Κυριακή, Φεβρουαρίου 24

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΣΑΜΗ-ΠΑΛΗΞ/ΚΟΣ)

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-3









Ρεπορτάζ:Χ. Πρεντάνος
ΝΙΚΗ 4ΑΔΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 3-1 ΤΗ ΣΑΜΗ
Δύσκολα αλλα δίκαια στο τέλος ο Παλληξουριακός επιβλήθηκε της Σάμης με 1-3 και φιγουράρει πλέον στην τέταρτη προνομιούχο θέση των μπαράζ ύστερα απο το στραβοπάτημα των Διλινάτων.
Ο Παλληξουριακός έχοντας τον αέρα υπερ του στο πρώτο ημίχρονο είχε την  κυκλοφορία και έφθανε πιο εύκολα στην περιοχή της Σάμης.
Φάσεις και γκολ
Στο 15' ύστερα από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της Σάμης Ν. Φιλιππάτου, ο Μαρκάτος Σπ. βρίσκεται μόνος του με κενό τέρμα και με πλασέ πραγματοποιεί το 0-1.
Στο 25' ακυρώνεται γκόλ του Παπαδάτου για τον Παλληξουριακό ως υπόδειξη οφσαιντ σωστά.
Στο 30' η Σάμη στην αντεπίθεση απο δεξιά με τον ταχύτατο Αμούργη επιτυγχάνει την ισοφάριση και το 1-1 ύστερα απο δυνατό σουτ στην γωνία του Σαμούρη.
Στο 35' οι παίκτες του Παλληξουριακού, ίσως στην καλύτερη επίθεση της χρονιάς, αλλάζουν την μπαλά απο το κέντρο εως την μεγάλη περιοχή με πάσες η οποία καταλήγει στον Μαρκάτο Σπ. ο οποίος με δυνατό δεξί βολέ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και και στα δίχτυα δίνοντας την πρωτοπορία και πάλι στην ομάδα του  με 1-2, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρονου. 
Στο 70' ο Παπαδάτος για τον Παλληξουριακό μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Σάμης με άσχημο πλασέ στέλνει την μπάλα άουτ. 
Ο καλός ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε με την Σάμη να χάνει την ευκαιρία του αγώνα να ισοφαρίσει με τον Βιτωράτο Κώστα στο 80' το δυνατό αριστερό συρτό σουτ του οποίου απέκρουσε σε κορνερ ο τερματοφύλακας του Παλληξουριακού. 
Και ενω η Σάμη πίεζε για κάτι καλύτερο στο 89' ο Λυκούδης παίρνοντας την μπάλα πίσω απο το κέντρο φθάνει μέχρι την εστία της Σάμης και τελευταία στιγμή πασάρει στον επερχόμενο Παπαδάτο ο οποίος έκανε το τελικό 1-3 με πλασέ.
Διαιτητής ο κ.  Ελ. Μενεγάτο με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτο Αλ.. και Μουζακίτη Βασ.
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Φιλιππάτος, Τουλάτος Β., Αμούργης Αρ., Μιχαλίτσης Μαρ. (Βιτωράτος Κ.), Μεσοροπιάν, Μωραίτης Νικ., Δευτεραίος, Κόκκαλης, (Κόντες)  Σταμούλης, Αμούργης Ιωαν., Καππάτος Στ. (Βιτωράτος Κ.-Κόκορας).
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Σαμούρης Γ., Λαδάς Ι., Μαρκάτος Σπ., Γαβαλάς Α. (Κοζομπόλης Π,) (Αραβαντινος Κ.), Λυκούδης Α., Μαυροειδής Χ., Καμινάρης Δ., (Πρεντάνος Χ.) Παπαδάτος Δ., Φαρακλός Γ., Βολινσκι Ρ., Ζερβός Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου