Τρίτη, Φεβρουαρίου 26

Δ.Τ. ΑΝΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
Με ικανοποιητικές επιδώσεις των αθλητών του ΑΝΟΖ  τελείωσε το χειμερινό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων που έγινε στο ΟΑΚΑ 21-23 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα ο Μπονίκος Πάνος στα 50μ ελεύθερο εφήβων πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ,και παρά τις λίγες προπονήσεις έκανε ρεκόρ ΑΝΟΖ με 26.14, δείχνοντας την εξαιρετική ποιότητα του.
ΤΟ φετινό της χρόνο έκανε η Καλοφώνου Λεονάρντα (30.44) στα 50μ ελεύθερο κορασίδων (έλαβε μέρος για 4η συνεχόμενη χρονιά),όπως και ο Βαγγέλης Δικόπουλος στα 50μ ύπτιο εφήβων (31.85).
Συγχαρητήρια σε όλους γιατί παρά την απουσία κολυμβητηρίου συνεχίζουν όλα αυτά τα χρόνια να διακρίνονται και να λαμβάνουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα , πράγμα που δεν καταφέρνουν χιλιάδες άλλοι αθλητές με σαφώς καλλίτερες συνθήκες προπόνησης. Το ταλέντο τους είναι αναμφισβήτητο, όπως αναμφισβήτητα  εξαιρετική είναι η δουλειά που κάνει ο προπονητής Διονύσης Μαρίνος.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΚΤΕΛ Ζακύνθου και στον  Ηλία Μαλλιά για την μεγάλη τους βοήθεια. Επίσης  η κοινοπραξία πλοίων βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά μας, όπως δίπλα μας είναι συνεχώς το  ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ. Είναι συγκινητική η βοήθειά τους.
Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου