. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και το σίγουρο είναι ότι ο Σπ. Παπαδάτος θα «φρεσκάρει» την ομάδα του χρησιμοποιώντας κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα ώστε να δει και σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτοί.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Εύκολο πέρασμα από το Βαθύ για τους πρωτοπόρους της Α.Ε.Κ. με σκορ 3-0.
Φαβορί: Το ακλόνητο φαβορί της συνάντησης είναι η Α.Ε.Κ.
Διαιτητής: Ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Αβάζαρο Χρ.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

  










ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΧΑΡΤΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ......
ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΡΠΑΞΕΙ" ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει το Σάββατο το πρωί στις 11:00 στο Βαθύ η Εικοσιμία που φιλοξενείται από τον ουραγό πλην όμως πολύ ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό Οδυσσέα Ιθάκης.
Η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου αν θέλει να έχει τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη προνομοιούχο θέση της τελικής κατάταξης θα πρέπει να φύγει από το Βαθύ με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Από την άλλη η ομάδα του Κ. Κουτσουβέλη «καθηλωμένη» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας παίζει ίσως το τελευταίο της «χαρτί» στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει τον τελευταίο καιρό για την σωτηρία της. Κάτι που αν θέλει να πετύχει θα πρέπει σε αυτό το παιχνίδι να σκέφτεται μόνο τη νίκη.
Βέβαια η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Ιθακήσιας ομάδας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στην πολύ καλή και ανώτερη από αυτήν ομάδα της Εικοσιμίας που βρίσκεται στην 2η θέση και δε θέλει στο τέλος να την «χαρίσει» σε κανέναν.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα 4-0 εκτός έδρας στο εξ αναβολής παιχνίδι τους για την 12η αγωνιστική με την Σάμη, ενώ οι φιλοξενούμενοι  δεν αγωνίστηκαν.
Προβλήματα τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους φιλοξενούμενους δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα οι δυο προπονητές να παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Με ένα ξέσπασμα στο β΄ημίχρονο η Εικοσιμία είχε πάρει τελικά εύκολη νίκη με σκορ 6-0.
Φαβορί: Η Εικοσιμία με το Οδυσσέα να προσπαθεί για την έκπληξη.
Διαιτητής: Ο κ.  Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ. και Παίζη Παν.
Α.Ο.Κ.Ι. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ












ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ Ο Α.Ο.Κ.Ι. ..........
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ Ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Α.Ο.Κ.Ι. αντιμετωπίζει σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα τον Παγκεφαλληνιακό που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και γίνεται έτσι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για την ομάδα του Γ. Τόγια στην οποία μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα μέσα από το δυναμικό της παιχνίδι.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. θέλει νίκη για να διεκδικήσει στη συνέχεια την δεύτερη προνομοιούχο θέση από την Εικοσιμία ειδικά αν έρθουν και καλά νέα από Ιθάκη και κατεβαίνει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Από την άλλη η πολύ δυναμική ομάδα του Παγκεφαλληνιακού τον τελευταίο καιρό πετάει από επιτυχία σε επιτυχία, ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της και θα παίξει χωρίς άγχος προκειμένου να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό αλλά και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη.
Με αυτά περιμένουμε να δούμε ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι το οποίο μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι θα κρατήσει το ενδιαφέρον μας μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι δυο ομάδες δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα αφού δεν υπήρχε αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Προβλήματα στις δυο ομάδες ιδιαίτερα δεν υπάρχουν και τόσο ο Γ. Τόγιας όσο και ο Ν. Βουτσινάς θα κατεβάσουν ότι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου να διεκδικήσουν το τρίποντο.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Είχε επικρατήσει δύσκολα 1-0 ο Α.Ο.Κ.Ι.
Φαβορί: Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τις δυο ομάδες αν ξεκινούν από την ίδια αφετηρία για τη νίκη. Από εκεί και πέρα ο Α.Ο.Κ.Ι. έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα στις προβλέψεις μας.
Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και Μολφέτα Παν.
    
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ












ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ 4ΑΔΑ
Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή, όπου στις 12:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Ομαλά τυπικά γηπεδούχα, θα φιλοξενήσουν τα Διλινάτα, σε ένα αγώνα με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους φιλοξενούμενους αφού διεκδικούν την τέταρτη θέση και την είσοδό τους στην 4αδα και τα playoffs.
Η ομάδα του Τ. Φωή παλεύει, όπως προαναφέραμε, για την είσοδο της στα playoffs αλλά πολύ περισσότερο να αποφύγει την διαφορά των  -15 βαθμών από την Α.Ε.Κ.
Τα Ομαλά και αυτά με σχεδόν σίγουρη την παραμονή τους στην κατηγορία μετά την εύκολη επικράτησή τους επί της Προόδου Ιθάκης με σκορ 3-1 βρίσκονται στην 7η θέση με 13 βαθμούς.
Τα Διλινάτα την προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξαν λόγω της ματαίωσης των αγώνων του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας προκειμένου να διεξαχθούν τα εξ αναβολής.
Προβλήματα για τους δυο προπονητές δεν υπάρχουν και αναμένεται να κατεβάσουν ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: "Λευκή" ισοπαλία (0-0).
Φαβορί: Θεωρούμε ότι είναι ένα παιχνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα.
Διαιτητής: Ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Σπυράτο Αλεξ.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ











ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Τέλος στις 3 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου επίσης, η Σάμη τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον Παλληξουριακό σε έναν  αγώνα που και εδώ το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στους φιλοξενούμενους που διεκδικούν μαζί με τα Διλινάτα την 4η θέση που οδηγεί στα playoffs.
Η Σάμη μετά τις τελευταίες της επιτυχίες ανάσανε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήδη δεν έχει θέμα με την παραμονή τους στην κατηγορία.
Έτσι στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της θα αγωνίζονται χωρίς άγχος ώστε να τερματίσουν όσο πιο ψηλά είναι εφικτό στον βαθμολογικό πίνακα.
Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Από την πλευρά του ο Παλληξουριακός θέλει νίκη ώστε να κρατηθεί σε τροχιά 4αδας και playoffs, αφού σε διαφορετική περίπτωση στη συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι από αυτά.
Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία νίκη 4-0 επί του Οδυσσέα Ιθάκης, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν αγωνίσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για τους γνωστούς λόγους.
Σοβαρά προβλήματα στις ομάδες δεν υπάρχουν και αναμένουμε ένα ντέρμπι μεταξύ δυο εξαιρετικών ομάδων.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Ισοπαλία με σκορ 2-2.
Φαβορί: Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά κατά την άποψη μας σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Διαιτητής: Ο κ.  Ελ. Μενεγάτο με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτο Αλ.. και Μουζακίτη Βασ.
Η βαθμολογία σε 14 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
36
39 - 06
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
31
32 - 09
3.
Α.Ο.Κ.Ι. *
26
31 - 12 
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
23
20 - 26
5.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
22
23 - 20
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
14
19 - 28 
7.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
13
14 -24 
8.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ *
12
13 - 11
9.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ *
08
06 - 18 
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ *
02
  09- 52  
                              * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                            * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                       Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                       Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                       Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.    
                * Οι ομάδες με τον αστερίσκο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η επόμενη αγωνιστική (16η) 2-3/3/2013
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου